LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

Serkan

a.q istanbulsporluılarına bak la şerefizlerr neler yazmışlar stad doldutramıyomuşuzda ulan 50 kişi den fazla oldunmöu bir maçta *** olanları ya

oğuzhan55

O nasıl forum sayfası öle?Aynı birkaç taraftar yazıp duruyolar.Stadı bırakın adamların daha nette yazı yazacak taraftarı yok :D O yüzden bunlarla uğraşmaya dahi değer mi?Uğraşacak kim var?Hani nerde :?:  :?:  :?:

bluegreen55

gece rüyamda 3 kere gördüm

2-3 yeniyoduk...

haydi hayırlısı

King Of The North

Alıntı yapılan: "bluegreen55"gece rüyamda 3 kere gördüm

2-3 yeniyoduk...

haydi hayırlısı

Ben de uyuyamadım heyecandan.Bu takım hasta edecek toptan bizi.

Sadece Samsunspor

uydusu olmayanlar bu maçı radyodan dinleyebilir

işte link:  http://www.istanbulspor.com.tr/canli.asp

V.Terranova

Ah  SAMSUNSPOR basmazsın ki şu i.lere sitede derslerini verelim."Bir avuç i.... otur yerine" denir ya tribünlerde tam bunlar için harbiden bir avuçlar hala ötüyorlar.

Forvetim

dandik takımların bile radyoları canlı yayın yapıyor maçlardan, biz bu işi bi beceremedik gitti. bizim gibi büyük bir camia bu işleri halledebilmeli. zor olmasa gerek..haydi samsunum şu istanbul züppelerine gereken dersi ver de gel..3 puan altın değil kaşıkçı elması olur..

timofte

maçı izlemeye geçmeden önce yazmak istedim az önce statta maçı izleyen arkadaşla görüştüm Samsunspor taraftarına ayrılan tribün tamamen dolu stadın kalanı boş ama stat dışında 200-300 taraftarımız varmış. umarım içeri girebilirler. stadın içindeki SAMSUNSPORLULAR "yönetim uyuma taraftarın dışarda" diye bağırıyorlar

AllydeenleaR

gokhan kaba penaltıyı kaçırmış :(

RauL^^

13. dk da gökhan kaba penaltı kacırdı...

iki tarafta üstünlük kuramadı henüz..tribünlerde istanbul taraftarı daha cokmus..ama sesleri hiç gelmiyor hep bizimkiler bagırıyor..bircok taraftarımız dısarda kalmıs..

anlztrk

edmontdante

Gökhan KABA.Başka adam yok mu bu takımda penaltı atacak?

AllydeenleaR

penaltıyı atabilseydik galibiyeti kesinleştirecektik maçın daha 25. dk sı umut kesmemek lazım
bi de o koskocaman kaleye penaltı nası atılmaz :(

kayacan

Yine kötü başladık yani penaltı kaçırdı adam ya.2 hafta üstüste iyi oynayamıyor bu adam.

dr_ahmet

Olumlu düşünmek lazım, koskoca Baggio
dünya kupası finalinde kaçırmıştı, futbolun içinde olur böyle şeyler...
Samsunsporum sende hiçbir zaman yalnız yürümeyeceksin,
sen de başını dik tutacak öne eğmeyeceksin