Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Bencede öyle kötü gibi değildi ama kalabalıklaştıkça tezahüratın bize doğru gelmesi zorlaşıyor sanırım..
ama tv. ye güzel gidiyor demekki ses..
maçın içinde farkedemiyor olabiliriz tabi  :-\ :-\

mehmet yılmaz

100 üzerinden 70 falandı Mustafa; önceden 100 üzerinden 90'dan aşağı olmazdı. Şu haliyle bile Türkiye'deki en iyi tribülerden biriydi ama daha iyisini yaptığımız için çok beğenmedim ben. Stres nedeniyle tutuktuk sanki. Takımın ikinci devredeki oyunu güven vermediği için yürekler ağızda izledik maçı..

kuzeycity

2. golü bulsaydık herşey bambaşka olurdu oyun adına da tribün adına da, neyse bunu da atlattık çok şükür

özkan

Mehmet Abi o benim şahsi görüşüm,sen öyle düşünürsün bi başkası daha başka düşünür.Belki başka takım olsa bu kadar tepki olmayacaktı maç sonunda.Bence giresun olduğu için o kadar tepki aldılar.

Burak

Çok uzun süre sonra kapalıdan maç izledim  zaruretten kuyrukta sıra bize yaklaşırken bilet bitti. en son izlediğimde tribünün 2.katı yoktu zaten muazzam bir görüntü oluyor kapalıdan maratonu izlemek . Ama tribün zayıftı önceki maçlarımıza göre bence de . Ama sanırım bu sezon 20 bin seyirciye oynayan Anadolu takımı yoktur Süper Ligde ( şampiyon olanlar hariç ) Dışarıda kalanlar olduğunu da tahmin ediyorum.

kalptenþimþek

biliyorduk ama; galatasarayın fb maçındaki o zevkten yoksun kareosunu izlerken engin kral ve koçyiğit ekibinin kıymetini bir kez daha anladık..

kuzey55

BÖYLE BİR TARAFTAR TOPLULUĞU BU KATEGORİDE BİR BAŞKA TAKIMDA DAHA YOK''-
Takıma zirve yarışında taraftarın müthiş destek verdiğini ifade eden Kalpar, ''Böyle bir taraftar topluluğu bu kategoride bir başka takımda daha yok. Bu topluluk, takımlarını müthiş şekilde destekliyor. Taraftarımızın arzu ve isteği doruk noktada. İnşallah bu güzel tablo sezon sonunda şampiyonlukla taçlanır'' diye konuştu.

taraftardan söz etmeye başladı son haftalarda artık görmezden gelemiyor bu muhteşem taraftarı.

babasamsunlu

nasıl görmesin ki kardeşim..gözünün içine kadar soktuk..
şampiyon olamazsak neresine sokacağımız söylersek yine kötü ben olurum ;) :D

davidsavage

Başka bi forumdan gelen yorum; insan bi hoş oluyor böyle yorumlar okudukça bir de yorumu yapan kişi farklı bi takımı tutuyorsa  :)

AlıntıBir şeyi söylemek gerek, 1. lige kesinlikle Samsun yakışır ve uzak ara lider olacağını düşünüyorum..
Stadıyla taraftarıyla ve oynadığı futbolla Bank Asya'nın en iyi takımı bence..
Dün Dilaver'in attığı frikik golü avrupai bir frikikti..

Türk futbolunun gelişmesi için zeminlerin ve stadların iyi olması şart..
Bu nedenle Samsun'u istiyorum..

CurvaSs

öncelikle ben statta izleme şansına erişemedim, çünkü kilometrelerce farkım vardı. takım ilk yarı harika olmasa da, bize yakışır şekilkde oynadı. frikik golü ise tam zamanında geldi diyebilirim. tabii ki; ikinci yarı garip değişikliklerle maç gider gibi oldu. şimdi, dilaver'i neden çıkarır bi' insan anlamış değilim. zaten murat yıldırım da gününde değildi ve hakan bayraktar da istediği gibi oynayamıyordu. top tutan, yani pas akışını sağlayan iki oyuncumuz da kötüydü anlayacağınız. sonrasında billy mehmet değişikliği ise adeta tuz biber oldu. yine de iyi oynamasak bile 3 puanı aldıki mutluyuz. tribünlere gelirsem; ilk dakikalarda iyi değildik ve tv'ye giresun'luların sesi 2-3 kere sağlam bir şekilde geldi. tabii ki; daha sonrasında biraz düzelsek de, giresun'luların sesinin gelmesi pek yakışmadı. :D genel olarak destek iyiydi diyebilirim. giresun kümeye vs vs. seslerini duyunca ben de üzüldüm şahsen, ne gerek vardı demekten kendimi alıkoyamadım.

neyse, tüm bunları geçelim, diyar maçını almaya bakalım.

kuzey55

Top rakipteyken sinir bozucu ıslıklar ile konsantrasyon bozdular. Takımında iken cesaret verdiler.
    Tıpkı basketbol seyircisi gibi...
    Nerede ise oyunun temposuna ayar verdiler.

hakkı abi özetlemiş.biz bunu iyi yapıyoruz işte...

cembaba

Alıntı"Kimde var bu taraftar?"
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ''Giresunspor galibiyetiyle hedefe bir adım daha yaklaştık'' dedi.

Bank Aysa 1. Lig'de zirve yarışında 44 puanla liderlik koltuğuna oturan Karadeniz temsilcisini 43'er puanlı Çaykur Rizespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Mersin İdmanyurdu takımları takip ediyor.

Lig mücadelesinde 26. hafta geride kalırken geçen her hafta liderlik yarışı kıyasıya mücadelelere sahne oluyor.
''Şampiyonluk mücadelesinde biz de varız' diyen Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hüseyin Kalpar, dün akşam konuk ettikleri küme düşme hattındaki Giresunspor ile zorlu bir 90 dakika geçirdiklerini söyledi.

İlk yarının son dakikalarında atılan golle önemli bir avantaj yakaladıklarını ifade eden Kalpar, şunları kaydetti:
''Kendi sahamızda oynadığımız bu maç çok önemliydi. Kazanmak için çok iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Bu maçın çok zor geçeceği bilinciyle sabırlı olmamız gerektiğini değerlendirdik. İlk yarının özellikle son 10 dakikasında çok iyi oynadık ve 43. dakikada golü bulduk. Bu dakikadan sonra rakibimiz için kaybedecek bir şey yoktu. 1-0 ile 2-0 arasında Giresunspor takımı için fark eden bir şey yoktu. Ama bizim puan kaybetmemiz zirve yarışında çok şey ifade edecekti. Gol yemeden bu skoru korumamız gerekiyordu. Hakikaten çok zorlandık. Giresunspor takımı çok iyi mücadele etti. Biz de bu mücadeleye karşı çok iyi direndik, çok iyi savaştık.''
Ligde kalan 9 karşılaşmadan birini daha başarıyla geçtiklerini vurgulayan Kalpar, ''Bu maçla birlikte toplam 9 maçımız vardı. Yani 9 metre. Hedefe bir metre daha ilerledik. Giresunspor galibiyetiyle hedefe bir adım daha yaklaştık. Bu zorlu mücadelede müthiş mücadele eden oyuncularımı da yürekten kutluyorum'' dedi.

''BÖYLE BİR TARAFTAR TOPLULUĞU BU KATEGORİDE BİR BAŞKA TAKIMDA DAHA YOK''
Takıma zirve yarışında taraftarın müthiş destek verdiğini ifade eden Kalpar, ''Böyle bir taraftar topluluğu bu kategoride bir başka takımda daha yok. Bu topluluk, takımlarını müthiş şekilde destekliyor. Taraftarımızın arzu ve isteği doruk noktada. İnşallah bu güzel tablo sezon sonunda şampiyonlukla taçlanır'' diye konuştu.

Karadeniz ekibinin dün akşam sağanak altında çıktığı mücadelede Samsun 19 Mayıs Stadı'nı tamamen dolduran Samsunsporlu taraftarlar, takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi. Stadın tamamen dolması sonucunda yaklaşık bin kişinin dışarda kaldığı gözlendi.

arkadaşlar ligtv.com.tr'de çıkması süper oldu. Gerçekten çok hoşuma gitti. Resim özellikle

kuzey55

pitbul055

Karşıyaka maçında tamamen ışıkla dolacaktır maraton