11- Billy Mehmet

Başlatan kaptan 55, 13 January 2011, 17:27:43

« önceki - sonraki »

Ajan

Kalpar'ın Cenk'de bulamayıp sende bulduğu ne var merak ediyorum >:( >:(

oguz_5528

Gol attın ama sen futbolcu değilsin,ilk geldğinden beri söylüyorum

kumköylü ahmet

seni bu takima getirenin,seni bu kadraya alanin ve ilk 11 de sahaya sokanin tahhhh .....yedigin ekmek haram olsun seni futbolcu diye piyasayada sokanin tahhh sen beyine zarar adamsinlan it...

5trawberry

Billy zorunluluktan oynuyor bunu biliyoruz.
Ama bu kadar da olmaz ki billy, biraz koş ya.
Ufuk koşu yoluna top atıyor onu bile kontrol edip kaleyi tutturamıyorsun.
İzzet daha sağlam, daha diri duruyor. Zenke bile o boyla vucut kullanarak hava topu alıyor, sen izliyorsun.
İzzet sağlamlaşırsa, formayı rüyanda görürsün.

Mert

Bu adamdan bir cacık olmaz.

yirmiuc

aslında fena oyuncu değil, ama şuan oynadığımız oyun düzeninde bir iş yapamaz.

LisandroLopez

Golü attın eyvallah da , golü de yedirdin yani..

maviay55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 06 March 2011, 22:40:26
Golü attın eyvallah da , golü de yedirdin yani..
kavak gibi boy var nası kaçırıyon o adamı..

s..git gençlerde oyna sen cavcav kakalamış bunu biize  >:( >:(

vanlioglu

dudak uçuklatan forvetimiz  :) giden forvetler de en az bunun kadar oynuyordu neden masraf ettik ki? diye sormadan edemiyor insan.

Gorkem

gol attı ama 5 para etmez iyi kakalamışlar geçmiş olsun sevmediğim savaşı aradım.

**KaR6**

atığı gol 1 yedirdiği gol 2.. mersin maçında da bunun tuttuğu atmıştı golü! ya bunu oynatma ya buna göre oynat takımı mamalak kalpar!

vanlioglu

şu adamı tek forvet oynatıp arkasına ufuğu koysa belki güzel paslar alacak ama nerde kalparda o beyin

kumköylü ahmet

10 dakikada bir senin ait oldugun linke girip ana avrat kufur etmek geliyor icimden.ama bir bakimdanda senin sucun yokki seni buraya getiren ve seni sahaya sokanlarda coook suc var.hemde cooooooooooooook hankisnden baslasak  >:( >:(

Musti

Ufuk gibi Billy de Zenke-Agbetu kardeşliğinden nasibini alıyor. Ama ayağına gelen topları iyi saklıyor ve dağıtıyor.

celebi

birisi şuna kaleye dönmeyi öğretsin