11- Billy Mehmet

Başlatan kaptan 55, 13 January 2011, 17:27:43

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

şeytanın bacağını kırdı. golden sonra taraftara koşması ve hırsı görülmeye değerdi inşallah ilerleyen haftalarda gollerin devamı gelir.

mehmet yılmaz

Bu sezon llk defa deplasmanda gol atıp da tribüne koşan futbolcu oldu. Ama maalesef sonra fazla dağıldı ki kafası tutması gereken adamı boş bıraktı ve golü yedirdi bize..

Jnr.Serkan

Berbattı.Boy var ama hiçbir kafa topunu alamıyor her pozisyonda yerde...Gol attı ama fikirlerim değişmedi.Savaş bundan 3 kat daha iyidi.En azından yıpratıyordu rakibi

ŞİM-ŞEK-LER

Billy memet uzun boylu ama güzel bir kafa golü göremedik.

Burak

golden yaklaşık 15 dakika önce arkadaşıma döndüm Billy gol atacak dedim . Böyle düşünmememin sebebi ise o dakika da bir korner kullanılıyordu önümüzde Billy Mehmet yaklaşık 10 saniye boyunca deplasman tribününe baktı suçluluk hisseder gibi kornerden önce . Arkadaşım ermiş olduğumu düşünüyor çaktırmayın  :D :D :D

selahattin55

bir işe yaramaz.işe yarasaydı cavcav satarmıydı

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 07 March 2011, 13:47:18
Bu sezon llk defa deplasmanda gol atıp da tribüne koşan futbolcu oldu. Ama maalesef sonra fazla dağıldı ki kafası tutması gereken adamı boş bıraktı ve golü yedirdi bize..

golü bu adam yedirtmedi bize hocam.golü önce kalpar sonra aziz yedirtti..  >:( >:(
nedense bu adama kötü diyemiyorum bir türlü.. :o
geldiği günden beri ilk defa adam gibi bir yerde topla buluşturuldu ve golünü yaptı.. >l<
bu adamın oyun tarzna göre futbol oynayacak takım tertibine sahip değiliz..  :-X :-X :-X
bunu da hiç bir zaman anlayamacak bir teknik direktöre sahip olduğumuz için bu adamı kullanamayacağımız ortada :( :(

ŞİM-ŞEK-LER

Billy memet'i ortada oynatmalı kalpar Billy memet ayağa iyi pas yapan bir oyuncu

Jnr.Serkan

Billy ortada falan oynamasın.Gelsin tribünde bizle otursun.

Dartagnan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 08 February 2011, 17:46:23
Cenk zamanında da soyledım.Smdı bılly zamanında da soyluyorum.Bu takıma ıstersen ıbrahımovıcı al,bu ortasaha duzenı ve kanat oyuncuları ile ayrıca huseyın kalparın oyun anlayısı ıle hıcbır sey olmaz..

Serkan

yeteneği var yok tartışılır,lakin Ben Serkan'dan sonra golle tellere tırmanan Başka futbolcu hatırlamıyorum.

Ollivanders

Orta saha yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

berkay55

golden sonra mutluluğunu bizle paylaşması yetti tribüne doğru koşması

FaTiH_HaN

Gördükki billy yi pozisyona soktuğumuzda gol atabiliyor. yeteneği vasat olabilir ama golcü vuruşlar fena değil izlenimi verdi.

Ayrıca çok yürekli bir oyuncu golden sonra yedek kulubesine, hocaya bakmadı bile. direk tribünlere koştu. uzun zamandır bu şekilde gol sevinci yaşamamıştık. yeteneği sınırlı olabilir ama ben sevdim billy yi. adana maçını alsaydık attığı gol ve gol sevinci daha anlamlı olacaktı.

ahmetsefa55

fırsatını buldun golunu attın ama dartagnan'nın dedıgı gıbı sen bu takıma ıbrahımovıcı getır orta saha dan kanatlardan top gelmedıkce adam napsın.