11- Billy Mehmet

Başlatan kaptan 55, 13 January 2011, 17:27:43

« önceki - sonraki »

Kodalak

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 07 March 2011, 17:42:04
fırsatını buldun golunu attın ama dartagnan'nın dedıgı gıbı sen bu takıma ıbrahımovıcı getır orta saha dan kanatlardan top gelmedıkce adam napsın.

ibrahimoviç bu sefer orta sahaya gelir topu alır geçer 3-5 kişiyi golü atar...

LisandroLopez

Boş adam değil kesinlikle ayaklarına hakim fakat ileride hücum yaparken bi organizasyon olmadığından takım pozisyona da giremiyor Billy etkili de olamıyor..

alperen

billy den faydalanmak istiyosak kanatlara inmemiz gerekiyo bence..ama kaç haftadır ben kanada inip doğru düzgün orta kestiğimizi hatırlamıyorum..billy napsın :o

kuzey55

adama kaç tane orta kestik acaba gol atmasını bekliyoruz.dün zenke ile güzel bir ikili oyunla golü attı ama işe yaramaz bir futbolcu müsveddesi yüzünden değeri kalmadı malesef.ilerleyen haftalarda atacağı gollerle işimize yarayacak inanıyorum ben.

Burak

Billy iyi futbolcu ben hala beğeniyorum

Ayberk

Bu golle beraber yüreklenir de belki azcık zenkeye falan örnek olur, anlarsalar ;)

Gökberk55

ben beğenmiyorum ama tribünlere koşmasıyla gönlümü fazlasıyla fethetmiş oldu,izzetle devam etmek daha mantıklı geliyor

berusa55

Kesinlikle boş adam değil ama Kalparinho'nun takıma verdiği bir şey, takımın oyun kurgusu olmayınca Billy de zorlanıyor. Yoksa attığı gol çok şıktı. Umarız üzerindeki baskıyı atmıştır.

Ayberk

Bir de bu adam kafasını ayağından daha iyi kullanıyor topa vururken. Ancak ne yazık ki ne Adem, ne Orhan, ne agbetu, ne Ufuk ne de adı batasıca aziz bu adamı kanatlardan yüksek ortalarla besleyemiyor. Hal böyle olunca da  sahada hayalet gibi gezinen bir adam çıkıyor karşımıza

Serkan

bu adamda mı hırs yok  ? :S

Ayberk

adam hırs küpü esasında ama etrafındakilerde de onun çeyreği kadar hırs olmalı ki siz o zaman seyredin bu takımı... Etraftakiler elini sallaya sallaya sahada yürüyünce hep hırslı olsa nolur ki? Billy'nin eksiği hala Türkiye'de turist gibi olması, alışamaması bence

red_white

bence bu adam yeteneksiz... bu adam kadar ben oynayayım gol atarım.

atakumlu83

walla arkadaslar bence bılly ve ızzet tarnsferlerı bos transfer bunlar alınacagına anıl ve cenk gonderılmeseydı daha ıyı olurdu

**KaR6**

bu adam kötu adam değil.. ama zenkeyle bu düzende çift forvet oynamaz.. iki tane kaleye sırtı dönuk 2 forvetimiz oluyo bu şekilde, her top da zenkeye gelince bu çıkıyo ıskartaya..

illa billy oynayacaksa, bi kanada zenkeyi bi kanada agbetuyu koyarsın yüzleri kaleye dönük, ortasahayı da murat-hakan-ufukla kurarsın, bak o zaman nasıl işliyo..

yada oynatma billy i, zenke yine tek forvet oynasın, nası istiyosan öyle yap gerisini.. bunu çözmek bu kadar zor mu anlamadım ki..

CurvaSs

düzeni, taktiği de geçtim, zenke adamla anlaşamıyor ki; sadece son maçta bile el hareketlerinden, tavırlarından çok net anlaşılıyor. savaş gönderildi, cenk gönderildi, yerine alınan adam sadece geriye doğru işliyor. ulan ufacıcık israil bile tanklara gerivites koymuyor, tank gibi adamsın hep gerivites yapıyorsun..

kafa pozisyonu alsan gam yemeyeceğim, araya pas atabilsen eyvallah diyeceğim, zenke'ye alan açsan elinden öpeceğim, gol atsan dişimi kıracağım (tabii ki bi' dahaki maçlarda)

özetle abiler: savaş defası çok aşırı şekilde yıpratarak zenke'ye açık alan bırakıyordu. bu adam oynayınca 10 kişiye 12 kişi oynuyoruz gibi oluyor. billy zaten oyunda görünmüyor, kaldık 10 kişi. billy'i tutacak adam sağda solda atak kovalıyor, adamlar oldu 12 kişi. bu olayı çöz(emey)en kalpar da, abdül'ü alınca kaldık mı 9 kişi. adamlar ne etti 13..!!!

neyse, dediklerimde çok ciddiydim. sistem ve çark bu şekilde işliyor, biz de burada sisteme karşı çıkıyoruz.. ama artık yeter yani..!