Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: binikalamadım - 05 February 2011, 15:55:18
nasıl yani  :o... ben açıklamayı eski başkana Galip ÖZTÜRK'ün telkiniyle yaptırıldığını düşünüyorum... birde doğru bilgilerle konuşulursa düşünülürse herkes daha mantıklı sonuçlara ulaşırız ... anti heyecan demek istediysen doğru..sana katılıyorum..

bu açıklamana cevaben ,

açıklama bu kanaldan degil siyasi kanattan gelmiştir , Samsunspor'umuzun 9 puanının silinmesi soz konusu iken 400 bin dolar parayı bularak , fedarasyonun hesabına yatiran kisiyi hatirlayan varsa şayet , bu açıklamanın asıl kaynağına ulaşmış olacaktır ... Daha detaylı bilgi iisteyrn varsa şahsen kensinede iletebiliriz ...

kuzey55

adnan ölmaz, suat kılıç...

Kadir ÇELEBİ

Bende en azından yarınki maç sonuna kadar bu konuyla alakalı olmayalım bir süre askıya alalım diyorum her açtığımda sinirim tepeme çıkıyor unutmak en azından kendimi kandırmak istiyorum başka türlü olmayacak..

doðan

İsimlerden biri sadece mesajı tutu ya iletmiş . Bahsedilen kisi Samsun da yasamıyor ve samsunlu değil , hatta samsunsporlu da degil

binikalamadım

05 February 2011, 22:51:32 #544 Son düzenlenme: 05 February 2011, 23:41:44 binikalamadým
Alıntı yapılan: red_white - 05 February 2011, 22:07:07
binikalamadım senin amacın ne hayırdır? yani üşenmedin gittin bunları araştırdın bravo... birde şunu araştır trabzon nasıl türkleştirilmiş  ::)

usta elalemin nasıl Türkleştirildiğini niye araştıralım kaarımız neki...bize ne...

bence onların Türkleşme süreci devam ediyor ... ;D

binikalamadım

Taraftar Haklı

05 Şubat 2011, 20:35

Hasbi SEVİNDİK

Kulübümüzün Başkanı sayın Erkut Tutu'nun Trabzonspor aleyhinde yapılan tezahüratları işaret ederek, taraftarların daha kibar olmaları gerektiği şeklindeki açıklamalarına tüm taraftar gruplarından haklı tepkiler geldi.
    Yanlış zamanda yapılan bu çıkış hiç gereksiz yere taraftarlar ile yönetim arasında gerginliğe sebep oldu.  Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Erol Ündücü ve Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu yaptığı açıklamalarla tepkilerini dile getirdiler haklı olarak.

Taraftar neden haklı, önce buna bakmak gerekiyor. Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki gerginlik yeni değil. Trabzonspor'un Antalyaspor'a yatarak Samsunspor'un ligden düşmesini taraftar unutmuyor. Son dönemde oynanan Rize ve Orduspor maçlarında Trabzonspor bayraklarıyla Samsunspor aleyhine tezahürat yapan taraftar! gruplarını da unutmadı. Bunların yanında tüm takım taraftarlarınca itici bulunan bize her yer trabzon sloganı.
Biz maçlarda çirkin tezahüratın karşısındayız. Bunu defalarca yazdık, ama rakip takım taraftarlarınında tahrik edici cümleler kurmamaları bize her yer trabzon gibi aşırı milliyetcilik kokan sloganlar atmamaları gerekiyor.

Başkanın açıklamalarından sonra sanal alemde öyle yorumlar yapıldı,yapılıyor ki, okuyanın dudağı uçuklar. Her kafadan bir ses çıkmış, herkes kendine göre haklı. Ne gereği vardı yani, senin takımın Bank Asyanın tepesinde, deplasmanda oynayacağın çok önemli ve ilk devrede olaylar nedeniyle yarıda kalmış bir Mersin İdman Yurdu maçı var.

Ben yinede bu açıklamaları takımımızın Süperlig yolunda yara almaması için ötelemek gerektiği kanaatinde olduğumu ifade etmek istiyorum. Zamanı geldiğinde tekrar konuşmak üzere bu konuyu buzdolabına kaldırmayı teklif ediyorum.

Gökberk55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 05 February 2011, 23:03:35
Taraftar Haklı

Hasbi SEVİNDİK

Kulübümüzün Başkanı sayın Erkut Tutu'nun Trabzonspor aleyhinde yapılan tezahüratları işaret ederek, taraftarların daha kibar olmaları gerektiği şeklindeki açıklamalarına tüm taraftar gruplarından haklı tepkiler geldi.
    Yanlış zamanda yapılan bu çıkış hiç gereksiz yere taraftarlar ile yönetim arasında gerginliğe sebep oldu.  Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Erol Ündücü ve Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu yaptığı açıklamalarla tepkilerini dile getirdiler haklı olarak.

Taraftar neden haklı, önce buna bakmak gerekiyor. Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki gerginlik yeni değil. Trabzonspor'un Antalyaspor'a yatarak Samsunspor'un ligden düşmesini taraftar unutmuyor. Son dönemde oynanan Rize ve Orduspor maçlarında Trabzonspor bayraklarıyla Samsunspor aleyhine tezahürat yapan taraftar! gruplarını da unutmadı. Bunların yanında tüm takım taraftarlarınca itici bulunan bize her yer trabzon sloganı.
Biz maçlarda çirkin tezahüratın karşısındayız. Bunu defalarca yazdık, ama rakip takım taraftarlarınında tahrik edici cümleler kurmamaları bize her yer trabzon gibi aşırı milliyetcilik kokan sloganlar atmamaları gerekiyor.

Başkanın açıklamalarından sonra sanal alemde öyle yorumlar yapıldı,yapılıyor ki, okuyanın dudağı uçuklar. Her kafadan bir ses çıkmış, herkes kendine göre haklı. Ne gereği vardı yani, senin takımın Bank Asyanın tepesinde, deplasmanda oynayacağın çok önemli ve ilk devrede olaylar nedeniyle yarıda kalmış bir Mersin İdman Yurdu maçı var.

Ben yinede bu açıklamaları takımımızın Süperlig yolunda yara almaması için ötelemek gerektiği kanaatinde olduğumu ifade etmek istiyorum. Zamanı geldiğinde tekrar konuşmak üzere bu konuyu buzdolabına kaldırmayı teklif ediyorum.

yazanı tanımıyorum ismini ilk defa duydum ama ellerine sağlık bunu o kuklaya okutmak lazım

realfans

Alıntı yapılan: binikalamadım - 05 February 2011, 23:03:35
Taraftar Haklı

Hasbi SEVİNDİK

abi iyi diosunda her olay buzdolabına atarsak zamanı gelmeden buzdolabı bozulur içindeki olaylar çıkarsada zamanı gelmeden özellikle travzon tarftarı için ii olmaz...

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: hakanelgun - 05 February 2011, 21:49:29
Konu niye kitleniyor ki aksine daha güncel kalmalı.Samsunspor'un maneviyatı söz konusu.Ben de Kartal maçında Trabzon ve Tutu aleyhine tezahürat bekliyorum.

ben hem bekliyor hem yapıyor olacagım  ::) büyük keyifle  :)

Fecr_55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 05 February 2011, 15:34:33

saçmalama felan yok dostum ayrıca bilip bilmeden böyle birbirimize hakaratvari konuşmayalım özrünü bekliyorum
trabzon göçmeni bir ailenin Samsunda doğup büyümüş bir evladı Samsunu ve Samsunsporu çok seviyor ve hiç bir zaman ihmal etmiyor ancak babasının atasının memleketinide ihmal etmiyor bunlar çok normal şeyler...ancak detaylı bilmediğimiz bir konuda saçmalıyor gibi kırıcı konuşmamalıyız...uslüplara dikkat lütfen :-X

Benim bu konudaki bilgim yeterli, haliyle bosu bosuna laf olsun diye yazmadim..Özür dileyecek birsey de yapmadim..
Konu basligi Tutu iken, Galip Öztürk'ün gelmisi gecmisi sorgulanmaya baslandi, ne hakla? Onun yaptigi kadarini kimse yapmamistir, Tutu'nun yaptigini da kimse yapamamistir..
Konu yine nereden nereye gelmis..Galip trabzon'a sempati duyabilir, Ankara'ya, Mersin'e de duyabilir, yeri geldiginde diger illerin adiyla da reklam yapacaktir..Adam cikip tese'liyim mi dedi? Ya da Tutu bu rezil aciklamayi Galip söyledi diye mi yapti?
Ne kadar eminsin bundan? Ne kadar bilgilisin de bu konuda, Tutu yerine Galip i tartisiyorsun burada..!

Konu kapanmasin, sustukca siranin bize gelmesinden biz biktik, sen bikmadin mi? Kapanmasin ama konuyla devam edelim, 3. sahsa gerek yok fikirleri paylasmak icin..

Yarim saat sonra agzindan cikan o laflari nasil tikina tikina yedigini görmek istiyorum Tutu..

red_white

Alıntı yapılan: engizli55 - 06 February 2011, 17:38:01
bu kadar yanlis düsünmeyin nedir bu kin kardesim taraftarla baskan ayni düsünmek zorunda degil ne deseydi koskoca samsunspor baskani 90 dakika trabzona küfürmü edin deseydi ayiptir.bende trabzonluyum ama samsunspor taraftariyim.böyle yorumlar yapiliyorsa bura samsunspor taraftarlari formu degilde samsunlular formu olarak degismeli

senin yanlış anlayacağın bir durum yok üzerine neden alınıyorsun? trabzona koysun derken o şehirin futbol takımına diyoruz herhalde ayrıca Samsunsporluyum diyen herkesi bizler Samsunlu olarak görürüz.

berusa55

Engizli kardeşim başlığı en başından tek tek okursan ne demek istediğimizi anlayacaksındır daha iyi! Tam kavrayamamışsın olayı. Yoksa senin gibi memleketi başka yer olup yaşadığı şehre, Samsunspor'umuza ihanet etmeyenlerin başımızın üstünde yeri var bunu biliyor olman lazım...

doðan

Alıntı yapılan: engizli55 - 06 February 2011, 17:38:01
bu kadar yanlis düsünmeyin nedir bu kin kardesim taraftarla baskan ayni düsünmek zorunda degil ne deseydi koskoca samsunspor baskani 90 dakika trabzona küfürmü edin deseydi ayiptir.bende trabzonluyum ama samsunspor taraftariyim.böyle yorumlar yapiliyorsa bura samsunspor taraftarlari formu degilde samsunlular formu olarak degismeli

birader sen bazı şeyleri anlayamadın yada anlamak istemedin galiba , burada  trabzonlu ların hangisine laf söylenmiş , yada söyleyin denmiş , şayet trabzonsporluysan zaten burda işin yok , doğrumudur, bir başkanın ettiği lafı tartışırken olayı etnik çatışma yönüne getirmenizide doğru bulmuyorum , herkes istediği takımı elnbette tutabilir , ve kimin hangi memlekette doğmuş olduğunada sadece cenab-ı hak karar verir , SAMSUNSPORLU olanların platformunda bu söylemlere daha dikkat edim üzerimize şimşek çekmenin ve etnik çatışma yaratmanında alemi yok.,

doðan

E-Posta:  bozguncu_61@

mail adresinden de anlaşılacağı üzere senin neyi nasıl anladığında açıkça ortada ...

kardeşim lütfen bizim ortamımızı germe ...

berusa55

Tamam rahat ol o zaman gercekten yazılanları oku baskan deme hala millet zaten ayar biliyorsun. Hiç gerek yok Engizli; hakkaten yok.