Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: doğan - 06 February 2011, 17:47:26

E-Posta:  bozguncu_61@

mail adresinden de anlaşılacağı üzere senin neyi nasıl anladığında açıkça ortada ...

kardeşim lütfen bizim ortamımızı germe ...

Önce ben buldum, ben buldum işte. ;D

Fecr_55

Bizlerde SAMSUNSPOR lu olarak yanlis birsey yapmadik, kim daha samimi SAMSUNSPORlulukta dersin..!
Tutuya inat, gururumuzu kiran herkese inat, söylenmeye devam..!

engizli55

Alıntı yapılan: doğan - 06 February 2011, 17:47:26

E-Posta:  bozguncu_61@

mail adresinden de anlaşılacağı üzere senin neyi nasıl anladığında açıkça ortada ...

kardeşim lütfen bizim ortamımızı germe ...

arkadasim trabzonlu oldugumu dedim zaten ne anlasilacak  ama kendimi bildim bileli samsunsporluyum.

doðan

Alıntı yapılan: doğan - 06 February 2011, 17:44:07
birader sen bazı şeyleri anlayamadın yada anlamak istemedin galiba , burada  trabzonlu ların hangisine laf söylenmiş , yada söyleyin denmiş , şayet trabzonsporluysan zaten burda işin yok , doğrumudur, bir başkanın ettiği lafı tartışırken olayı etnik çatışma yönüne getirmenizide doğru bulmuyorum , herkes istediği takımı elnbette tutabilir , ve kimin hangi memlekette doğmuş olduğunada sadece cenab-ı hak karar verir , SAMSUNSPORLU olanların platformunda bu söylemlere daha dikkat edim üzerimize şimşek çekmenin ve etnik çatışma yaratmanında alemi yok.,

kardeşimi bizim buna itirazımız olduğunumu sanıyorsun, bu platformda olan herkesi seviyor ve sayıyoruz ..
yanlış anlaşılan bir noktada adabımızla cevap veriyoruz ...
sıkıntımız SAMSUNSpOR

Fecr_55

2. Tutu vakasi..Kolay gelsin..!

samsunmania

Sana her yer trabzon değilse sorun yok kardeşim. Bu kadar açık. Alınacak bir şey yok. Kökenin önemli değil ne hissettiğin önemli diyoruz biz. ama yanlış yapanları da sırf trabzonlu diye arka almana gerek yok.

ahmetsefa55

baskanın acıklamaları gayet normal dıyen bır adam samsunsporlu olmasın ıstemez.bız bu konuda biriz.fikrimizde zikrimizde bir. ;)

Fecr_55

Tutu'nun aciklamasi Samsunspor'umuzu kücük düsürdü, takimimiza karsi alinmis bir cephe misali bizleri derinden vurdu..Bu aciklamalar eger sende hic birsey hissettirmediyse diyecek birsey bulamiyorum..Ortak noktamiz SAMSUNSPOR madem, onun kirildigini, incindigini yüreginde hissetmeliydin..
Yanlis birsey yok demissin bir de, bize göre, SAMSUNSPOR taraftarina göre cok büyük bir yanlistir..

Dogru herkesin görüsü farklidir, ama burada hepimiz biriz, SAMSUNSPOR taraftariyiz, herkes degiliz..Herkes gibi takilan birileri var, basinda da Tutu geliyor, o kadar basit..

engizli55

Alıntı yapılan: doğan - 06 February 2011, 18:06:49
Tamam dayanamayacağım , sen şimdi Başkanın açıklamalarına binayen , bizm sayemizde buralara geldiniz diyen ,siz bizm .... mız sınız diyen zihniyeti kabul edebildiğinimi söylüyorsun bir samsunsporlu olarak  engizli kardeşim , aynı düşüncelerimi paylaşıyorsun hala ...

kesinlikle oyle degil samsunspor samsunsporlular sayesinde bir yere gelir. samsunlular ,trabzonlular veya ordulu rizeliler sayesinde degil.kim olursa olsun önemli olan samsunsporlulugudur memleketi irki degil benim düsüncem bu.

red_white

Alıntı yapılan: engizli55 - 06 February 2011, 18:11:12
kesinlikle oyle degil samsunspor samsunsporlular sayesinde bir yere gelir. samsunlular ,trabzonlular veya ordulu rizeliler sayesinde degil.kim olursa olsun önemli olan samsunsporlulugudur memleketi irki degil benim düsüncem bu.

e tamam herkesinde demek istediği bu zaten

Fecr_55

O kimse gibi düsünmüyor, hepimiz gibi, Samsunspor taraftari gibi düsünüyor..
Sunu anlatamiyoruz sanirim, SAMSUNSPOR'a sürülen en kücük leke dahi, bizim icin cok büyük bir olaydir..Tutu aciklamasiyla hepimizi yerin dibine soktu, hepimize küfretti..Bu yaptigimiz, hissettiklerimiz az bile..Sen anlamazsin baska..
Biz SAMSUNSPOR'luyuz, sen ise Tutu'cu..Farkimiz büyük, hem de cok büyük..!

twitter

sokayım trabzonspora ya gram umurumda değil. benim zaten kavgam yok trabzonla trabzonsporla benim derdim şehirde kendini bir bok sanan trabzonsporlularla hatta o 3 dallama takımın taraftarıyla gereken cevapta güzel veriliyor. hatta bir kaç kişiye okkalı bir dayak atıp şehiri eskişehir gibi yapmak lazım. samsun samsunsporludur.

tutuda hata yapmıştır işte herkes marjinal değil bu şehirde görüldüğü gibi, ateşe körükle gitti haftaya kartal maçında cevabını alacak.

cezayir55

arkadaslar tamam buyutmeyelim  takim yenildigi icinde sinirlisiniz anliyorum ama sakin olun

birolkys

Bu tutu nun açıklamsı  turnusol kağıdı gibi oldu.Kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.Her şerde hayır vardır.

kumköylü ahmet

Fecr_55 Kardesim Cok guzel yorumlamisin isde konuyu dagitmaya devam ediyor diye ozman muhattap olmaki kendini birsey sanmasin...samsunsporlu olunmaz samsunsporlu dogulur zaten bosver cevap bile yazma daha bence