Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

Gökberk55

sırf kartal maçında bu adamı istifa ettireceğimize inandığım için ilk hafta okuluma gitmiycem o maçta o adama sövmeden istanbula gidersem gözüm arkada kalır...

binikalamadım

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 05 February 2011, 14:58:06
Evet dogru, Ayvacik'a bagli Yukari Yenice köyündendir kendisi..Soyu sopu hala oradadir, trabzonlu diye sacmalamasin kimse..

HABERLER & DUYURULAR  26.08.2010 

Metro'dan Trabzonspor'a destek ( TAKA GAZETESİ ) 
SÜPER PRİM
Türkiye'nin en büyük yolcu taşımacılığı filosuna sahip olan Metro A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Trab-zonspor Liverpool maçı öncesinde Trabzonspor'a destek ziyaretinde bulunacak. Bordo mavililerin tur atlaması halinde futbolculara 100 bin TL prim sözü veren Öztürk, tutarını açıklamadığı önemli miktarda bir destek çekini de maç öncesinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e sunacak. Metro Turizm adına açıklama yapan şirketin Trabzon Bölgesi sahiplerinden Rüştü Çakır, öztürk'ün, bugün saat 18:00'de Trabzonspor Kulübü'ne giderek Başkan Şener ve yöneticilerle biraya geleceğini belirtti.

TRABZON ÖZELDİR

Çakır, Metro A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve ailesinin Sürmene kökenli olduğunu hatırlattı, öztürk'ün şu mesajı verdiğini aktardı: "Bir Karadenizli olarak Trabzonspor her zaman yüreğimizde özel bir yere sahiptir. Trabzonspor, Türk futbol tarihinde elde ettiği başarılarla büyüklüğünü her zaman ve zeminde kanıtlamıştır. İnancın, çalışmanın, birlikteliğin, kendine güvenin bayrağı olan Trabzons-por'umuz, Türk futbolunun vazgeçilmezlerinden, köşe taşlarından biridir. Böylesine önemli bir değere, markaya destek vermek, bu büyük kulübe ve camiaya katkı sağlamak, hepimizin görevi olmalıdır."

http://www.metroturizm.com.tr/?/Basinda-Biz/nd/170

saçmalama felan yok dostum ayrıca bilip bilmeden böyle birbirimize hakaratvari konuşmayalım özrünü bekliyorum
trabzon göçmeni bir ailenin Samsunda doğup büyümüş bir evladı Samsunu ve Samsunsporu çok seviyor ve hiç bir zaman ihmal etmiyor ancak babasının atasının memleketinide ihmal etmiyor bunlar çok normal şeyler...ancak detaylı bilmediğimiz bir konuda saçmalıyor gibi kırıcı konuşmamalıyız...uslüplara dikkat lütfen :-X

kalptenþimþek

05 February 2011, 15:52:54 #512 Son düzenlenme: 05 February 2011, 20:01:23 kalptenþimþek
Kardeşim kavramları karıştırmayalım, Galip Öztürk Ayvacık Y.Yenice Köyündendir..Çarşamba Ayvacık kültürü ile yetişmiş bir Samsun evladıdır. İstanbulda sıfırdan başladığı iş hayatında dişiyle tırnağıyla çalışarak bugünlere ulaşmıştır.Bilenler bilir zor anlarında çarşambalı,ayvacıklı,samsunlu hemşehrileri tek vücut hep yanında olmuştur. haa üç kuşak ötesinden trabzonla alakalı bağı vardır vefalıdır vs memleket teorileri üretmem, vakit kaybetmem..Varolan, gerçek tektir ve ortadadır sağa sola çekmenin bir manası yok, Galip Öztürk Samsun'un evladıdır... Yatırımı bulunduğu her şehre ve kulübüne gerektiğinde yardım yapmalıdır ve  yapıyor da.. Ayrıca Galip Öztürk'ün bir çok sportif kulübe yardım yapmasının yanında Trabzonspor'a da yardım yapması onun büyüklüğünden kaynaklanmaktadır..

binikalamadım

nasıl yani  :o... ben açıklamayı eski başkana Galip ÖZTÜRK'ün telkiniyle yaptırıldığını düşünüyorum... birde doğru bilgilerle konuşulursa düşünülürse herkes daha mantıklı sonuçlara ulaşırız ... anti heyecan demek istediysen doğru..sana katılıyorum..

Serkan

Pardon tutu'nun açıklamasını mı galip öztürk yaptırdı ? diyorsun abi

kalptenþimþek

binikalamadım

ben öyle düşünüyorum...adam durup dururken niye böyle bir şey desinki çok güçlü biri ancak bunu söylettirebilir

GurbetciFanatik

Takima zarar gelmesinde tutuya neyaparsaniz yapin.
Kirk yilda bi yüzümüz güldü , onuda bi tutu icin batirmayalim.
bence plan A  sampiyonluk
Tutunun hesabi sampiyon olduktan sonrada sorulur.
O zaman takim Spor Toto liginde olursa , takima baskan aday cok kisi olur.
Bence suan ligin ortasinda risk , ya yine sahipsiz kalirsak.
iyi yada kötü takimin baskani ve sampiyonluga oynuyoruz.

Size her yönünüzle katiliyorum böyle laflar denmez ortaya atilmaz , ama yinede bence önce su ligi bitirelim derim.

Burak

zaten hiçbir zaman anlamadım 4-5 kuşak öteden x yerli olan birisi  x sporu neden tutar. Ya senin oranın kültürüyle hiç alakan kalmamış ki baban deden oradan gelir yine anlarım . O zaman Özbekistan'ın Bunyodkor takımını ne bilim Selanik'in Aris , PAOK takımlarınıda tutalım vb. sonuçta köken olarak oralardanda gelenler var !

Serkan

valla çok tepki alırsın bu görüşünden .

cezayir55

aynen su ligi sampiyon bitirene kadar her seye sabredelim ondan sonra baskanliga cok aday cikar bu gerginligin bizden baska kimseye zarari yok

ahmetsefa55

binikalamadım

bir başkan çıkıp ikinci açıklama yapacağım diyor....sonra tık yok ... kim susturdu kim konuşturmuyor eski başkanı... belki o değil ama onun gibi durumda olan başka bir iş adamıda olabilir ... ben sadece onun olduğunu hissediyorum ..bu sadece şahsi bir fikir .. katılmayanda çok olacaktır farkındayım ... çünki Galip ÖZTÜRK ' ü çok seviyoruz .. her gerçek Samsunsporluda ölümüne sever .. takımımız için yaptıkları ortada ..

özkan

bi tutu'mu bizi bu kadar karıştırabilecek ?
kendimize gelelim,sadece ve sadece takıma destek..

cembaba