Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

binikalamadım

tamamdır... maç başladı :-X

birolkys

SAMSUNSPOR Başkanı kardeşim Erkut Tutu, bir demeç vermiş geçen gün.

Sonra da, bazı yöneticiler yayınlanmasın diye gazeteleri aratmış.

Dün öğrendim konuyu.

Arena Gazetesi Spor Müdürü Fatih Tutar'a da böyle bir haberin atlanmamsı gerektiğini söyledim.

Konuşan, demeç veren Samsunspor'un başkanı ise, bu bir haberdir.

Kullanılmayan haberin ise değeri yoktur.

NUSRET SAĞLAM /ARENA GAZETESİ

adige73

tartışmanın gidişine bakılırsa bir kaç sayfa sonra başkanın sözlerine onay verir hale gelecez.olay etnik milliyetçiliğe doğru kayıyor ve asıl amaçlanan da bu konunun tamamen siyasi olduğunu ve yaklaşan genel seçimler öncesi trabzon lobisinin (ilkadım belediyesi seçiminden alınan dersle) şehirde trabzonlular aleyhine olan durumu kırmak ve tekrar ilk sıralarda trabzon kökenlilerin aday gösterilmesini sağlamaya dönük oluşturulmaya çalışılan bir durum

cezayir55

kardesim yaptigi affedilir olmasa dahi su anki gerginlikten zarar gorecek yine biziz sene sonuna kadar sabredelim superlige ciktigimiz zaman nasil olsa bunlar en agir sekilde konusulur su an ordu haric butun takimlar kotu bunu firsata cevirmemiz lazim gerginlige hic gerek yok yarin allah gostermesin kotu bir sonuc alsak dahi bu takimin arkasinda durmamiz lazim

kadir55ist

arkadaşlar güzel gittiğimiz bu günlerde birlikteliğimizin hiç olmadığı kadar sıkı olmaya başladığı zamanlarda bu tartışmanın sonucunda samsunsporumuz zarar görebilir.
takım kafaya oynadığı için bizim sadece süper lige odaklanmamız gereklidir.
birçok hata olmuştur olacaktır da  ama büyük samsunspor taraftarı vakur duruşunu koruyarak samsunsporumuzu düşündüğü için bu zamansız ve anlamsız tartışmaya son verecektir. sezon sonu inşallah evimize döndüğümüzde herkes şapkasını önüne koyarak muhasebesini yapacaktır.
samsuna ve samsunsporumuza değer veren saygı duyan herkese kapımız açık ,art niyetli hesaplar içinde olanlar her vakit samsunsporluluk bütünlüğünde parçalanacaklardır.

binikalamadım

bu başlığın kilitlenmesini öneriyorum... gereken tepki verildi... artık birbirimizi yanlış anlamaya başlıycaz bu gidişle ...

özkan

Alıntı yapılan: binikalamadım - 05 February 2011, 18:26:51
bu başlığın kilitlenmesini öneriyorum... gereken tepki verildi... artık birbirimizi yanlış anlamaya başlıycaz bu gidişle ...
;)

cezayir55

bizim bu saattten sonra cok daha iyi kenetlenip dusman catlatmamiz lazim

dr_ahmet

Alıntı yapılan: binikalamadım - 05 February 2011, 14:26:33
BU KONUDA BURADA KONUŞULDU İLGİLİ BAŞLIĞA BAKABİLİRSİN

aslen trabzonlu zaten oraya yarıdımda bulunmasıda gayet normal , doğma büyüme Samsunlu olduğundanda Samsunsporada gereken her türlü yardımı yapıyor buda takdire şayandır...Samsunspor taraftarıda kendisini çok seviyor hatta kulübün başında görmek istiyor...

Şayet TS benim takımım diyorsa ben başkan olarak görmek istemiyorum...
Bana Samsun'a ait olan -ama süper ligde, ama amatör kümede- bir takım lazım...
kırma değil...
Çünkü ben Samsunlu ve Samsunsporluyum

kutsalforma

Neyse, bi soru sordum konu sapti  :D
Uzatmaya gerek yok, Samsunspora sahip cikan herkesi severiz, ister trabzonlu olsun, ister erivanli(erivan agirmi kacti acaba :o)
Sehirde artik gitgide bir "Neo Samsunluluk" ruhu kabardi, insanlar geldikleri yerleri inkar etmiyorlar ama ilk önce Samsunlu olduklarini söylüyorlar, hic olmazsa gurbette yasayan Samsunlular icin bu durum gecerli...
Benimde kökenim baska yerden ama allah bilir kökenimin kökeni neresidir?
Ugrasmaya gerek yok, Samsunluyuz Samsunsporluyuz... samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Not: Adminler artik vurun su konuya kilidi  ;)

doðan

Ben suan için kitlenecek bir konu göremiyorum , konun gittiği yeri toparlamak daha doğru olacaktır , konu samsunsporluluk kimliğine yakışmayacak bir demecin yayınlanması ve bu demeci veren kisinin baskan olmasıdır , saptirilmamasi gerekliliğini düşünüyor , konu hakkında gereğinin yapılması durumuna kadar başlığın açık kalmasını istiyorum ...

King Of The North

Erkut Tutu'dan utanıyorum, makam olarak durduğu yerin hakkını verememiştir, üstelik camianın şerefini ayaklar altına almıştır. Biz gene Samsunsporluyuz, Kartal maçında travzona ve başkan aleyhine yoğun tezahurat bekliyorum. 1,5 sene önceki sezon açılışımızda başkana ve siyasiler aleyhine yoğun tezahurat yapmıştık ve büyük yankı uyandırmıştı. İnşallah kısa zamanda defolup gider pislik herif. >:(

55.hakan

Konu niye kitleniyor ki aksine daha güncel kalmalı.Samsunspor'un maneviyatı söz konusu.Ben de Kartal maçında Trabzon ve Tutu aleyhine tezahürat bekliyorum.

Ayberk

Ya aslında hata bizde biliyor musunuz? Orada piyon olarak durduğunu bildiğimiz birisinden daha iyisini bekleyecek kadar iyi niyetliymişiz :( :( :(

red_white

binikalamadım senin amacın ne hayırdır? yani üşenmedin gittin bunları araştırdın bravo... birde şunu araştır trabzon nasıl türkleştirilmiş  ::)