Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

Gökberk55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 07 February 2011, 01:38:36
son dakika!!
Sadri Şener taraftarına yönelik açıklamasında;"bütün taraftarlarımıza sesleniyorum türkiyenin bir çok şehrine yayılmış hemşehrilerimiz var anlıyorum gönüllerde trabzonspor sevdası var ama ekmeğini yedimiz şehirlere karşı da bazı ödevlerimiz olmalı.. "bize her yer trabzon" demek, yaşadığımız şehirlerin dokusunu tehdit ediyor, insanına, kültürüne karşı saygısızlık oluyor lütfen bu konudaki hassasiyetleri gözardı etmeyelim" dedi..

Açıklamaya trabzonspor taraftar derneklerinden destek mesajları yağıyor..tsstore dan ilgili ürünlerin kaldırıldığı, üretimlerin farklı modellerde sürdürüleceği açıklaması geldi..  :(

ne kadar sevmesemde bu takımı şu başkana şuandan ihtibaren büyük saygım oluştu,bizimkinde bunun %1 i kadar şeref,onur yok

holigan5565

bu açıklama hangi kaynaktan alındı doğrumudur bilmiyorum.ama eğer doğruysa helal olsun denilir.trabzonspor bize ve çevresine böyle yaklaşşsa eyvallah.ama adamlar sivas kafaya oynarken onlara laf sokuyolardı yok bizistanbulda daha fazlayız muhabbetlerine girdiler bursa şampiyon olduğunda dediler ki vay efendim 1 kere şampiyon olmakla büyük olunmaz işte bursa bizim sayemizde şampiyon oldu.işte insanların trabzonsporu sevmemesinin altında yatan temel düşünce bu sadece biz varız anadoluda bizden başka kimse büyük değil.bütün karadeniz takımlarını küme düşürürkende bu düşünce vardı sadece biz olalım bizden başka kimse olmasın.ben anadolu takımlarından birkaçı dışında k,imsenin trabzonsporu sevdiğini bilmem. yani kendilerinin kendilerinden başka kimse sevmez. gelelim yukarıda engizli rakadaşın dediklerine. bak arkadaşım kimse burada trabzonlulara birşey demiyor herkesin sorunu trabzonspor ve yukarıda bahsettiğim mantığıyla alakalı.benim Samsunda yaşayıpta trabzon kökenli omasına rağmen trabzonsporu tutmayıp sadece samsunsporlu olan insanlar var.ama engizli kardeşim eğer kalbinde bir trabzonsor sevgiside varsa o zaman taraftarın bu tepkisi sana yanlış gelebişir. her stadda her taraftar ezeli rakibine küfür edebilir(fener gs-mersin adana-bursa kocaeli-inter milan-r.madrid barcelona). ama hiçbir başkan ezeli rakibine kendi taraftarının gösterdiği tepkiyi aşağışlayarak o koltukta oturamaz. yukarıda yazdım bazı arkadaşlar tepki gösterdi ama tekraralıyorum böyle bir başkan o koltukta uturduğu sürece stada gidipte maç izlemek içimden gelmiyor. beni ezeli rakibim karşısında aşağılayan bir başkan hangi yüzle taraftarı stada çağıracak merak ediyorum

atakumlu83

aynen baskan haddını astı cunku burası samsun trabzon degıl eger trabzonsporuı desteklıyorsa gıtsın oranın baskanı olsun

uykan

kendin ol biraz...... TUTU

Günlerini say, servetini say ama yerinde sayma !

Fidan besle, gariban besle, çocuk besle ama kin besleme !

Davet et, hayret et, aff`et, tövbe et ama ihanet etme !

Parani ver, Selam ver, canını ver ama sırrını verme !

Eşini beğen, aşını beğen ama kendini beğenme !

Elini aç, gözünü aç, kapını aç ama ağzını açma !

Emek ver, kulak ver, bilgi ver ama boş verme !

Alıcı ol, bulucu ol ama bölücü ve Satıcı olma!

Zulmü devir, nefsi devir ama çam devirme !

Ev al, araba al, abdest al ama beddua alma !

Hedefe koş, yardıma koş ama ortak koşma !

Yaklaş, konuş, taniş ama uşaklasma !

Seslen, uslan ama yaslanma !

Doğrul, devril ama eğrilme !

İtil, atıl ama satılma !

"Sen izin vermediğin sürece hiç kimse seni aşağı göremez."

kuzey55

07 February 2011, 10:47:26 #589 Son düzenlenme: 07 February 2011, 11:26:19 kuzey55
Alıntı yapılan: Gökberk55 - 07 February 2011, 01:49:13
ne kadar sevmesemde bu takımı şu başkana şuandan ihtibaren büyük saygım oluştu,bizimkinde bunun %1 i kadar şeref,onur yok

böyle bir açıklama yok ki sanırım orda verilmek istenen mesaj farklı.ts başkanı böyle bir açıklama yapar mı hiç?

cezayir55

arkadaslar toparlayin kendinizi bunlari sene sonunda tartisiriz lutfen takima destek olalim bu polemikler sadece bize ve samsunspora zarar veriyor

birolkys

Kalbimizden geçenler bunlar başkan .Burası SAMSUN  demokrasiyi her yeri fethetmek olarak düşünenlere,demokratik davranmak aptallık olur.

dr_ahmet

Neyse, haftanın hoş sürprizi;
kendimiz 'şimdilik' orada olamasak da TS'nin kırmızı-beyaz
renkler karşısında 2 puan daha kaybetmesi...
Bizim Tutu müdürün buna da bir yorumu olur herhalde  :D

kaptan 55

bu **** trabzonspor olamazsın şampiyon tezahuratı niye birilerinin bu kadar zoruna gitti?zoruna gidenin borusuna gitsin o ayrı biri konuda.

kendi memleketlerinde malum renkler dışında hiç bir rengi kabul etmezler,deplasmana gelen seyircilere bile tahammülleri yok ondan sonra bize her yer trabzon,adama her yer tava diye götün dibine sokarlar zamanı gelince.

şimdi yerel basındaki bazı trabzonlu yazarları okuyorum,onların bile demek ki nasıl yarası varsa bu açıklamadan sonra hepsi erkutucu oldu çıktı.lan sizin inadınıza 61.dakikada **** trabzon olamazsın şampiyon diye bağırmazsam,dedim ya zoruna gideninde borusuna gitsin.

Ollivanders

Harbiden yeter artık. Sabır sabır bir yere kadar.

Ertuğrul Sağlam

King Of The North

Tutuyu savunan zaten bizden olamaz, Kartal maçında zaten travzona sövülecek yanına Tutuyu da koyup araya karbon kağıdı koymadan öpecek bu büyük taraftar.

birolkys

forza_devil

Alıntı yapılan: uykan - 07 February 2011, 10:40:32
kendin ol biraz...... TUTU

Günlerini say, servetini say ama yerinde sayma !

Fidan besle, gariban besle, çocuk besle ama kin besleme !

Davet et, hayret et, aff`et, tövbe et ama ihanet etme !

Parani ver, Selam ver, canını ver ama sırrını verme !

Eşini beğen, aşını beğen ama kendini beğenme !

Elini aç, gözünü aç, kapını aç ama ağzını açma !

Emek ver, kulak ver, bilgi ver ama boş verme !

Alıcı ol, bulucu ol ama bölücü ve Satıcı olma!

Zulmü devir, nefsi devir ama çam devirme !

Ev al, araba al, abdest al ama beddua alma !

Hedefe koş, yardıma koş ama ortak koşma !

Yaklaş, konuş, taniş ama uşaklasma !

Seslen, uslan ama yaslanma !

Doğrul, devril ama eğrilme !

İtil, atıl ama satılma !

"Sen izin vermediğin sürece hiç kimse seni aşağı göremez."

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

isyankar

ne zaman birşeylere ümitlensek sevincimizi ümidimizi kursağımıza diziyorlar tam şehir kenetlendi siyaset biraz takımın arkasında duruyor taraftar stadı dolduruyor şartlar harika süper lige doğru gidiyoruz derken içimizden hep darbe aldık yara aldık yalak kültürle büyüyen insanlar huy değiştirmiyor samsuna samsunspora ve büyük taraftarına yakışmayan tavırlar içerisinde kraldan çok kralcı olmaya hevesleniyorlar şu dilinize hakim olun allahınızı severseniz...