Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

tankut

Atacan Antalyaspor alt yapısından yetişti. ailesini tanırım. gelecek vaadeden bi kaleci idi.

maviay55

Yuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh  :!:

red_white

puu sizin suratınıza insan beraber kalır hiç yoktan gerçi ben şahsen o zamanda tükürürdüm

Forvetim

malatyanın yarım düzine gol attığı takıma gol dahi atamıyor ve yeniliyoruz süper lige nasıl çıkacağız bilen varsa söylesin

red_white

bu sene çıkmak istemiorum çünkü rezillikle çıkcağımıza hiç çıkmayalım ben istemiorum şahsen

Forvetim

iki maç üst üste kazandık diye havaya girdiler (sanki çok büyük birşeymiş gibi) adamın havasını böyle alırlar

ender

cikamayacagiz super lige felan.1 haftalik hayal kurduk oyle.hatta olayi abarttik ilk ikiyi dusunduk.bu ligden cikacak ilk iki malatya ve oftas ucuncu ise bizin disimizda herkes olabilir.bem bizim takima inanmiyorum.

red_white

bende inanmıorum rezil olduk bu sene zaten çıksak ne olcak gurur kalmadı

cagdasahmet

Malatya cikacak bu ligden biz ilk 6'ya girsek 'te playoff'ta elenebiliriz...

samsunmania

Yeni trasferler de yavaş yavaş takıma uyum sağladı! Bir adam bile yok derli toplu oynayan. Oraya giden taraftara yazık.Ben 1000 km uzaktan kafayı yiyiyorum onlar napıyo acaba.Resmen 10 puanlık maç gitti.Üstteki bütün takımlar mağlup.

MeL_55

ulan ben böyle takimin taa an.....am....s... yok ya bu kadroyla git sen elazigya yenil su a...k... MAL-atya 6-2 yeniyor bizim samsun 2-0 hemde kendi sahnda yuh vallah yuh artik bu yenilgiyle söyle 5 hafta yeniliriz söylemedi demeyin ""!!

samsunmania

gece rüyamda play off da imişiz. Ne hikmetse rakip Göztepe. Penaltılarla 3 1 yenilmişiz.Sabah berbat uyandım zaten. İçime doğmuş bu aşşağılık durum.Yazıklar olsun.

ender

biz aslinda lig b ye dussek orda sampiyonluk kovalasak nasil olur? bide radyo vermeye baslar maclarimizi tadina doyum olmaz.baktik olmuyo 3.lig var.bu lig b bizimkileri acmadi pek gibi.

MeL_55

arkadaslar mac bitti rezil olduk havaya girmistik ne güzel artik söyle 5 hafta yeniliriz söylemedi demeyin

cagdasahmet

En iyisi Gazi belediyespor'u cikaralim biz birinci Lige :D  :D  :D