Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

ender

bu takimin bana gore hicbir hedefi yok.bu takimdan adam olmaz.

Forvetim

bu maç biter yazıklar olsun bu kadar gevşek oyun olmaz

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "samsunmania55"ne bu ya

Bu Samsunspor kardesim.Tipik Samsunspor....6 Puanlik mac gitti.............

kayacan

Olmaz böyle şey yta bu takımmı süper lige çıkacak şansa çıksa bile geldiği gibi tekrar iner asansör takımız biz asansör.

kadir55ist

oldu
yine hüsran
bize fazla sevinmek yaramıyor
çok havalanıyoruz gibi
adamlar çok rahat kontraya çıkıyorlar.
neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz diyelim.

samsunmania

bi erman bi korhan var zaten bu takımda ikisini de kontrol edemiyosun oyun da berbat neler oluyo ya yine kitlendiler çıldıracağım ya

maviay55

geçmiş olsun bu kadar pohpohlarsak olacagı bu  :evil:  :evil:

0-2 ELAZIĞ SAMSUNDA BİZİ YENİO inanılır gibi diğil tribünler boşalıomuş!!!

cagdasahmet

Gitmeyin maca falan...Madem deplasman takimiyiz...destek falan da vermeyin....Yenildigimiz takim takim olsa hadi diyecegim ama elazig'a yeniliyorsan kendi evinde yapacak pek birsey yok gecmis olsun...

samsunmania

yıllardır bir gün de şu takımı keyif için izleyemedim. Ya küme düşme korkusu ya da bu durum stresten hastalanacağım allah kahretsin bu ne gevşeklik bu ne umursamazlık oyun denen bir şey yok

King Of The North

Bu oyunla bu puanlarla bizden bir s...m olmaz.Hadi geçmiş olsun hepimize.İşi gücü bırakıp da bu takımın peşinden gidenlere üzülüyorum.Rezilller başka da birşey demiyorum.Keşke daha önceleri de hep yenilseydik de hiç umutlanmasaydık bu zamana kadar.

ender

butun hafta bu maci kazanip biraz daha yukariya yaklasma hayaliyle gez ve sonucta dustugumuz duruma bak.yazik bize.

s_uzunkaya

yuhhh ne bu yaaa...yeni açtım pc mi.. gözlerime inanamıyorummmmm.... imkansızzzzzzzz

Forvetim

kocaeliden aldığımız galibiyetin hiç bir anlamı kalmadı

cagdasahmet

En kritik maclardan biriydi...son 9 dk...belki bir mucize diyorum ama....atak yok birsey yok.....

kayacan

Klasik Samsunspor işte 2 atar bir yatar.