Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

fanatik

Bu adamlardan hiç bir şey olmaz arkadaşlar bizde bir kaleci var adam resmen kazma adamlar iki tane şut attı onlarıda içeri aldı adam kaleciden başka herşeye benziyor.Maksiç bu adamdan on gömlek üstündür fakat adamı kaleye koymuyorlar.Çetin Hoca yada helal olsun bula bula bu adamımı bulmuş ondan sonra Samsunlu hocalara güvenmiyorlar derler sen daha bir kaleci seçmesini bilmiyosun senin neyine güvensin bu millet

berusa55

arkadaslar maca gittim ve gözlerime inanamadım!rezil olduk!adam gibi pas yapamadık!bu takım ilk hafta bizi kandırmıs maalesef!ne yazık ki değişen pek bir sey yok!cok üzüldüm cok!umarım ilerki haftalara yansımaz bu rezalet oyun!

Sadece Samsunspor

arkadaşlar benim bazı sorunlarımdan dolayı maça gidemedim şu yediğimiz hatalı golleri görmek istiyorum mümkünse youtube ye koyabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

baha55

arkadaslar  mactan gelelii yaklasık 2  saat oldu..geldim ve  vurdum kafayı yattım..hiç bir yorumm, spor haber  falan duymak istemedimm..o kadar yorgunluk boşa gitti..adamların  bi kalecisi  var panter kesildi...2  tane direkten döndü...bana göre 2  tane penaltı verilmedi...erolun frikiği girse belkide 3- 0  alacaktık, parmaklarının ucu ile hayalet  gibi bitiverdi ordaa..inanamadık..ama olmuyo  olmuyo oolmuyo..o kadar amatör  goller  yedik ki
bu kadar olma  delirmemek elde değil..Allah sonumuzu hayır etsin

mehmet yılmaz

maç öncesi gişeler...

içerisi boş, taraftar dışarıda...

Maçtan ve stattan görüntüler...

mehmet yılmaz

Muazzam bir ilgi vardı maça... Merdiven boşlukları da dahil hemen her yer doldu. Maçın 15. dakikasına kadar girişler devam etti içeriye. Buna rağmen takım, beklentilerin çok uzağında bir futbol sergiledi. Oyuncu seçimi ve mevki konusunda Levent Eriş eleştirilebilir ancak oyuncuların maalesef ciddi bir havalanma sürecine girdiklerini hissettik. Gökhan Kaba yine iç sahada herhangi bir maarifet gösteremezken, Burhan istekli ancak yetersizdi.

Gerçekçi hedef ilk 6'dır diye düşünüyorduk -ki bunun ne kadar doğru olduğu bir kez daha tescillendi. Üsttekilerin puan kaybettiği bir haftayı sıfır çekerek geçmek iyi midir kötü müdür anlayamadık.

Oyunun hakkı beraberlikti. Ancak ikinci devrenin başındaki alakasız gol ve sonrasında da tam hücuma çıkacakken futbol adına talihsiz bir an ve hakeme çarpan topun bizi üçe iki yakaltması sonucunda yenen gol inşallah uzun vadede silkinmemize sebep olur.

Kazanılan bir maçla havaya girmek ne kadar yanlışsa kaybedilen bir maçla da havlu atmak o kadar yanlış. Ancak kazansak da kaybetsek de sürekli söylediğimz bir şey var; bu yönetim anlayışı ile geçici zaferler kazanılır; devamlılık olmaz!

Ladikli

Takım bir haftada nasıl bukadar değişir inanılır gibi değil.İki maç kazandık hemen havaya girdik ve yenildik.Kendi evimizde nedense istediğimiz oyunu oynayamıyoruz.Bu yenilginin telafisi olabilir.Daha üçüncü haftadayız.Bu maçtan ders çıkarıp ayaklarımız yere basmalı.Yoksa ilk altı bile hayal olabilir.Takımın yenilmesinemi,kötü oynamasınamı,bunlar yetmezmiş gibi  stada akan taraftara eziyet çektirilmesinemi yanayım.Artık bu büyük taraftara eziyet vermekten vazgeçin.Yöneticiler,idareciler herkimseniz maçtan önce stad çevresinde bir tur atın (yürüyemezseniz araba ile)çekilen sıkıntıları bide siz görün zahmet olmazsa.Hepinizede bu olanlardan defalarca bahsedildi,anlatıldı ama siz hala bir çözüm üretemediniz..

edmontdante

Büyük hayal kırıklığı oldu hepimiz için alınan skor.Maçın yorumunu yapmak gerçekten çok zor.Çünkü insanın aklı mantığı almıyor sahada gördüklerini.
Sahada özgüveni olmayan bir SAMSUNSPOR var.Geçen hafta Kocaeli ye 4 atan takım bu takım değil miydi yoksa.Nerede  bu müthiş sonucun verdiği güven ve cesaret.Hepimiz sahayı Elazığ'a dar edecek bir takım beklemiyor muyduk?

Maç boyunca takımın ne yapmaya çalıştığını anlamadım.Sanki bir UEFA kupası grup maçında gruptan çıkmayı garantilemiş bir takım düşünün durumu idare etmeye çalışırlar hani maç bitse artık anlayışı olur ya bugün takım aynen öyleydi.Sanki bu maçın skoru ne olursa olsun  bizim için önemsizmiş gibi maça başlayan ve 90 dakikayı tamamlayan bir takım.Oysaki bugünkü maçın  ne anlama geldiğini herhalde futbolcu arkadaşlar biliyorlardı.

Gidip Kocaeli'yi falan yenmeyin beyler o zaman yalandan bizi heveslendirip sonra da hayal kırıklığına uğratmayın.Bugünkü yaptığınızı yada sahaya koyduğunuz futbolu ne ile nasıl açıklayacaksınız.Bir takım  elinden geleni yapar ortya bir mücadele koyar ve yine yenilir buna kimsenin itirazı olmaz hatta alkışlarız bile yenilen takımı ama sen sahaya sanki piknik yapmaya gelmiş gibi çıkıp hiçbir şey yapmazsan o zaman taraftarın bakışı da değişir yaklaşımı da.Yarın gazetelerde hoca ve başkan iyi mücadele ettiklerini ,2 topun direkten döndüğünü ve bu nedenle şansında yanlarında olmadığını rakip takımın 2 kere kalemize geldiğini ve bunları gol yaptığını,hakemin taraflı kararları olduğunu  söyleyecekler eminim.Artık bıraksınlar bizi böyle demeçlerle kandırmayı.Bunların hepsi  kandırmaca.Galibiyet için hiçbirşey yapmayan bir takım vardı bugün sahada.Sanki galibiyete ihtiyacı yokmuş gibi oynayan.

Erol KAPUSUZ.Adam tam bir fiyasko.Ordu maçından sonra da yazmıştım takımın Erol yüzünden 10 kişi oynadığını bugün için de bu sözkonusu.Şimdi bu düşüncem  2 topunun direkten dönmesi nedeniyle tenkit edilebilir ama benim kastım adamın sahada sarhoş gibi dolandığı.Ne pres yapıyor ne top kullanıyor,bırakın bunları ayakta durmakta zorlanıyor.Ayağındaki topu,cezasahası çizgisinde rakibe hediye etmesi topu kalemizde görmemize neden oldu.Ve Levent Hoca gözgöre göre takımı 90 dakika 10 kişi oynatıyor.Fiyaskolardan biri de Mustafa ÇİÇEK.Kaçak güreşen,göstermelik işler yapan  sadece göz boyayan biri.S....kar diyeceğim dilim varmıyor .

90 dakika boyunca tek bir organize iş yok bırakın organizeyi 2 pas sonrasından gelen 3.bir pas yok.Yani 3 pas yapamadı takım.Gözardı ettiğimiz bir şey var Ordu ve  Kocaeli maçlarında.O gollerde de organize bir şeyler yoktu.Ordu maçında yapılan iki orta kendi kendine gol oldu,Kocaelide de Gökhan KABA ve Burhan'ın 50 defa vursalar gol olmayacak vuruşları gol oldu.Yani Levent Hoca  bu takıma futbol anlamında hiçbirşey katmıyor ve benim hocaya inancım şu andan itibaren tükenmiştir.Hırs gösterisi yapmakla bu iş olmayacak galiba hocam.Bir takım 90 dakika boyunca orta saha hakimiyetini Malatya dan 6 yiyen GBB den bir puanı son dakikada kurtaran ELAZIĞ'a bırakıyorsa, bir tane verkaç yapıp,tehlike yaratacak tek bir  arapası atamıyorsa,tek bir  kanat bindirmesi yapamıyorsa bu takımın hocası bu takıma bir şey katmıyor demektir.

Elazığspor müthiş oynadı diyemeyiz.Bugün Lig A nın hangi takımı gelse bizi burada yenerdi.Elazığ veya Karşıyaka farketmez.

Tribünler müthiş doluydu ve ben maçı Canikli mekansızlar ile Söğütlübahçeliler arasında bir yerde izledim.Ve şunu anladım ki iki grubunda yaptığı sonuçsuz.Sadece gürültü oluşuyor yapılan tezahuratlarda.Tam ortada bir noktada kalan bir izleyici olarak ben,yapılan tezahuratlardan hiçbirşey anlamadım.Hatta söylenenlerin ne olduğunu bile.Çünkü bir noktadan sonra karışıp gidyor anlamsız bir gürültü kulaklarda yer ediniyor.Tabiki bunun takıma etkisi de olmuyor.Tamam çocuklar zevkle bunu yapıyorlar hepsi mutlu ama sonuç ortaya çıkmıyor.Bir kaç kez hep beraber yapıldığı anlarda çok etkiliydi ama bunlar anlık kaldılar.

Bizim Süper Lig hayallerimiz başka bahara kalacak gibi görünüyor.

timofte

Uzun zaman sonra ilk kez galibiyete bu kadar inanarak, takıma güvenerek stada geldik. Taraftarın da ilgisi fazlaydı. Kalabalık nedeniyle maç ancak başlarken stada girebildim. Ama ne hikmetse ne zaman taraftar umutlansa, stad dolsa bu takım bir hayal kırıklığı yaratıyor.

Daha ilk dakikadan itibaren sahada varlık göster(e)meyen bir takım vardı. Rakip Elazığ vasatın üzerine çıkamasa da zaman zaman top çevirebildiler. Dakikalar geçtikçe durum değişir mi dedik ama nafile. Tamamen sistemsiz bir futbol oynadık ve bu şekilde gol mucizelere kalıyordu. Nitekim ilk yarıdan gol çıkmadı. Futbolcularda kazanma isteği ve mücadele azmi de göremedik.

Levent Eriş'in oyuna sağ kanatta Serdar Özkan olmadan başlaması anlaşılacak gibi değildi. Sinan Özkan da, hele de Gökhan ve Burhan'ın oyununa bakınca sahaya  son 10 dakikada sürülecek biri değil. Ama her teknik direktörün böyle fantezileri oluyor. Elindeki kadrodan, iyi oyuncudan ilk dakikadan itibaren faydalanmak varken bu yapılanı anlamak zor. Serdar girdikten sonra bir süre de solda oynadı. Herhalde amaç rakibi şaşırtmaktı ama bir oyuncuyu en verimli olduğu yerde oynatmak bana göre daha mantıklı bir tercih olurdu.

Bu sonuçtan sonra artık ileriye ne şekilde bakmak gerektiğini bilemiyorum. Bu kadar istikrarsızlık, hedefsizlik olamaz. Biz böyle bir durumu Süper ligde bile kabullenemezken, ikinci ligin sıradan bir takımı olmayı kabullenmek zorunda bırakılıyoruz.

Not :  Fotoğraflar için teşekkürler.

bodensee55

yeni yönetim gelecek !!!
tanju colak takimin basina ligin tozu dumanin atttirirz

hasselbaink

edmontdante ve Samsuni fotolar için teşekkürler...

Tamam topçular hemenhavaya girdi ama taraftar olarak biz de girmedik mi? maç tahminlerine bakın bakalım neler yazılmış neler? bizim hedefimiz ilk 6'dır derken itiraz edenler oluyordu. ankete bir bakın isterseniz. görülüyor ki, Samsunspor'umuz asla eski Samsunspor değil ve bizim hedefimiz ilk 6 olmalı. bugünkü maça yılar sonra eski bir samsunsporlu abimizle gittik ve maça bile girmeden geri döndü. önce bilet alma rezaleti sonra da içeriye girememe. ya gitme falan dedmise de "bunlar için değmez" deyip çekip gitti. ben zar zor girdim içeri ve izledim maçı. ama iyi ki de girmemiş. yıllarca efsane takımı izleyen birisi için bugünkü takım azaptan başka bir işe yaramazdı.

edmontdante

Clint_Eastwood

since1965

DİKKAT DİKKAT!!!

SAMSUNSPOR KOCAELİNDE KALMIŞTIR...BULANLARIN NURİ ASAN TESİSLERİNE GETİRMELERİ RİCE EDERİZ.SAMSUNSPOR TARAFTARI