Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

red_white

a.q a.s böle topçularında böle işinde moral gitti takipte etmicem artık

s_uzunkaya

elazığ galibiyetine 4,5 veriyormuş?  :roll:  :?:  :idea: yoksa krizmi aşılmaya çalışıklıyor???? :?: ????

s_uzunkaya

nasıl olsa ilk 6 ya gireriz diyip süpriz bir maça 1 tirilyon yatırsalar kaç trilyon götürürler? 4,5 trilyon yapıyor değilmi  :?:
adama neler düşündürtüyor bunlar yaa  :twisted:  :evil:

ender

playofa ne kadar yakinsak dusme hattinada o kadar yakiniz.yaziklar olsun bunlara.gercekten psikolojimi bozdu bu adamlar.

Sempatik Bengülü

başka takımlar elazığı gol yağmuruna tutuyor bizse böyle bir takımdan
gol yiyoruz.yazıklar olsun

RenTinRen

Alıntı yapılan: "slazenger"nasıl olsa ilk 6 ya gireriz diyip süpriz bir maça 1 tirilyon yatırsalar kaç trilyon götürürler? 4,5 trilyon yapıyor değilmi  :?:
adama neler düşündürtüyor bunlar yaa  :twisted:  :evil:

öyledir kesin başka açıklaması yok çünkü :) imkansız dı elazıgnın bizi yenmesi ;)

MeL_55

arkadaslar yenseydik simdi 4.ye bile 5 puan kaliyordu ve 3.ye 7 puan kaliyordu 8.ye ise 1 puan 7.ye 2 puan 6. ya 3 puan ....simdi git yenil bu avantaci kaybet

simdi ki durum...
4.ye 8 puan 3.ye 11 puan 8.ye 3 puan 7.ye 6 puan 6.ya 5 puan  yok böyle birsey demek sansa yendik 2 maci

34 SS 1965

tam puan kapma haftasıydı rakıplerın genelı berabere ve yenıldıler yaaa allah kahretsın

cem 55

dün 3-4 hafta sonra rakiplerimizin puan kaybetıp bizimde seri galibiyetler almamızla ilk 2 sansımız dogar demistim.Rakiplerimizin hemen hemen hepsi puan kaybetti ama bizde macımızı alamadık açıkcası dün kendi yaptıgım yorumdan utandım .Samsunda macı izleyen arkadaslardan özelliklede timofte ve samsuni abiden uzun uzun macla ilgili yorumlarını bekliyorum biz burda elazıg radyosundan macı dinledik taraflımı anlattılar bilemıyorum ama sankı top hep elazıglı oyuncularda ve hep atak yapıyolar gıbı anladım bizim ise dogru dürüst pozısyonumuz yok gibi geldi.Bide gecen hafta kocaeli macını canlı izleyip bu macıda takip eden arkadasımız varsa onunda yorumlarını bekliyorum çünkü tamam gecen haftada savunmamızda zaaf vardı ama cok kolay gol pozısyonuna giriyoduk 1 haftada ne degiştide bu takım bu hale geldi cok merak ediyorum dogrusu.

MeL_55

Alıntı yapılan: "cem 55"cok kolay gol pozısyonuna giriyoduk 1 haftada ne degiştide bu takım bu hale geldi cok merak ediyorum dogrusu.

sana söyleye bilirim LEVENT ERIS IN TRIBÜNE DE OLMASI !!

bodensee55

[yok yabi ya kazma kenan yapmisdir ayni hataya kocalei macindaki gibi koca götunu buyutmus

koy evreni o pisin kenandan gecmis futbol

eris sans 2 mac aldin havalandin

elazig kim

MeL_55

AlıntıGakkoşlar deplasmanda güldü

Türk Telekom Lig A'nın 20. haftasında Samsunspor'a konuk olan Elazığspor, ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle haftayı galibiyetle kapatmayı başardı.

SAMSUNSPOR: 0 - ELAZIĞSPOR: 2

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Uğur Söylemez, Selçuk Kaya, Volkan Nariç

Samsunpor:
Akın x, Tufan x, Kenan xx (Dk. 76 Sinan Özkan xx), Adnan xx, Gökhan xx, Mustafa Çiçek x (Dk. 46 Serdar xx), Sinan xx, Feridun xxx, Erol xx, Zafer x (Dk. 46 Serkan Dökme xx), Burhan xx
YEDEKLER: Maksic, Evren, Barış, Ömer
TEKNİK DİREKTÖR: Levent Eriş

Elazığspor: Atacan xxx, Ercan xxx, Aytek xx, Mehmet xxx, Erkan xx, Murat xxx, Can xxx, Ertuğrul xx (Dk. 90 Hacı Arif ?), Erman xxx, Korhan xxx (Dk. 86 Ali ?), Fazlı xx (Dk. 76 Bahtiyar xx)
YEDEKLER: Bulut, Mesut, Ferdi, Göksel
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Şahan

GOLLER: Korhan (dk. 48 ), Erman (dk. 70)
SARI KARTLAR: Sinan Değirmencioğlu, Adnan (Samsunspor), Can Polat, Aytek (Elazığspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
10. dakikada Can çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sert şutunda topu Akın iki hamlede önledi.
11. dakikada Erman'ın ceza sahası üzerinden attığı sert şutu Akın yumrukla uzaklaştırdı.
14. dakikada Sinan'ın ortasında Erol kafayla vurdu. Yan direğe çarpan top auta çıktı.
33. dakikada Erol'un serbest atışında köşeye giden topu kaleci Atacan son anda uçarak topu kornere çeldi.
[/color]
37. dakikada Ercan'ın ortasında Fazlı altı pasta kafayı vurdu. Top direğin dibinden auta çıktı.
47. dakikada Serdar'ın sağdan ortasında Burhan, topa altı pasta kafayı vuramadı. Defansa çarpan top auta çıktı.
48. dakikada Korhan'ın yerden şutunda top Akın'ın altından filelere gitti. 0-1
60. dakikada Burhan'ın volesinde top yan filelerde kaldı.
67. dakikada Serkan'ın 30 metreden attığı sert şutu kaleci Atacan son anda tokatlayarak kornere gönderdi.
70. dakikada ani bir kontraatakta Erman yerden bir vuruşla farkı 2'ye çıkarttı. 0-2

Serkan

bunların ruhunu  s..m yaaa ulan o seyirciye yazık stad ful dışarda bir o kadar adam yapılır mı be bide utanmadan otobüste geyik yapıyolar

atakumlueray

ilk 2 hafta yendigimiz takımlar berabere kalıorlar birbirleriyle ve 2. yarıda galibiyetleri yok.biz ise malatyanın 6 attıgı antep belediyeyle berabere kalan elazıga yeniliyoruz.demek ki kendimizi fazla abartıyoruz.bu maglubiyet bize fazla bişe kaybettirmez bence çünkü ilk 2 hiç mantıklı diil.ilk 6 istiyorsak maçlarımızın çogunu kazanmamız lazım hepsini degil.bari onu becerebilsek...

Sadece Samsunspor

bütün takımlar kendi evinde daha iyi oynar kazanır bizimkiler tam tersi evinde son 2 yılda kazandığı maçlar parmakla sayılır bu taraftara böyle yapılmazki stad ın her yeri dolu bide 2.ligde yani ama adamlar yine kazanamıyor bu futbolcuların psikolojisi normal değil yalnız yenilmemizdeki en büyük etkenler biride levent eriş in tribünde olması idi bana göre

neyse gelecek hafta alırız inşallah