Lig A 20.Hafta SAMSUNSPOR 0-2 Elazığspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 04 February 2007, 16:38:55

« önceki - sonraki »

RenTinRen

satmışlar maçı bunlar yoksa imkansız yenilmemiz ;)çünkü böyle olay futbol kurallarına aykırı sen 1 maç önce süper oyna deplasmanda evinde ezil kimi yiyor bunlar ya?

dr_ahmet

bu ne ya bi korhan bi fazlı ismi
deplasmandayız galiba

kayacan

Daha yarım saat var hemen ümidi kesmeyin..

Amsterdamli

Bana oyle geliyorki kendi sahamizda dolu tribunlere oynamak bizim futbolculari halen tedirgin ediyor. Birde her teknik direktorun bir takintisi olurya. Ben su Erol Kapusuzun goremedigim halde verimsiz oldugunu hisediyorum ve bize zarari dokunuyor gibi.

kayacan

Bu arada gazibelediye deplasmanda ığdırı 1-0 yeniyor..

cem 55

salih cıldırcam baba ya biz gecen hafta baska maca mı gıttık baska takımın macınımı izledık ne oluyo bu takıma  ya atak bıle yok anlıyamıyorum paso erman dıyo ertugrul dıyo elazıg atagı dıyo of of of cıldırmamak elde degil

samsunmania

cagdasahmet

Herhalde türkiyenin en istikrarsiz takimlarindan birisiyiz.hayret edilecek bir durum.neyse mac bitmedi...

cem 55

haydi beyler golumuz gelıyo haydi gol olsun bu

RenTinRen

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Bana oyle geliyorki kendi sahamizda dolu tribunlere oynamak bizim futbolculari halen tedirgin ediyor..

Eger öğleyse ozaman kulube gidelim  bütün maçları seyircisiz oynasınlar dimi ya bizde bi kaç sene maç izlemiyelim yeterki takım düzelsin.... ;)

ender

Forvetim

cagdasahmet

Yenersek ilk 2 böyle biterse ilk 6 hedefimiz olur.

dakika 70.Atak bile yapamiyoruz.....

dr_ahmet

samsunmania

allah belanızı versin 0 2 oldu ne bu ya