Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

maviay55

bu belirsizlik bi an önce son bulmalı..gidecek mi kalacak mı?? .:.:.

babasamsunlu

maviay55

babasamsunlu

babasamsunlu

ibo055

epçeli köylü

REha kapsal olurmu sizce ne durumda  bilmiyorum.

King Of The North

Alıntı yapılan: Ant55 - 07 December 2010, 15:23:14
Bahsettiğin kişi Bülent Korkmaz değil Bülent Uygun, menejerlik yaptığı için 8 maç ceza aldı ve şu anda Eskişehirspor'un T.Direktörü.

Okuma sorunum da başlamış benim :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 07 December 2010, 17:28:28
Okuma sorunum da başlamış benim :D

Az daha Samsunsporu tutmaya devam edersen 46 raporunu verecekler hocam :):)

fatih55ankara

benim görüşüm samsunlu bir hocanın takımın başına geçmesi.bülent korkmaz ismi ise bence hüseyin kalpar ı bezdirme kendisinin istifa etmesini sağlamak amacıyla atılan bir söylenti.bülent gelirse en az 1.5 yıllık sözleşme istiyor.yani para garanti 1.5 senelik.gençlerbirliğinden nasıl ayrıldığını hepimiz biliyoruz.cavcav resmen açıklama yapmıştı.bizi mahvetti diye madden de.bence isa turan takımın başına gelmeli.futbolcularla arası iyi.anılı da kazanır.çıkışa geçeriz.

brigand

şuan gelebilecek isimleri bilmeden yorum yapmak yersiz olacaktır. abdullah avcı hikmet karaman gibi isimler çok uç, çok hayalperest seçenekler . sezon ortası zor bu işler. bunun için eğer bülent korkmaz olursa ,bence yanlış bir seçim olmayacaktır. he biz bunları konusuyoruz yönetim ne yapıyor. hala uyuyor uyutmaya çalışıyor. önce yönetimin silkelenip hocayı acilen göndermesi gerekiyor.

brigand

şuan bulundugumuz durumda kimi getircez seçenekleri yazın o zaman. boşta bir hoca getireceğin kesin gibi bişey zaten..

babasamsunlu

Bence konsorsiyum yapalım.. :):)
Mehmet Ali Çınar,Ercüment Coşkundere,Hakkı Bayrak Keltoş Dobi :):):)
Bide bunlar  Kondisyoner olarakda Hayrettin Gümüşdağı getirdikmiydi sırtımız yere gelmez Allahıma Kitabıma :D :D :D :D

kumköylü ahmet

ss55 kisaca konuyu özetlemis bence yarum bile yapmayalim daha bu it hakkinda

KareAs55

Bu kariyerli hocanın ismini söyleyinde bizde bilelim ?