Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

KareAs55

Tanju mu çıkarcak bizi  hiç gülesim yokdu...

hakan55

Tanju bu takımın başına gelirse ben maçlara sadece ve sadece sövmek için gelirim..

cgr

King Of The North

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 December 2010, 17:29:50
Az daha Samsunsporu tutmaya devam edersen 46 raporunu verecekler hocam :):)

İlacı da yok ki bırakalım hocam, varsa ilk kullananlardan biri ben olacam, topluca hasta olduk valla :( zzzzz

brigand

tanju hocalık adına bir gram ugraşmamıştır. eğer böyle bir niyeti olsa gider yardımcı antrenörlük yapar, seminerlere katılır, sertifika programlarını bitirirdi. tecrübe kazanmaya, bu işin inceliklerini öğrenmeye çalışırdı. o spor yazarlığı yaptı, menejerliğe devam etti, arada tvlere çıktı bu yolu seçti. şimdi gelipte gel tanju takımın basına geç dersen işte o zaman bildiğin kobay olursun. işte o zaman bu takım 2 hafta şahlanır sonra mahvoluruz.

maviay55

BRİGAND ÖNCEKİ SAYFALARDA VAR BU HABER  :o

brigand

07 December 2010, 19:18:20 #141 Son düzenlenme: 07 December 2010, 19:20:30 brigand55
tmm tesekkürler. bu aralar okudugumuda unutuyorum. kafayı yedim iyice. peşpeşe gelmiş gazeteler atlamışım şimdi baktım tekrar.  ::)

radikal-fma

Bülent korkmaz'ın hocalığını pek bilmemde en azından kaybetmekten nefret eden  bir karakterde. hayırlı olsun ne diim

ahmetsefa55

yok mu kardesım bu lıgın boktan bır lıg oldugunu bilen,bizim kadromuzunda 7.sırayı haketmedıgını düşünen,bu taraftarı arkasına alıp 2 3 takvıyeyle şampiyonluga oynayabılecegıne ınanan bır teknık adam.nedır kardesım bulent korkmaz zaman ıstıyomus.oldu paşam bıde senın ıcın 1.5 sene bekleyelım.sonra becereme.baskası gelsın onu da bekleyelım.kımse kusura bakmaasın arkadas burası yol gecen hanı mı? samsunspor teknık dırektorluk makamı kolay bır makam mı ? kımı getırırler bılmıyorum ama gelen hoca bu takımı super lıge cıkarmak zorunda oldugunu anlamalı ve bılmelı hemde ılk 2 den hatta sampıyonlukla. samsunspor_x

Uğur Yıldız

ben bülent korkmaz eğer gelirse takıma iyi bi hava katabileceğine inanıyorum bana kalırsa bank asyada taktikten cok hava daha onemlı gecen sene o kotu kadroyla bı anlık havayla 5te5 yapmıstık sımdı daha ıyıyız bana kalırsa

55(tuncay)55

kalpara devre arasına kadar şans verilirse o ne yapar eder 2 maçıda kazanır ve kalır o yüzden g.antep b.b.maçına yeni t.drektör hatta tdrektörsüzde çıksak ii olur çünkü oyuncular sorun bizde degildi hocaydı demek için canla başla savaşır

55(tuncay)55

b. korkmazın  ben zaman isterim açıklamasıda normal adam direk gelip bu takım şampiyon olacak derse hep bunun baskısını çeker bunu kalpar efendide yapıyordu ayrıca bu takım en kötü play-off oynar demiş yani bu adamda biliyor bu şehrin şampiyonluk istedigini ve bizim açımızdan ii olan tarafıda anne tarafından samsunlu olması azda olsa samsunlu sayılır bence en ii seçim olur şuan için

Ayberk

Şahsi düşüncem, gelenin adının çok da önemli olmadığıdır. Bir defa kim olursa olsun, hangi takımın başına geçerse geçsin, düşme potasındaki takıma bile 1-2 haftalık gaz verir. Kan değişikliği ilk haftalarda hep işe yarar. Şimdi kaldı 2 maç devre arasına. Bu 2 maçtan güzel sonuç çıkarırsak; devre arasında da hocanın takımla kaynaşma süreci tamamlanmış olur. Ligin 2. yarısına da iyi bir giriş yapılabilir. Kim gelirse gelsin ama ne olur Kalpar gitsin

cem

YÖNETİM TOPLANTISI KAÇTA BİLEN VARMI TESİSLERE GİTSEYDİK...

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 07 December 2010, 20:28:36
Şahsi düşüncem, gelenin adının çok da önemli olmadığıdır. Bir defa kim olursa olsun, hangi takımın başına geçerse geçsin, düşme potasındaki takıma bile 1-2 haftalık gaz verir. Kan değişikliği ilk haftalarda hep işe yarar. Şimdi kaldı 2 maç devre arasına. Bu 2 maçtan güzel sonuç çıkarırsak; devre arasında da hocanın takımla kaynaşma süreci tamamlanmış olur. Ligin 2. yarısına da iyi bir giriş yapılabilir. Kim gelirse gelsin ama ne olur Kalpar gitsin