Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

benim gönlümde yatan adam yılmaz vural zaten kasımpaşada kötü gidiyorken bi teklifte gelir bence bu takımı öyle bir adam ederki futbolcular artisligi bırak konuşamaz bile

Ollivanders

_SoN_

dün gece trt3 de kalpar hiç bırakacam,yada kovulacam gibi konuşmadı,gayet sakin ve geleceğe yönelik konuştu,çok iyi duruma geldik,bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağız vs, bence bu haberler yalanlanacaktır.

cem

Alıntı yapılan: _SoN_ - 07 December 2010, 20:53:37
dün gece trt3 de kalpar hiç bırakacam,yada kovulacam gibi konuşmadı,gayet sakin ve geleceğe yönelik konuştu,çok iyi duruma geldik,bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağız vs, bence bu haberler yalanlanacaktır.
kalparın samsundaki gelişmelerden haberi yoktu artı yalanlansa bugün yalanlanırdı...

Ollivanders

doðan

doğru yada yanlış bilmiyorum ama bu akşam kalpar good byee , bülent korkmaz da hocalığı kabul etmiş...

babasamsunlu

veeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy..

Bülente çok sevinemedim ama  şu uyuz sahtekarın gönderilmesine  3 göbek atarım abi :D :D :D

ahmetsefa55

valla bulent yanlıs tercıh gıbı duruyo.umarım gelen gıdenı aratmaz.takımın top oynadıgı yok zaten oralarda hemfıkırım de bulent napcak orda bıraz tereddutteyım

berusa55

Alıntı yapılan: doğan - 07 December 2010, 22:13:29
doğru yada yanlış bilmiyorum ama bu akşam kalpar good byee , bülent korkmaz da hocalığı kabul etmiş...

Doğru ya da yanlış bilmiyorum?? Kaynak sağlam mı abi?

kuzey55

yalnız bülent hoca bu sene için olumlu konuşmamış.en azından playoff u kovalarız demiş.kaplardan farklı bir demeç değil gibi sanki

Ayberk

Aslında Bülent Korkmaz Erciyes ve Gençlerbirliği deneyimlerinde fena değildi. Hatta erciyese bir ara iyi hava da katmıştı. Son tecrübesinde birilerini kıramadığı için oraya gölge olarak oturtulduğu zaten açıktı. Ha çok iyi teknik direktör mü? Tartışılır. Büyük başarısı var mı? yok. Ama bence başarıyı getirecektir.

doðan

bülentin kabul kaynağı çok sağlam da , kalparın bu akşam istihbaratı çok değil , demekki bu akşam yada yarın :))

Ayberk

bu kadar bekledik 3-5 saat daha bekleriz, yeter ki gitsin. Haberler için çok sağol abi :)

Ollivanders

Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 December 2010, 22:18:29
yalnız bülent hoca bu sene için olumlu konuşmamış.en azından playoff u kovalarız demiş.kaplardan farklı bir demeç değil gibi sanki

Kardesim kalpar kendi kurdugu takım hakkında boyle dusunuyorken böyle bir ortamda takımı tanımayan bulent korkmazın demecini pek yadırgamamak gerek :D

minci

Yönetimin eli kolu bağlı. İstediği gibi kararlar alamıyor. Parayı veren düdüğü çalıyor. Yeni hoca gelecekse buna yönetim değil başkaları karar verecek ve ismi de onlar belirleyecek bence. Ancak Bülent Korkmaz çok iyi bir tercih değil bana göre. Çünkü çapı ve ağırlığı bu koskoca camiayı kaldırmaya yetmez diye düşünüyorum. Bize uzun vadeli sonuçları olan çalışmaları yapabilecek vizyon sahibi, altyapıya önem veren, bilgili, saygın ve kültürlü bir hoca lazım. Reha Kapsal ismi bana çok sıcak geliyor. Ancak neye karar verilirse verilsin verilen karar Samsunspor'umuza hayırlı olsun. Öylesine bir değişiklik değil akıllı bir değişiklik olsun.