Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

jean

mehmet yılmaz

gününü bilmiyoruym ama bizzat bülent korkmaz ile görüşen iki gazeteci arkadaşla konuştum, istanbul medyasında. bülent teklif almış. süper lig ısrarından dolayı takımın zayıf olduğunu söylemiş. yani hedefe oynamamız için takviye lazım demiş. çok sıcak bKIYORMUŞ. ancak takımda halen bir hoca varken, cevap vermem etik olmaz demiş. kalparın gönderileceğini söylemişler ona.

bakalım, bekliyoruz...

çok da kötü bir tercih değil gibi geliyor bana; hayırlısı inşallah.

celebi

sevmekyetmezmi

camiamıza  hayırlısı ne ise o olur inşallah.

King Of The North

Bülen KORKMAz'ın adı şikeci olarak çıkmadı mı ya geçenlerde bazı eski ve yeni papaz topçularla birlikte, bundan bize zarar gelmesin, Kalpar'ı göndermezler bence, 2 maçı alsın Kalpar kalır.

HoliganSamSunLu

Hayırlısı olur inşallah kalpardan daha kötü olmucağı kesin...

Ertuğrul Sağlam

AntZ

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 07 December 2010, 14:38:37
Bülen KORKMAz'ın adı şikeci olarak çıkmadı mı ya geçenlerde bazı eski ve yeni papaz topçularla birlikte, bundan bize zarar gelmesin, Kalpar'ı göndermezler bence, 2 maçı alsın Kalpar kalır.

Bahsettiğin kişi Bülent Korkmaz değil Bülent Uygun, menejerlik yaptığı için 8 maç ceza aldı ve şu anda Eskişehirspor'un T.Direktörü.

maviay55

AlıntıKALPAR'LA YOLLAR AYRILIYOR

Güngören Belediyespor yenilgisi Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın sonunu hazırladı. Yönetim Kurulu, bugün yapacağı tarihi toplantıda tecrübeli çalıştırıcının durumunu masaya yatırıyor

İPLER KOPTU
Samsunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırıyor mu? Özellikle son bir kaç haftada kaybedilen hayati puanların ardından alınan Güngören Belediyespor yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim Kurulu, bugün yapacağı toplantıda teknik adam konusunda net bir karar verecek. Çoğunluğun teknik adam konusunda yeni bir kana ihtiyaç duyulduğu kararını verirken diğer grup ise Kalpar ile son iki maçı da oynamanın daha mantıklı olacağı yönünde karar bildiriyor.

KORKMAZ TAMAM GİBİ

Bugün yapılacak toplantıda Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın takımda kalıp kalmayacağı belli olacak. Samsun spor kamuoyunda daha yönetim toplanmadan Bülent Korkmaz ismi ön plana çıktı. Samsunspor yönetimi, bu konuda nihai kararı toplantının sonunda kamuoyuna açıklaması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Erkut Tutu, her ne kadar şu anda kesin bir şeyin olmadığını söylese bile şehirde Bülent Korkmaz sesleri ayyuka çıktı. Bakalım bu akşam toplantıdan nasıl bir sonuç çıkacak?
kaynak:denge

maviay55

AlıntıPrensipte anlaşıldı

Samsunspor yönetimi, bir dönem Galatasaray'ı çalıştırmış Bülent Korkmaz ile prensipte anlaşmaya vardı. Genç teknik adam, Samsunspor'un maç kasetlerini izlemeye başladı bile..
Samsunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'a teklif götürdü. Kırmızı-Beyazlı ekibin teklifine olumlu bakan, yönetimden takımın maç kasetlerini isteyen genç teknik adam, Samsunspor'dan iki gün süre istedi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın yakın çevresine Samsunspor gibi büyük bir camiada teknik adamlık yapmak kadar güzel bir şeyin olmadığını, şartların oluşması durumunda Kırmızı-Beyazlı ekipte seve seve görev alabileceğini söylediği öğrenildi.

denge

maviay55

AlıntıKorkmaz Haber'e konuştu

Yazarımız Ercüment Gül, Samsunsporlu yöneticilerin gizlice bir araya geldiği Teknik Direktör Bülent Korkmaz'la telefonda görüşmesi yaptı. Kırmızı-Beyazlılardan teklif aldığını doğrulayan Korkmaz, "Kendilerine, şu an görevde olan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yollarını ayrıldıktan sonra görüşmelerin daha sağlıklı olabileceğini anlattım" dedi

FİKİR BEYAN ETMEM ETİK OLMAZ

- Sayın Korkmaz; Samsunspor yönetimi ile bir görüşme yaptınız mı?

- Evet, önceki gün Samsunspor yönetiminin isteği üzerine kendileri ile bir araya gelerek bir görüşme yaptım. Bu görüşmede yönetim yeni bir teknik direktör arayışı içinde olduklarını ve bu konuda Samsunspor'a teknik direktör olarak beni düşündüklerini söyledi. Bende kendilerine şu an Samsunspor'un başında bir teknik direktör olduğunu, bu nedenle de benim bir fikir beyan etmemin etik olmayacağını söyledim. Ancak Samsunspor şu an görevdeki teknik direktörü ile yollarını ayrıldıktan sonra görüşmelerin daha sağlıklı olabileceğini anlattım.

BU SEZON GARANTİ VEREMEM

- Sayın Korkmaz; İlk görüşmeniz sırasında Samsunspor'a gelme adına herhangi bir şart ya da koşul öne sürdünüz mü?

- Samsunspor yönetimine bu görüşmemde en az 1 buçuk yıllık bir mukavele ile gelebileceğimi ve bunun dışında bu sezon için hiçbir şeyin sözünü ya da garantisini veremeyeceğimi, çünkü istediğim takımı yaratabilmem için yeterli zaman konusunda sıkıntı olduğunu belirttim. Ancak bu anlatmak istediğim bu sezon adına hiçbir beklenti ya da hedef olmayacağı anlamına da gelmiyor. Yani en azından bu sezon Play-Off şansını yakalamak için bir mücadele verilebileceğini ifade ettim.

SAMSUNSPOR'UN YERİ  SÜPER LİG

- Sayın Korkmaz; Samsunspor'u ve Samsun'u futbolculuk yıllarınızdan bu yana yani uzun yıllardır tanıyorsunuz. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz ?

- Öncelikle ben anne tarafından Samsun Bafralıyım. Yani Samsun'la bir kan bağım var. Ayrıca Samsun ve onun en büyük markası Samsunspor'un Türk futbolu adına çok önemli geçmişe sahip bir takım olduğunu kesinlikle iddia edebilirim. Bu bakımdan Samsunspor'un asıl yerinin de Süper Lig olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Yine Samsunspor'un arkasında özellikle bu sezon büyük bir şehir desteğinin de olduğunu takip etmekteyim. Samsunspor takımının kadro olarak çok iyi denebilecek futbolcuları da bünyesinde bulundurduğunu biliyorum. İnşallah her şey Samsunspor'un gönlüne göre olur.
kaynak:haber gazetesi

babasamsunlu

Bu kadar haberden sonra Kalparın azıcık gururu varsa sittirolup gitmesi gerekir..

Tufan

yalnız bu sezonu hedefsiz geçireceksek yaşamayalım kapatalım kulübü gidelim 2-3 transferle uçmalı bu takım.

celebi

HEDEFSİZ OLACAK VE ve biz süper lig diye korkmazı dinleyeceksek ne gerek var bülent korkmaza kalpar kalsın

Ollivanders

Nurullah saglam da miy e hedefsiz geldi ama adam miyi potaya soktu. Bu ayrıntı uzerinde cok da durmamak gerek.