Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

celebi

nurullah sağlamla bülent korkmaz bir mi diyor adam :D

yirmiuc

"BU SEZON GARANTİ VEREMEM" tamamiyle süre kazanmaya yönelik politik bir açıklama. Bu tür açıklamaları kalpar da fazlasıyla yapıyordu zaten. 
Hüseyin hoca gönderilcekse bile, yerine gelecek kişi bülent korkmaz olmamalı.

iskenderunun hocası Besim Durmuş veya geleceğe yönelik sağlam bir proje sunularak abdullah avcı , hikmet karaman gibi bir isim de ikna edilebilir ve çok daha faydalı olur bizim adımıza.
yoksa sıradan bir hocanın getirilmesi bu sezonu da boşa geçirmemize sebep olur.

lucarelli

Alıntı yapılan: yirmiuc - 07 December 2010, 15:57:38
"BU SEZON GARANTİ VEREMEM" tamamiyle süre kazanmaya yönelik politik bir açıklama. Bu tür açıklamaları kalpar da fazlasıyla yapıyordu zaten. 
Hüseyin hoca gönderilcekse bile, yerine gelecek kişi bülent korkmaz olmamalı.

iskenderunun hocası Besim Durmuş veya geleceğe yönelik sağlam bir proje sunularak abdullah avcı , hikmet karaman gibi bir isim de ikna edilebilir ve çok daha faydalı olur bizim adımıza.
yoksa sıradan bir hocanın getirilmesi bu sezonu da boşa geçirmemize sebep olur.

Abdullah Avcı'yı ikna edebilirsen 1sn bile durmamak lazım. Ama Abdullah Avcı'yı ikna etmek imkansız.....

Ollivanders

07 December 2010, 16:00:55 #93 Son düzenlenme: 07 December 2010, 16:02:28 Serpico55
Abi Nurullah saglam ile bulent korkmaz tabiki bir degil ama bulent korkmazın getirecegi hava 2 hafta da huseyin kalparla olacak kaybı aza indirebilir. Daha sonra devre arası var. Bu devre arasında bazı seyleri yoluna koyacagını dusunuyorum. En azından huseyin kalparın 1 bucuk senede yapamadıg bircok seyin baslangıcını atabilir. Ama hedefsizlik durumu fazla uzatılmamalı. Bu takım oyle veya boyle playoff oynayacak. En azından adam playoff a kalmak bile basarıdır demedi. Kendisinin hazırlamadıgı bir takım hakkında net bir fikir sunmadı.

Bulent korkmaz yerine daha iyi bir hoca olur mu ? bunu tartısmak daha iyi olur aslında. Nurullah saglam miy e ilk geldiginde asıl hedeflerinin gelecek sene oldugunu , takımı daha tanımadıgını soylemişti. Aynı mantık bence Bulent korkmaz icin de gecerli olmalı.

Ayrıca Abdullah avcının samsunspor a gelmesine inanmak bence biraz utopik bir dusunce. Adamın ist . bld de mukemmel bir yapılanması var. Bu yapılanmayı birakıp geseye bile gitmedi.

KareAs55

Abdullah avcımı   :)  Boşda olan hocalara yönelelim derim ben  :)

celebi

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 December 2010, 16:00:55
Abi Nurullah saglam ile bulent korkmaz tabiki bir degil ama bulent korkmazın getirecegi hava 2 hafta da huseyin kalparla olacak kaybı aza indirebilir. Daha sonra devre arası var. Bu devre arasında bazı seyleri yoluna koyacagını dusunuyorum. En azından huseyin kalparın 1 bucuk senede yapamadıg bircok seyin baslangıcını atabilir. Ama hedefsizlik durumu fazla uzatılmamalı. Bu takım oyle veya boyle playoff oynayacak. En azından adam playoff a kalmak bile basarıdır demedi. Kendisinin hazırlamadıgı bir takım hakkında net bir fikir sunmadı.

Bulent korkmaz yerine daha iyi bir hoca olur mu ? bunu tartısmak daha iyi olur aslında. Nurullah saglam miy e ilk geldiginde asıl hedeflerinin gelecek sene oldugunu , takımı daha tanımadıgını soylemişti. Aynı mantık bence Bulent korkmaz icin de gecerli olmalı.

Ayrıca Abdullah avcının samsunspor a gelmesine inanmak bence biraz utopik bir dusunce. Adamın ist . bld de mukemmel bir yapılanması var. Bu yapılanmayı birakıp geseye bile gitmedi.

elbette kardeşim seninle aynı düşüncedeyim fakat inan bünye karşıyakalılar gibi alışık değil süper lige bu kadar uzak lmak için

BU TAKIM BU SENE SÜPER LİGE ÇIKACAK(Güngörende golü yediğimiz zaman üst tribün komple bağırmıştı kalpara gönderimde bulundu)

Ollivanders

Birde şöyle birşey var. Bize 5 sene icerisinde Dobi hasan , levent eriş , yücel ildiz , ercument coşkundere , Hayrettin gümüşdağ , turhan , Huseyin kalpar ve digerleri geldi. Bu gelenleri saydıgımızda Bulent korkmaz ismi bence küçümsenmemeli. Katılan olur veya olmaz ama bence boyle.

babasamsunlu

Kalpara günde beş vakit gönderiyorum ben Sayın Çelebi hocam..
Katkısız hemde ;) :D

maviay55

besim durmus iskenderunda ve orda işler yolunda..göndermezler..

abdullah avcı..hikaye

hüseyin kalpar..si.tir ol git..

şahsi görüşüm bülent korkmazın takıma heyecan katabileceği yönünde  ;)

celebi

hüseyin kalpar gitsin .
yeni bir teknik patronun bir hava katacağı muhakkak. ve bülent korkmaz bu bağlamda uygun bir isim olabilir arkadaşlar. ya hu benim kendimi ifade sorunum var :( :( :D

KareAs55

2  haftada bir hoca değiştirsek fena olmaz  :)

yirmiuc

yillardir ibb'de ve takimina guzel futbol oynatmasina ragmen dengesiz sonuclar aliyor. ciddi hedefleri olan, taraftar destegi ust duzeyde olan bir takima gelmek isteyebilir.
ama ibbdeki huzuru ve calisma ortamini samsunda saglayabilir miyiz mesele bu.

ayrica gsyi fazla takip etmiyorum ama bildigim kadariyla yardimci hocalik teklif etmislerdi.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 07 December 2010, 16:12:04
ya hu benim kendimi ifade sorunum var :( :( :D

:D :D :D :D

Telefon numaran diğer telefonumda kayıtlı kalmışş..Yoksa arayıp iyi makara yapcaktım hocam. :):)

celebi

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ben İşbakasından arıyorum..Bi sıkıntınız varmış diye girşcektim olaya :D :D :D