Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

doðan

>:( >:( >:( >:( >:( >:(
Senin ne işin var kardeşim trübünde , ne işin var gelip biz gibi adamların yanında maç izliyorsun , ne işin varki her kesle selamlaşıp herkesle muhattap oluyosun , olmma güzel kardeşim olma , sen değilmisin spor yazarı , sen değilmisin muhabir gitsene haber muhabirlerinin yanına tak akredite kartını boynuna , tanımasana kimseyi muhatap olmasana  kimseyle , ulaşılmaz olsana güzel kardeşim ,

o zaman ne mi olur du, kıymetli olurdun Mehmet abi değil BEY olurdun , herkese abiyiz allaha şükür BEY lik makamını çooktan kaldırmışız millete , o zaman kimse eleştiremez di yada elştirsede çok da tın olurdu , hala tın da gücümüz gidiyor ...
ALTININ DEĞERİNİ SARRAF BİLİR...

Forzaşimşek kardeşim eğer okuyosan bu yazdığımı , atkı fikri ve dağıtımını ben üstlenmiştim rant demişsin canın kardeşim , kaç lira gelir elde etmişim , kaç kişiye ATKI hediye etmişim , nick mick kullanmıyorum  sor bi bakalım güzel kardeşim , çok fazla talep olduğu için 2. partiyi yaptırdığımdada trübün gruplarındaki arkadaşlarıma gönderecektikmi eş dost ahbabına versin ki mesaj amacına ulaşsın , çok fazla trabzonlu tarafından eleştirildim ama bir samsunsporlu tarafından eleştirlmek aklıma bile gelmemişti ..Belki alınganlık yapıyorum ama ben 2. partiyi iptal ediyorum ....vazife ifa edecek arkadaş varsa  görevi alabilir saygılarımla...

Cem Akalýn

Alıntı yapılan: doğan - 06 December 2010, 19:38:18
>:( >:( >:( >:( >:( >:(
Senin ne işin var kardeşim trübünde , ne işin var gelip biz gibi adamların yanında maç izliyorsun , ne işin varki her kesle selamlaşıp herkesle muhattap oluyosun , olmma güzel kardeşim olma , sen değilmisin spor yazarı , sen değilmisin muhabir gitsene haber muhabirlerinin yanına tak akredite kartını boynuna , tanımasana kimseyi muhatap olmasana  kimseyle , ulaşılmaz olsana güzel kardeşim ,

o zaman ne mi olur du, kıymetli olurdun Mehmet abi değil BEY olurdun , herkese abiyiz allaha şükür BEY lik makamını çooktan kaldırmışız millete , o zaman kimse eleştiremez di yada elştirsede çok da tın olurdu , hala tın da gücümüz gidiyor ...
ALTININ DEĞERİNİ SARRAF BİLİR...

Forzaşimşek kardeşim eğer okuyosan bu yazdığımı , atkı fikri ve dağıtımını ben üstlenmiştim rant demişsin canın kardeşim , kaç lira gelir elde etmişim , kaç kişiye ATKI hediye etmişim , nick mick kullanmıyorum  sor bi bakalım güzel kardeşim , çok fazla talep olduğu için 2. partiyi yaptırdığımdada trübün gruplarındaki arkadaşlarıma gönderecektikmi eş dost ahbabına versin ki mesaj amacına ulaşsın , çok fazla trabzonlu tarafından eleştirildim ama bir samsunsporlu tarafından eleştirlmek aklıma bile gelmemişti ..Belki alınganlık yapıyorum ama ben 2. partiyi iptal ediyorum ....vazife ifa edecek arkadaş varsa  görevi alabilir saygılarımla...

Abicim bencede gerek yok bu saatten sonra onuda yapmayalım.

supernatural_55

gerçekten en güzeli susmak.kişi kendinden bilir işi derler ya siz rant sağlayın bu sitedeki herkes ama herkes bişeyi sadece Samsunspor adına yapar kendi adına değil..burayı kendi kişiliğinizle karıştırmayın.(forzaşimşekler nickli arkadaşa yazılmıştır)

Mehmet abi ince eleştirilerinle akıcı uslübunla,bilgilerinle ve Samsunsporluluğunu ilan edişinle diğerlerinden farklı bi konuk olduğunu belli ettin.Bir Samsunsporlu olarak ben çok mutlu oldum dünkü programdan.başka da bişey demiyorum olaylarla ilgili

mehmet yılmaz

facebook sayfasındaki küfür dolu ilgili bölüm kaldırılmış.
ben şu an istanbuldayım, yarın samsun'a döndüğümde oturup konuşacağız. neyi eksik yapmışız, nerede hatalar yapılmış, göreceğiz.
her ne olursa olsun bizler Samsunsporluyuz, davamız aynı. etkilenmedim mi? elbette ki bütün gün boyu moralim sıfır, gece de uyuyamadım,
ayrıca sorun sadece benimle ilgili değil, ss.bizle ilgili daha çok. Ama neticede konuşulunca bazı yanlış anlamaların ortadan kalkacağını düşünüyorum.

ondan sonra da yolumu çizeceğim elbette!

destek mesajlarınız için teşekkr ederim, oldukça duygulandım. ama bundan sonra falanca grup filanca grup gibi eleştirilere girmeyelim. herkesin Samsunspor'a hizmet etme şekli farklıdır. sadece şunu söylemem lazım, o stüdyoda olmadan bazı şeyler anlatılmaz, çünkü programın içeriği samsunspor özel değildi ve ayrıca her vtrde "sadece iki cümle" hakkımız olduğu söyleniyordu. hangi birini konuşacağını belirlemek bile mümkün değildi.

red_white

Haklısın abi sen oraya Spor yorumcusu olarak katılmana rağmen çok güzel mesajlar verdin.. Samsun tribünleri çağ atladı, herkes süper ligi hakediyor fakat bazıları daha fazla hak ediyor dedin bizler izlerken gurur duyduk iyiki Varsın Mehmet abi

Serkan

Dün geceden beri bütün yazılanların hepsini takip ettim, şaşırdım ya ne yazılır onu bile bilemedim,beklemediğim inanmadığım yerden 2. darbe geldi,Enteresan,

Yok görüşüceğiz, hesap keseceğiz, yahu neyin hesabı Burdakiler Trabzonspor'lumu bizlerin sevdası başka renkleremi, hala anlamış değilim, neden böyle yapılıyor, ki aksine bu sitede takılan herkes ŞİRİNLER'e ayrı bir sempati besliyor, bunu her ikili konuşmalarda'da üstüne basarak söyleniyordu,

Neyse daha fazla birşey yazmak gereksiz,

Olmadı be yakışmadı, içerden darbe yemek bu olsa gerek..

cem

sevgili mehmetin ben neden suçlandığını anlamış değilim,adam yazar olarak katıldı ama inceden bizim demek istediklerimizi dedi hemde inceden inceden....
anlamak isteyen anlar.....
bu sitenin kuruluşu sırf samsunspor sevgisinden dolayı kurulduğunu biliyorum ...
bu kadarıda ayıp bu insanlar samsunspor için gece gündüz çalıştılar mesailerinden kıstılar
mehmet kardeşim ve burdaki matadorlar devam edin siz ..bu siteyle ve yaptıklarınıla övünüyoruz....

Ertuğrul Sağlam

Mehmet hocam negibi karar alırsan al arkanda olacağız ve destekleyeceğiz bunu bil.
Bana sorarsan, benim gönlüm bizim içimizde değilde. Doğan abinin dedği gibi Vip'te veya basın tribününde izlemen...

Ayberk

06 December 2010, 21:30:40 #158 Son düzenlenme: 06 December 2010, 21:32:15 DeLaGuarda
Bunu hep söyledim, Mehmet abinin yüzüne karşı da söyledim: ACAYİP SEMPATİ DUYDUĞUM BİRİSİN ABİ! iyi ki de söylemişim, birilerinin yanlışlarına rağmen hala doğrularımın arkasında durabiliyorum bu sayede.

Bugün "sadece SAMSUNSPORLU" isem; bu önce Mehmet abi, ardından ss.biz'in diğer değerli üyeleri sayesindedir. Neden mi? "Evet, bizim de adam gibi adam taraflarımız var, evet, bizim taraftarımız da iyi işler yapıyor" dememe sebep olan güzel insanlardı burada gördüklerim...

Ne olursa olsun -bu bi fayda sağlar mı bilmiyorum ama- arkandayız abi. Tıpkı Kırmızı Beyaz Kara Sevdamızın arkasında olduğumuz gibi...

lucarelli

Sonuç olarak spor programı, Samsunspor programı değil. Samsunspora hizmet denince son yıllarda bu sitede, bu dernek ve bu insanlar kadar hizmet eden yoktur. Hem de karşılıksız.

Umarım bir kaç kendini bilmez yüzünden hepimizi üzecek kararlar çıkmaz.

55erhan55

bu küfürleri yazanlar kendi karakterlerini ortaya çıkardılar ben bunların samsunsporlu olduğunada inanmak istemiyorum  gerçek bir samsunspor taraftarı her ne şekilde olursa olsun bu şekilde tepki vermez vermemelidir.

samsunlu_alemdar

ben bu ıste soyle bı yorum getırcem..canlı yayındakı arkadasımızn bı hatası olmadıgını dusunuyorum hanı bıras yırtık olupta dahada usteleyebılırdı yanı samsunspor soyle boyle dıe bızı dahada overek aslında ovmek degıl gerçeklerı bılmeyenlere onları anlatmak cunku bız gerçekten çag atladıkk..hanı konu su sırınler ısmının geçmesını ıstenıldı aslında ne kadr bole bıse yok densede hanı her takım yanı çarşı genç fenerliler ulturaslan texas dır nr bılım seytanlar tatangalar hodri meydan kıme sorsan bılır bu taraftar gurupları hangı takımın ıste samsunuda yansıtan bır nevı taraftar oalrak sırınlerdırr herkes bılsın ıstedıler aslında samsunda sırınler bır numara trıbun konusunda aslında dogruda mesela ben bır canlı yayında manısa taraftarının taraftarını bılmıodum super lıge çıktılar tanıtımı yapıldı ve tarzanlar kendını ole bı tanıttı kı artık dedım bunların en onemlı taraftarı bunlar dedım sanırım konu bole bişee..samsunda şiirnler bir nuamra ama bunun bence canlı yayındakı arkadsımıza kufru gerektırmıo bır anlık galeyen dır olay budur...unutulsun bence bu olay cunku samsunsporun daha onemlı ıslerı var superlıge çıkmak gıcı bızde hep beraberız ayırt edılmeksızın

ramcQ_55

edmontdante

Sopalı Bayrakları yaptığımızda aralarında Celil SAĞIR pankartı da vardı.Ve bir tv programında dendi ki " Bunu yapanlar Celi'den para mı alıyorlar".İşte SAMSUN futbol piyasasının ne olduğunu bu bakış açısı ortaya koyuyor.Bu yorumu yapan şahıs yapılan 90 tane sopalı pankartı görmüyor bunların içinden sadece Celil pankartını görebiliyor.Nedeni basit.Nedeni algının oraya yönelmiş olması.Çünkü adam bok atmaya hazır olduğundan diğerlerini farketmeden içindeki kötüniyetten ötürü direk diğer tarafa yönleniyor.Malesef bu işler Samsun'da böyle gidiyor.

Ben kendimi bildim bileli bu tribünlerdeyim.Yaşım 35.Babam ,arkadaşlarım mahallede misket oynarken beni kolumdan tutar zorla maça götürürdü.Böyle başladı bu sevda.Havanın çok soğuk olduğu günlerde astımım olduğu için annem beni göndermek istemezdi ama sabahın köründe kalkıp kat kat giyinirdim maça saatler olmasına rağmen evin içinde o kıyafetlerle otururdum.Ertesi gün okulda maça giden 3-5 kişi oturup konuşurduk.O zamanda azınlıktık tabiki herkes fb li gs li vs.Yıllar geçti o talihsiz kaza oldu.Yardım için teyp kaseti çıkmıştı.İlk aldığım gün dinlediğimde babamla sanayideydik o bir arkadaşının dülkkanında oturuyordu bense arabada dinliyordum.Ağladığımı farketmişler yanıma geldiler adam bir şeyler zırvaladı adama o çocuk halimle  nasıl daldığımı ,neler dediğimi  babama sormak lazım o çok iyi biliyor.Kaza oldu tutabileceğimiz bir takımımız yok.Ama bizim ihtiyaımızda yok takım tutmaya.SAMSUNSPOR ismi var ligde olsada olmasada,futbol oynamasada ,sadece ismi kalsada farketmiyor bizim için.Takım 1.ligde kalıyor  sonra düşüyor 2.lige.O zaman üniversiteye hazırlanıyorum.Çözüm dersanesi meşhur o yıllarda ben de lise 2 de oraya gidiyorum.Şimdiki gibi internet o bu yok.Deplasman maçlarından  haber almanın tek yolu Site caminin altındaki ankesörlü telefondan PTT nin şimdi hatırlayamadığım telefonunu aramak yada kulübe açıp sormak.Genelde son dersimize denk gelirdi maçın bitiş saatleri  ben son dersleri hiç hatırlamam.İçerideki maçlardaysa  zaten o gün dersane yok bize.Bilirim ki babam maratondadır mutlaka .E o zaman benim yerim tam tersi olmalı.Şimdi forza Şimşeklerin olduğu kale arkasıydı benim tribünüm.Tamda skorbordun altı.Akşam  babamın zarflarını yiyip maça gittiğimi kendi dilimle itiraf etmiş olurdum Kasım  Abinin kafayla attığı golü anlatırken.Hey gidi günler

Sonra üniversite yılları başladı.takımdan ayrı yıllar.Ankaragücü-Gençlerbirliği takımları var yine Ankara'da o dönemlerde.Bir ara Petrolofiste  denk gelmişti.İlk sene 2.ligdeyiz.Yurtta havamız üst düzey takım vura vur gidiyor.Karabük'le  çekişiyoruz.Çıkıyoruz 1.lige.Finallar bitmiş Samsun'a dönüyorum.Hürriyet gazetesi almışım otobüste okumak için.Spor sayfasını açtığımda çubuklu forma giymiş 2 futbolu var haberin başlığı "DİNAMO SAMSUN". Timofte ve Hanganu.Anlatılmaz bir sevinç Timofte'yi bizim forma ile görmek.Zaten isminin enteresanlığından  ötürü futbolunu bilmeden Timofte'yi tanımıştım dünya kupasında.Lig başlıyor takım fırtına gibi.Ankara-Samsun geliş-gidişlerini maçlara göre ayarlıyoruz.  15 gün sonra maç var ben  Ankaradayım..Diyorum kendime "Lan zaten  cuma günleri ders yok.Zaten Perşembe günü öğleden sonra Inkılap Tarihi var.E Çarşamba günü Devletler Hukuku için gitmeye değmez.Sadece Pazartesi-Salı için  1 hafta beklemeye gerek var mı?" bu senaryo  diğer hafta içinde devam eder aynı şekilde .Bir bakmışsın 15 gün sonrak i iç saha maçının planlarını yaparken  bu hafta sonu oynanacak maça göre otobüs biletini almışız bile.Takım zaten fırtına gibi.Fb yenilgisiz geliyor.Bir hafta önce Uche ve Nielsen'i almış Gaziantep'i yenmişler.Ama takıma güvenim tam "Samsun'a bir gelsinler bakalım " diyorum.Aynen dediğim gibi oluyor.2-0 çakıyoruz  fb'ye.Yurt gs ağırlıklı olduğundan  maçı kahvede izliyoruz Samanpazarında  kalenin altında.Yurt kapısından içeri bir girişim var  sanki İstanbul'u ben fethettim.

Sakarya caddesinde yürüyoruz.O gün ümit milli takımın maçı var.Rahmetli Müjdat da kadroda.Atari salonuna giriyoruz adam maçı dinliyor ."Kaç kaç  abi" diyorum "1-0 " diyor "Golü kim attı " diyorum ama içime doğuyor Müjdat'ın attığı "Müjdat" diyor adam dünya benim oluyor.yanımdaki Adanalı ama bjk li olan arkadaşım şok oluyor sevinime yurtta herkese " Ulan sanki golü kendi attı" diye anlatıyor.

O dönemde Ertuğrul fırtına gibi.İsmail UYANIK her gün tvlerde.Herkes bana soruyor yurtta sanki Ertuğrul'un menajeri  benmişim gibi.Ama biz de hava 1500.Türkiye yi sallıyor oyunumuz daha ne olsun.

O yıllarda Porto'da İan Timofte diye bir oyunu var.Sol ayaklı.hani Porto'da oynuyor ya aslı Timofte'nin o olduğu sanılıyor.Millete ispatlayamıyorum.Deliriyorum.1994 dünya kupası oynanacak.Gözüm tv ye kayıyor  Coca Cola reklamı var Dünya Kupalarından Unutulmaz Anlar diye.Bakıyorum " bu duruş Timofte'nin duruşu " diyorum kendi kendime.Penaltı noktasında elleri belinde bekliyor.İrlanda maçında kaçırdığı penaltıyı gösteriyor tv..Hepsine tek tek gösteriyorum "işte bizim Timofte bu "diyerek

Yıllar sonra askerlik geliyor.Dış nöbet var.Ormana 4 kişi gidiyoruz.Çocuklar bizden ufak radyolar-dergiler vs vs.Onlar dinliyorlar okuyorlar her neyse.Bizse bu riske giremiyoruz.Ama Sakarya maçı var.Hafta sonları nöbetci sayıları değişiyor çarşı izinleri sebebiyle.Çocukların radyoyu sakladığı yeri biliyorum.Dayanamayıp alıp dinliyorum.Oruma atıyor golü 1-0 kazanıyoruz deplasmanda.

Yıllar gelip geçiyor Askerden sonra Samsun'dan bir daha ayrılmıyorum 12 senedir.Hani sanal ortamda hep dönen bir muhabbet var ya 500 kişi varkende  biz buradaydık diyor herkes.İşin enteresan tarafı bunu herkes diyor.peki o zaman nasıl oluyorda o gün biz 500 kişiydik orada.Ama bir gerçek var ben o maraton tribününde 15 kişi varken de oradaydım.

Şimdi bakıyorum sanal ortamda asıp kesenler,hakaretler,küfürler,tehditler gırla gidiyor.Bunları yapanların  büyük kısmı çift takımlılar.Facebook profillerinde samsunlu trabzonsporlular,bjk,ultraslan  vs şeyler olduğu halde hakkımzda sallıyorlar hiç kendilerinden utanmadan.

Şimdi ben bu konuda bir şeyler yazacağım belki de önceki yazdıklarımın bir kısmını tekrar edeceğim.Biz bu tribüne bir grup kurmak amacıyla gelmedik.Sanal ortamda bir şeyler paylaşan kişiler çeşitli organizasyonlarla birbirleriyle tanıştılar,beraber maç izlemeye başladılar,çevreleri de buna eklendi zamanla.Tribünde ne güzellik varsa takdir ederek,sanki kendileri yapıyormuş gibi gurur duyarak izlediler ve alkışladılar.Mevcut gruplarımız arasındaki husumetlerden etkilendiler haksız yere yargılandılar.Bir grup geldi" diğerine destek veriyorsunuz" dedi  oysaki onun desteklediğimizi iddia ettiği grupta bizi aynı şeyle suçluyordu.Burada bir yanlışlık yok mu?sadece bu bile yapılan yargılamanın haksız olduğunu ortaya koyuyor aslında.

Daha sonra reklam mevzusu çıktı ortaya.ss.biz reklamı.Reklam  yapılan her şeyin üzerine  işi yapanın isminin yazılmasıyla olur.Yapılan Poların arkasına kocaman SAMSUNSPOR yazarken  kendi ismini  en küçük harflerle yazmaz  reklam yapacak kişi.Yaptığı atkıya  kendi ismini ve logosunu en küçük boyutta koymaz.Hatta en büyük puntolarla yazılır grup ismi ve o atkı her açıldığında biz buradaydık imajı yaratılır Hatta neredeyse SAMSUNSPOR kelimesine dahi yer verilmez.Hatta öyle olur ki deplasman fotolarında atkı şov yapıldığında İstiklal Marşında  sadece grup isimleri okunur  fotolarda..Reklam yapacak adam sadece takıma aşkını anlatan pankartlar hazırlamaz.Bunun yerine  büyük harflerle kendi ismini yazar.Hatta öyle incedir ki bunu yapanlar  55 metrelik pankartın altına 50 cm lik yere imza dahi atmaz.Reklam yapacak adam tvye çıktığı zaman SAMSUNSPOR Tribünleri  çağ atlamıştır demez.Bunun yerine biz şunu yaptık şu grup olarak der.Reklam böyle olur.Bunu da herkes çok iyi bilir reklam yapan da yapmayan da.

İlk paragrafta belirttiğim gibi  Samsun futbol piyasasında herkesin bir hesabı var.Kim ne görmek isterse onu görür.Tıpkı o tv yorumcusunun 90 tane pankart içinde sadece Celil SAĞIR'ın pankartını cımbızla seçerek çıkartması gibi.Oysa ki Vural yok mudur,Serkan yok mudur,rahmetli Muzaffet abi yok mudur,Müjdat yok mudur,Emin abi yok mudur,Timofte yo k mudur o pankartlar arasında.Ama o bulmak istediğini bulur oradan.İşte dün gece Mehmet YILMAZ'ın katıldığı programla ilgili olanlarda bunun en net örneğidir.Hangi  yazar oraya çıkmışta tuttuğu takım hakkında bu kadar çok cümle sarfedebilmiştir.Bırakın yazarlığı ,taraftar kimliği ile katılan hangi konuk takımıyla ilgili onca cümle kurabilmiştir.Zaten kurmaya çalışsada program formatı buna izin vermez.Ama Mehmet YILMAZ kendisinden beklediğim şekilde kimseyi takmadan  söyleyeceğini söylemiştir.Samsunspor tribünleri çağ atladı derken ss.bizi mi kastetmiştir yoksa hiç bir ayrım yapmadan bir bütün olarak bizim tribünlerimizi mi?Buna takılanlar o zaman kendilerini bu tribünlerden görmüyorlar yada kendilerini bu tribünlerin çok üzerinde görüyorlardır başka izahı yok.Karşıyaka taraftarının 7500 km yol katetmesi Öykü salağının mallığı  değil midir?Ne yapsın buna Mehmet YILMAZ.Peki Karşıyaka Çarşı bu ülkede kabul görmüş tribün kültürü olan gruplardan biri değil midir Hodri Meydan gibi,Tatangalar gibi.Böyle bir gerçeği inkar mı etseydi hazımsızlar gibi davranarak.Koreografiden bahsederken  bir tek kelime çıktı mı ağzından bunu bizim ekip yaptı diye.Bunu SAMSUNSPOR tribünlerine mal etmedi mi  tıpkı yapılış amacı gibi.Süper lig herkesin kendine göre hakettiğini  ama SAMSUNSPOR'un çok daha fazla hakettiğini hem şehir olarak hemde tribün olarak bank asyanın çok üzerinde olduğunu söylemedi mi?E daha ne yapsaydı?Bundan fazlası ancak kanal S de ve AKS de olur kimse kimseyi kandırmasın.Yalandan birilerine çamur atmak için uydurma bahaneler bulmasın.Günah vallaha.

Evet herkes  kendini biliyor.Kimin hesabı ne,kimin kiminle ne hesabı yada ilişkisi,menfaati var herkes bunu kendi vicdanına sorsun.Tabiki bunu soracak vicdana sahipse.Boşu boşuna evli barklı çoluk çocuk sahibi adamlara hakaret etmesin.herkesin anası,babası,karısı,kardeşi var.Herkes kendini bir an için diğerinin yerine koysun.
Yukarıda kendimle ilgili yazdıklarıma gelince sebebi şuydu:Beni ve benim gibileri de  gün gelecek reklam yapmakla,menfaat peşinde olmakla hatta SAMSUNSPOR'lu olmamakla suçlayacaklar.Bu işe en kutsallara bile hiç tereddüt etmeden  küfür karıştıranlar  gün gelecek bunu da yapacaklar diyeceğim ama yanlış olacak .Çünkü ha Mehmet YILMAZ  ha başkası  ha ben farketmez.Bu hakaretler bu işte ön plana çıkan daha doğrusu bir şeylere ön ayak olmaya çalışan herkese edilmiştir.Bu sebeple ben bir daha dönüşü olmamak üzere  ss.biz in tribündeki oluşumundan kendimi dışarı çıkartıyorum.BU kararı bir kez daha almıştım dayanamayıp vazgeçmiştim ama bu sefer kararım kesindir.Bizimle birlikte olan genç kardeşlerim edilen hakaretleri üzerlerine almasınlar.Çünkü siz sadece sevdiniz ben bunu çok iyi biliyorum ve hepinize sonuna kadar kefilim.Bundan sonra hangi grup nerede ne şov yaparsa yapsın,kim başarılı olursa olsun  umrumda değil.Ve ayrıca eskisi gibi benim için bir gurur unsuru değil.Benim için sokakta  tezgahına SAMSUNSPOR posteri asabilen,maç parasını kenara koyma hesabını hafta başından yapmaya başlayan  sanayideki simitci ve meydandaki ayakkabı boyacısı en has SAMSUNSPOR'ludur.
Hocam senden alıntıdır kusura bakma "BU TRİBÜN KERHANESİNDE BÖYLE SEVDALARA YER YOK"

Kadir ÇELEBİ

Buradaki sorun sadece program değil Samsunspor.biz sorun olmaya başladı açık bir şekilde görülüyor sitenin yürüttüğü faaliyetler göze batmaya başladı bu sebepten Mehmet Yılmaz üzerinden bu site hedef alınmıştır.. Manisefto bildiri yayınlanması ve bu sitenin bağımsız taraftarı olarak kendi görüşüm belirsiz bir süreyle faaliyetlerini durdurma kararı alması yönündedir. daha geçtiğimiz hafta taraftar gruplarına yapılan baskının haksızca aslı olmadan yapıldığını grupların almış olduğu kararın ne olursa olsun uygulanacağını dile getirip ve site üyeleri tarafından uygulanmıştır.. en azından benim bu siteye üye olduğum tarihten bu güne hiç bir zaman grup ayırt edilmemiş tüm gruplara hakkaniyetle eşit mesafede durulmuştur.. Takdir edilmesi gerektiği yerde istenmeyen ithamlarda bulunulması bireysel tepkilerde olsa grup temsil ediyor olmalarının umarım farkında değillerdir farkındalarsa o zaman Samsun cumhuriyet baş savcısını Samsunspor sevgisini sorgulamak üzre göreve davet ediyorum..