KENAN ve CENK HAKKINDA

Başlatan edmontdante, 19 October 2010, 08:22:48

« önceki - sonraki »

edmontdante

24 October 2010, 21:31:25 #60 Son düzenlenme: 24 October 2010, 21:39:16 edmontdante
Cenk 3 hafta içinde yönetime 3 tane hoca ismi vermiş bunlar olursa bu takım çıkar (birisinin Reha Kapsal olduğu söyleniyor),Hüseyin hocayla bu iş olmaz vs vs.Biz de aynı fikirdeyiz Hüseyin Hocayla bu iş olmaz.Ama be kardeşim sen çık oynasana bu taraftar tapıyor sana.

Tufan

bariz kendi ayağına kurşun sıkan başka bir takım var mıdır acaba merak ediyorum.
bize düşman lazım değil kendi kendimize yetiyoruz maşallahımız var.

edmontdante

Cenk'i seviyorum ne kadar kaliteli bir isim olduğunu çok iyi biliyorum.Ama bilmediği bir şey var .36 yaşındasın ve böyle giderse aktif spordan kopacaksın.Adam gibi idman da yapmıyorsun.Peki bundan sonra nasıl top oynamayı düşünüyorsun.Her geçen ay güçten dahada düştüğün bu yaşlarda yapmaya çalıştığın ne??

babasamsunlu

abi onu geçelimde,servetini her şeyini Samsunspora  borçlu adam  rahatça sövebiliyorsa canımızdan çok sevdiğimiz takımımıza bu iş btimiştir.... yuh ya yuhhhhhh

Ollivanders

24 October 2010, 22:43:52 #64 Son düzenlenme: 24 October 2010, 22:47:01 Serpico55
Akan abi Huseyin Kalpar ın Samsunspor u superlige tasıyabilecek kapasitede olmadıgını savunuyor bence :) Kenan konusunda haklı sonuna kadar ama daha iyi yerlerde olmamızı saglayacak degerlerimizi ( Cenk Anıl Quartey ) bu kadar kolay kaybetmememiz gerektigini söylüyor  :)

Kadir ÇELEBİ

Genelde oyuncu tercihleri konusunda hep hocayla ters düştük görüyoruzki bilmediğimiz şeyler var ortada bunlarda önemsenecek şeyler söylenenler doğruysa bir taraftar olarak  kenan efendiye hakkımı helal etmiyorum Engin abinin bizimle paylaştığı şeyler yenilir yutulur değil Cenk efendi sana gelince sen kimsin arkadaş bu takımın sahibimisin müdürümüsün ben söyliyim daha öncede oynadın burada o zaman futbolcuydun şimdide futbolcusun ötesi olmaz senden senin için ölüsü yeter diyoruz çık futbolunu oyna bu ne arkadaş yahu 1 lira veren takımın sahibiymiş gibi davranıyor az kaşarlanan sen yokken ben vardım diyor bu kaos ortamında biz iyi yerdeyiz arkadaşlar bunlardan arınmış olsak çok daha iyi yerde olabileceğimizi görüyorum fakat arınabilirmiyiz bunu öngöremiyorum..

Burak

Ben Cenk'i anlıyorum da Anıl'la Jonathan takıntısı nereden geliyor onu anlamadım nerde izlediniz ki bu adamları iyi olduğu kanısına varıyorsunuz ? Jonathan oynasa Ersin ya da Kemal kesilecek ikiside iyi oynuyor. Anıl oynasa Agbetu , Murat , Hakan , Turgay dörtlüsünden birisi kenarda oturacak ki bence bu 4 ü de Anıl'dan daha fazlasını verebilir şu anda. He ama rotasyonda kullanması gerekirmi tabiki gerekir adamları ilk 18 e almamanın manası yok tabi ki o konuda sonuna kadar hemfikirim sonuçta bu adamların transferine sen onay verdin ama bu 2 oyuncu 11 de oynasa da takımın çehresini çok değiştirmez kanaatindeyim

Ollivanders

Anıl bu takımda dikine oynayabilecek , ceza yayından kesme vurabilecek cesareti gosterebilen , sorumluluk tasıyabilecek bir futbolcu. Bunu 20 dakikalık akhisar macında gorebiliyoruz. Trabzon macında gol pasını veren futbolcu. Bir takım dusunki 3 ortasaha sagdan alıyor sola veriyor. Var mı boyle bir futbol anlayısı. 2 - Kanatlardan top indirmekten baska bir taktigimiz varsa soyleyin ? Ne gordunuz 7 haftadır ? Bir organize atak gordunuz mu ? Gollere teker teker bakalım . E ne diye denemiyorsun Anılı ? 3- Jonathan  a gelince , Kemal Kenandan iyi mi ? iyi . Niye oynamadı 5 hafta neden verdik puanları ? Onumuzde bariz bir ornek var. 7 mactır ersinin yaptıgı hatalar bariz ortada sadece tavsanlıda 4 hata yaptı ve sonucu yuzde yuz gol pozisyonu . Jonathan bu ersinden daha iyiyse kim nasıl hesabını verecek ? Ya koy 20 dakika gorsun taraftarlar en azından nedir bu inat. Adamın gunahı ne ? O zaman biri bunu soylesin ? 3- Hakan , murat , turgay hepsi aynı tarz oyuncular. Bunlardan biri yerine dikine oynaayan anıl olunca takımın koz sayısı artacak . Baska bir planın olabilecek. Kanatlara sıkısmayacaksın en azından. Cenki gectim , Jonathanı da gectim ama Anıl bu takımın çehresini çok degiştirir.

**KaR6**

nerde mi izledik burak? u-17 de, ankarasporda süper ligde vs.. ;D

supernatural_55

@Burak

Sen Jonathan'la Anıl'ı izledin mi kardeşim takımda.takımın çehresini değiştirmeyeceği kanaatine nası varıyosun?Kemal'i de oynatmıyodu sonuçta Kenan sövene kadar ama görüyoruz ki iyi oynuyor..Bu tarz şeyler de şahsen beni düşündürüyor.Şurası da bir gerçek hoca Cenk ve Kenan konusunda haklı olabilir Engin abinin anlattıklarına göre,Anıl ve Jonathan da bişey yapmış mıdır bilemeyiz tabiki..

Burak

@ serpico

koymamasına bende kızıyorum zaten ama bulunmaz hint kumaşı da değildir bu futbolcular sanırım :) :)  zaten anıl gelirken de arıza çıkararak gelmişti sanırım hatırlarsak

@kar6  

jonathan ' ı da Kaizer Chief ' ten beri takip ediyorsun sanırım mustafa  ;D ;D ;D ;D  

bu arada şu peşinden koştuğumuz uğur kıllı dan ne haber atıyormu göztepe ' de gol varmı haberi olan takip eden  ???

Burak

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 24 October 2010, 23:26:07
@Burak

Sen Jonathan'la Anıl'ı izledin mi kardeşim takımda.takımın çehresini değiştirmeyeceği kanaatine nası varıyosun?Kemal'i de oynatmıyodu sonuçta Kenan sövene kadar ama görüyoruz ki iyi oynuyor..Bu tarz şeyler de şahsen beni düşündürüyor.Şurası da bir gerçek hoca Cenk ve Kenan konusunda haklı olabilir Engin abinin anlattıklarına göre,Anıl ve Jonathan da bişey yapmış mıdır bilemeyiz tabiki..

yumurta tavuk paradoksuna girmeyelim şimdi  ;D ;D ;D  Aslında gülüyoruz ağlanacak halimize tartışmak zorunda bırakıldığımız adamlar bak. Bir zamanlar bank asya'yı trt de görünce kanal değiştiriyordum adam adı bilmezdim 2.ligde şimdilerde Bank asya uzmanı olduk  :( :( :( :(

s_uzunkaya

kenan cenk anıl..... bu üçünün çüklerini birbirine bağlayıp atatürkün samsuna ayak bastığı yerden denize atacan....kurtuluşumuz budur  :)

Akyol

Yedek kulübesine adam alacaktık madem neden Akman'ı, Ömür'ü, Atalay'ı, Cengiz'i yolladık? Maliyetleri bunlardan azdı, böyle mantık mı olur? Eğer ben fransa'dan topçu getirdiysem (BEĞENİP ! ) bunu çatır çatır oynatacaksın! Bu adam müzmin sakatsa sağlık kontrolünden geçireninnn...! Eğer bu adam formsuzsa forma girmesini sağlayamayan hocanın...! Eğer bu adam ehl-i keyif davranıp ipimle kuşağım diyor kimseyi iplemiyorsa ceza vermeyen yönetimin...!

Anıl kendini belli ediyor final paslarında oldukça etkili olabilecek birisi, Jonathon madem kazma neden getirildi? Cenk konusunu bilemem keşke böyle olmasa Cenk ama Kenan artık bu takımdan uzaklaştırılmalıdır...

Serkan

Burak çok muhalefetsin be müdür...