KENAN ve CENK HAKKINDA

Başlatan edmontdante, 19 October 2010, 08:22:48

« önceki - sonraki »

kaptan 55

birde şu tribünlerimizdeki buzlar erise..

kale komple kırmızı maraton sonuna kadar beyaz diye inletse stadı..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 26 October 2010, 13:54:30
Allahım ne olur yarabbim şu iç çekişmeler bitmiş olsun artık.La vallaha ağlayacağım ya

Aynen abi ya..Şu haber ne kadar doğrudur bilmiyoruz ama o na bile nası lseviniyoruz nerdeyse göbek atacaz..

Bizim tek ihtiyacımız huzur ya huzur...

Kodalak

Alıntı yapılan: edmontdante - 26 October 2010, 13:54:30
Allahım ne olur yarabbim şu iç çekişmeler bitmiş olsun artık.La vallaha ağlayacağım ya

**KaR6**

valla habere inandık, bilet aldık.. gelirim de cenk'i sahada göremezsem olay çıkar :)

babasamsunlu

:):)

Valla  babasına azcık bile çektiyse sağlam çamur yapar :D :D

Kalpar duy  bu sesi,Kar 6 ezer seni  :-\ :-\ 8) 8) ;D ;D ;D

kumköylü ahmet

bakdiki kalpar gidecek seyirci istemiyo buyukluk yapmak zorunda kaldi bence 
ama insallah hayirlisi olurrrr
cenk isler artik isleyecekdir insallah

jean

Ins daha bu tur seyler yasanmaz takimimiza zarar veriyor

maviay55

AlıntıYönetim doğru işler yapıyor

AKP Samsun Milletvekili Öztürk, "Cenk İşler ve Kenan Yelek'in yeniden takıma kazandırılması konusunda yaşanan olumlu gelişmeler yönetimin doğru bir yol izlediğinin en önemli
göstergesiydi. Samsunspor taraftarı olarak bende takım içinde yaşananları yakınen izliyor ve beğeniyorum" diye konuştu

DOĞRU HAMLELER YAPILDI

AKP Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Samsunspor yönetiminin görevi devraldığı günden itibaren çok başarılı işlere imza attığını söyledi. Milletvekili Öztürk, "Özellikle Cenk İşler ve Kenan Yelek'in yeniden takıma kazandırılması konusunda yaşanan olumlu gelişmeler yönetimin doğru bir yol izlediğinin en önemli göstergesiydi. Samsunspor taraftarı olarak bende takım içinde yaşananları yakınen izliyor ve beğeniyorum" diye konuştu.

SAMSUNSPOR TARAFTARIYIM
Samsunspor'un bu yıl hedefine ulaşacağına inandığınıda sözlerine ekleyen AKP Samsun Milletvekili Öztürk, "Ligde oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak iddiasını ortaya koyan takımımızın bu başarı grafiğini önümüzdeki maçlarada taşıyacağınada inanıyorum. Bizde bir Samsunlu bir taraftar olarak elimizden geldiğince kulübümüze destek olmaya çalışıyoruz. Şehirinde desteğiyle birlikte bu sezon bu işi mutlu son ile noktalarız" dedi.
her yerde,her haberde fatih öztürk..ne medyatikmişsin yahu  ;D ;D yönetimde elin oldugunu bu taraftar biliyor zaten  >:(

Burak

Cenk dün akşam İş Bankalılar derneğindeymiş . Garsonlar sormuş abi durum ne diye 20li yaşında adamı önümde kaptan yapıyorlar demiş ben varken . Ama sorunları hallettik anlaştık bir problem yok artık demiş hadi hayırlısı inşallah

Mustee13

Valla kusura bakmasın ama o yokken son üç senedir bank asya çilesini o çocuk çekiyor. Cenk oynayacaksa oynasın, artık konuştukça çok göze batıyor. Kredisinden çok yemeye başladı.

ahmetsefa55

valla cenk böyle soyledıkce murata da ayıp oluyo turgaya da cenk işine bak kardeş

celebi

işte inşaallah başımıza serakn ve celil vakaaları gelmez

hacettepeli

yaşlandıklarını kabul etmiyorlar bu oyuncular. takımın yararına hareketlerde bulunsalar daha iyi olacak ben oynayayım sen oyna hesabı yapmamaları gerekiyor.

minci

Sevgili CENK'e,
Kaptanlık kola pazubandı takmak değil, ağabilik ise çok farklı. Bu taraftar sana tapıyor. Şimdiye kadar hiçkimsenin arkasında böyle durmadı. İnsanlar seni çok seviyor. Seni zaten gizli bir kaptan ve ağabi olarak görüyorlar. Artık gereğini yap ve ayakların konuşsun. O zaman  bir ilah gibi insanların sana taptığını göreceksin. Hadi Cenk göster kendini. Seni sonsuza kadar aynı rahmetli GOZGOZ YILMAZ (Daha ismini sayabileceğimiz pekçok insan var)gibi anmak ve sevmek istiyoruz.  1dk!!!>l< :-* >l< :-* >l< :-* >l<

jean

Gol atma zamanin geciyor cenk abi