KENAN ve CENK HAKKINDA

Başlatan edmontdante, 19 October 2010, 08:22:48

« önceki - sonraki »

edmontdante

19 October 2010, 08:22:48 Son düzenlenme: 19 October 2010, 08:26:53 edmontdante
Kendini Adana maçının kadrosunda olmadığını öğrenince Kenan,Bahattin GÜNEŞ'in yanında masaya yumruk atıyor Beni bu maçın kadrosuna nasıl almaz" diyor.Bahattin GÜNEŞ de güzel bir satıcılık örneği sergileyip bunu hıcaya taşıyor.Hoca ,Kenan'a   Bana bir özür boçlusun " diyor o da özür dilemeyince kadro dışı bırakılıyor.

Cenk ,devre arasında takımdan ayrılabileceğini yakın çevresiyle paylaşıyor.İdmanlarda kendisinden %100 performans beklenmesinin anlamsız olduğunu,önemli olanın sahada yapacakları olduğunu söylüyor.Buraya gelişini aslında yönetimin ve hocanın istemediğini ama Samsun'lu işadamlarınca parası ödenip bağlantısı yapıldığı için mecbur kaldıklarını,bu sebeple de kendisini istemediklerini,kaptanlık sorunu yapmadığını,kulüp içinde şu anda dile getirilmeyen çok sıkıntılar olduğunu söylüyor.

Bekleyip göreceğiz.Yine bize hüsran

babasamsunlu

19 October 2010, 08:31:02 #1 Son düzenlenme: 19 October 2010, 08:33:18 babasamsunlu
Hemen hemen tahmin edilenler...Ama Kenan gibi prensi takımdan kesmesi ve kanlı pıçaklı olması çok ilginç..

Tabi bir o kadar ilginç olanda Kenanın bu gücü kendinde nerden buluyor olması  :( :(

epçeli köylü

Bugün habertürk gazetesi spor gazetesinde cenk röportajı vardı. Kasımpaşadan ayrılmak istemediğini anlatıyordu. Yılmaz Vurala sitem etmiş.Ne olduda sezon başlamadan önce yollar ayrıldı anlamadım diyordu. Yani Samsunspora gelmek adamı rahatsız etmiş. Takımdaki huzurun bir kısmınıda cenk bozdu.

cembaba

vay arkadaş yaa... onu bunu bilmem de bu şekilde huzursuzluk ortamı içinde başarı sağlanması imkansız. yine bize hüsran harbiden :(

celebi

Ollivanders

Taraftarın sabrı sınıra dayandı artık ya içimize atıp delirecez yada işler yoluna girecek !

King Of The North

Kenanın mücadelesine hayranım ama Cenk bende büyük hayal kırıklığı yarattı, koşmadan mücadele etmeden kalenin önünde bekleyip gol atma devirleri çoktan kapandı, takımlar da bizi iyi çözdü artık, devre arası golcü transferi kesinlikle şart oldu, ayrıca Murat Yıldırımda da büyük düşüş var.

berusa55

Bu takımın bu çalkantılarla bu iç huzursuzlukla başarılı olması artık bir hayal. Ne bu seneden ne de gelecek senelerden fazla bir beklenti içine girmeme kararı aldım.Hayal kırıklığına uğramaktan bu beden artık bıktı...

mehmet yılmaz

Hoca değişirse herşey düzelir mi diye soruyorlar.
Evet, düzelir...

Ayrıca, büyük umutlar beslediğimiz Anıl ne yapmış acaba bu vatandaşa?

**KaR6**

eee, cenk mi suçluymuş?

ayrıca bir teknik ekip üyesinin 'transfere biz karışmıyoruz, taraftar istiyor alıyoruz' dediğini de ben kulaklarımla duydum ki engin abinin yazdıklarıyla bire bir örtüşüyor..

Mustee13

Yönetimin suyu giderek ısınıyor...

kaptan 55

çıkıp bir tane yönetici dur bakalım hoca sen ne yapıyorsun demezmi ya..

anıl,jonathan,cenk gibi bu ligde seni hedefe götürecek adamları kullanmıyorsun,kullanamıyorsun.kenan'a gelince bende hoca olsam ilk onbirde düşünmem ama onuda her zaman yanımda otuttururum oturmazsa sen bilirsin der yol veririm.

sanırım kalpar saçmalamaya devam edicek ve sezon sonunda evine giden biz değil o olucak.

s_uzunkaya

kenanı geç te cenkin durumunu kişisel zannediyordum eminimki samsunspor için üzlüyordur diyordum, yalanmış... bu kaoslar bitmeden teknik direktör değişirse bu sene biter tabiki önümüzdeki senede sonraki senede ve göztepeye deplasmana gideriz.....bulanık sular sopayla karıştırılmadan durulmaz....

salihcakir

Alıntı yapılan: samsuni - 19 October 2010, 12:16:06
Ayrıca, büyük umutlar beslediğimiz Anıl ne yapmış acaba bu vatandaşa?

trabzon maçında çok iyi oynarken oyundan alınınca lanet olsun senin gibi hocaya demiş!

cembaba

Arkadaşlar genel olarak bizim adam gibi adam dediğimiz topçuları bu hoca bitirdi bu sene...