KENAN ve CENK HAKKINDA

Başlatan edmontdante, 19 October 2010, 08:22:48

« önceki - sonraki »

Burak

nickimin muhalif olmasını teklif ediyorum kabul edenler beğensin  ;D ;D ;D ;D

bu arada sana göre muhalif başkasına göre yandaşım serkanım ::) ::) Muhalefet ve yandaşlık göreceli bir kavramdır

Serkan

ben ince konulara girmem kardeşim ( =

... var dediler geldik der geçerim.

Burak

serkan reyiz oley serkan reyiz  >l< >l< >l<   :-* :-* :-*   anam herkes serkanı beğenmiş yandaş medya iktidar yanlısı medya tüh kaka  :P :P :P

Ollivanders

@ serpico

koymamasına bende kızıyorum zaten ama bulunmaz hint kumaşı da değildir bu futbolcular sanırım    zaten anıl gelirken de arıza çıkararak gelmişti sanırım hatırlarsak

:) Kardesim kemal de hint kumaşı degildi ama bak vazgeçilmez oyuncumuz oldu. Bazı seylerden ders almak gerek.

**KaR6**

bazı temel bilgielre sahipsen futbol adına izlemeden de yorum yapmak mümkün olabiliyor futbolcular için.. ayrıca biz izlemediysek te izleyenlerin fikirlerini almak zor değil ;)

kemal'in daha adı geçmiyorken biz oynaması lazım diyorduk, arattırma şimdi bana, daha önce oktay'ı kimse tanımazken dikkat edin bu adama dedik.. bunun gibi bikaç isim daha sayabilirim, o yuzden nişanın ardında kim var sıkarken dikkat etmek lazım ;D

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 October 2010, 00:21:49
bazı temel bilgielre sahipsen futbol adına izlemeden de yorum yapmak mümkün olabiliyor futbolcular için.. ayrıca biz izlemediysek te izleyenlerin fikirlerini almak zor değil ;)

kemal'in daha adı geçmiyorken biz oynaması lazım diyorduk, arattırma şimdi bana, daha önce oktay'ı kimse tanımazken dikkat edin bu adama dedik.. bunun gibi bikaç isim daha sayabilirim, o yuzden nişanın ardında kim var sıkarken dikkat etmek lazım ;D

jonathan ' ı a yorum alamadım  Kaizef Chief'te bir kaç maç izledin sanırım  ;D ;D  Neyse ne az daha uzatırsam beni forumdan attıracaksınız valla  :D :D :D   

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Burak - 24 October 2010, 23:13:56
Ben Cenk'i anlıyorum da Anıl'la Jonathan takıntısı nereden geliyor onu anlamadım nerde izlediniz ki bu adamları iyi olduğu kanısına varıyorsunuz ?  

Alıntı yapılan: Burak - 24 October 2010, 23:13:56
Anıl oynasa Agbetu , Murat , Hakan , Turgay dörtlüsünden birisi kenarda oturacak ki bence bu 4 ü de Anıl'dan daha fazlasını verebilir şu anda.

ama bu 2 oyuncu 11 de oynasa da takımın çehresini çok değiştirmez kanaatindeyim
kendınle çelişmişsin bence

Burak

25 October 2010, 00:36:54 #82 Son düzenlenme: 25 October 2010, 00:41:14 Burak
Alıntı yapılan: Serkan - 25 October 2010, 00:16:47
ben ince konulara girmem kardeşim ( =

... var dediler geldik der geçerim.

ince konulara artık girmiyorum zaten serkanım . Her topa girmiyorum artık çünkü faydası yok gereksiz tatsızlıklar oluyor. Başkanın dediği gibi DÜŞÜNCE üzerinden tartışmak yersiz kişisel hale dönebiliyor. Ama sadece söylemek istediğim birşey var bu forumda kimsenin şahsına en ufak bir hakarette bulunmadım bu tartışmalarım sırasında...   Daha fazla yazmayayım çünkü kimsenin üzerine alınmasını istemiyorum...

@ahmetsefa

nasıl çeliştiğimi anlamadım ikisinde de anıl'ın kadroda çok gerekli olmadığını savunmuşum

rass

cenki transfer edebilmek byük bir başarı ama ondan faydalanamak tam bir aptallık.

ahmetsefa55

25 October 2010, 01:40:36 #84 Son düzenlenme: 25 October 2010, 01:43:08 ahmetsefa55
@burak

anılın ıyı oyuncu oldugunu nerden bılıyosunuz izlemeden demıssın sonrada turgay murat hakan uclusunden bırını kesemez demıssın ayrıca bence bu 3 luyu kesmesıne gerek yok boyle bır orta sahada olabılır
                                                         hakan  turgay murat
                                                                    anıl
                                                             zenke     cenk
                                                               (veya savaş)

Burak

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 25 October 2010, 01:40:36
@burak

anılın ıyı oyuncu oldugunu nerden bılıyosunuz izlemeden demıssın sonrada turgay murat hakan uclusunden bırını kesemez demıssın ayrıca bence bu 3 luyu kesmesıne gerek yok boyle bır orta sahada olabılır
                                                          hakan  turgay murat
                                                                     anıl
                                                              zenke     cenk
                                                                (veya savaş)

sende agbetuyu kesmişsin 3 lü değil 4 lü dedim zaten ben hakan , murat , agbetu , turgay 4 lüsü . agbetu orta saha ile forvet arasında gidip gelen bir futbolcu onuda orta sahaya ekleyerek konuşmuştum . Anıl iyi futbolcu izlenimi veriyor vermiyor demiyorum rotasyonda düşünülmeli hoca kadroya almayarak yanlış yapıyor ama yinede bu 4 oyuncu kesildiği zaman neden oynamıyor diye sorabiliriz bu bağlamda söylemiştim

doðan

25 October 2010, 18:36:13 #86 Son düzenlenme: 25 October 2010, 18:38:54 doðan
Cenk - Kenan ; kalpar icinbitmis futbolculardir , anıl konusuna tüm cabalarıma karşılık cevapda alamadım ,sadece soylenen iyi çalışmadığı ; niye Sercan i soran yok hayretler içindeyim ;) , Hakan koccarslan da yok , ortalıklarda , son macda Samsun lu kimse yoktu galiba ; bir radikal yaklaşım var ve birilerinin dedigiyle birilerinin dediği tutmuyor ; yönetim  cesaret dip de cenk ve kenan'ı kadro disibirakamiyor  , neden acaba, kimden cekiniyorsunuz ki , amma takım kötü gittiği anda asmaya adam lazım diyosaniz sayın yoneticiler bizim buna karnımız tok .... Kangren se yaran kes kolunu yoksa o yara seni bitirir ... Canını elbette acıtacak... Kimse ama kimse SAMSUNSPOR umun üstünde olmayacak....

mehmet yılmaz

İşin ilginç yanlarından birisi Erkut Tutu, kongre konuşmasında " en büyük hayalim bütün yerli futbolcularının Samsunlulardan oluştuğu bir Samsunspor oluşturmak" demişti. Demek ki o anda aklına öyle bir cümle kurmak gelmiş.

Acaba hayalim bir tane bile Samsunlunun olmadığı bir takım oluşturmak demek istedi de dili mi sürçtü?

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 25 October 2010, 18:39:24
İşin ilginç yanlarından birisi Erkut Tutu, kongre konuşmasında " en büyük hayalim bütün yerli futbolcularının Samsunlulardan oluştuğu bir Samsunspor oluşturmak" demişti. Demek ki o anda aklına öyle bir cümle kurmak gelmiş.

Acaba hayalim bir tane bile Samsunlunun olmadığı bir takım oluşturmak demek istedi de dili mi sürçtü?
.           Acaba surctmu, sayın tutu çıksın bı açıklama yapsın desin ki Samsun un cocugu şımarık , çalışmıyor , kulisci , falan falan ....  Baskası söylüyor biz de inanıyoruz , onada inanırız, ;)

edmontdante

Erkut TUTU ,bugün sanayide Kenan'ın samimi arkadaşı olan  bir esnafın dükkanında Kenan ile özel görüşme yaptı.%100 doğru bilgidir.
Takımın başkanı Kenan'ın ayağına gidiyor,teke tek başbaşa konuşuyorlar.Ne Kenan'mış beee!!!