KENAN ve CENK HAKKINDA

Başlatan edmontdante, 19 October 2010, 08:22:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Sadece ne Kenanmış değil abi, nasıl başkanmış???  >:( >:(

edmontdante

Aynen öyle kardeşim haklısın.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: edmontdante - 25 October 2010, 21:03:38
Erkut TUTU ,bugün sanayide Kenan'ın samimi arkadaşı olan  bir esnafın dükkanında Kenan ile özel görüşme yaptı.%100 doğru bilgidir.
Takımın başkanı Kenan'ın ayağına gidiyor,teke tek başbaşa konuşuyorlar.Ne Kenan'mış beee!!!

Kenana 1 başkana 5

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 October 2010, 21:39:25
Ya vallahi hocadan korktukları kadar yönetimdeki kimseden korkmuyor bu topçular.

ne diyelim bizim korktuğumuz korkulan olmuş allahtan korkucak birileri varmış idare edicez artık samimi söylüyorum bizler olmasak bu kulüp yalan yanlış bile idare edilemez..

Ahmeti

dün akşamki spor 55 programına bağlanan basın sözcüsü haluk tan yaptığı açıklamada hüseyin kalpar'ın cenk-kenan ve anıl'la görüşüp samsunsporun menfaatleri doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini belirterek gergin olan ortamı biraz olsun yumuşaması sağlanmıştır.
Ayrıca bu 3 oyuncu gaziantep belediye ile oynanacak kupa maç kadrosuna alınmıştır.

jean

En azindan su cenki kaybetmememiz lazim cok uzulurum

Ahmeti

şu takımda her şey tamam birtek huzur eksik,zaten bu takımda abi kardeş sevgisi, saygı ve aile ortamı olsa inanıyorumki samsunspor'umuz çok daha başarılı olacaktır.

cembaba

Alıntı yapılan: edmontdante - 25 October 2010, 21:03:38
Erkut TUTU ,bugün sanayide Kenan'ın samimi arkadaşı olan  bir esnafın dükkanında Kenan ile özel görüşme yaptı.%100 doğru bilgidir.
Takımın başkanı Kenan'ın ayağına gidiyor,teke tek başbaşa konuşuyorlar.Ne Kenan'mış beee!!!

Böyle birşey olamaz ya... Herşeyini Samsunspor'a borçlu bir insan, bu şekilde tavır yapamaz. Kimsenin hakkı yok buna !

kaptan 55

kenan'dan vazgeçemeyenler cenk'i sildiler mi?

55.hakan

KALPAR'DAN BÜYÜKLÜK
Son günlerin tartışma konusu Cenk ve Kenan olayı teknik patron Hüseyin Kalpar'ın samimi girişimleri ile tatlıya bağlandı. İki oyuncu Gaziantep kadrosuna dahil edildi

SON DAKİKA SEVİNCİ
Samsunspor'da yaşanan son dakika gelişmesi sonrası, Cenk ve Kenan ile teknik patron Hüseyin Kalpar arasındaki buzlar eridi. Yaşanan bu sevindirici gelişmenin ardından Cenk ve Kenan, Ziraat Türkiye Kupası maçı için Gaziantep'e gidecek Samsunspor'un kadrosuna dahil edildi. Her iki oyuncunun kazanılmasında Kalpar'ın büyük rolü olduğu öğrenildi.

OLUMLU GEÇTİ
Başkan Erkut Tutu, Cenk ve Kenan ile bir araya gelen deneyimli çalıştırıcının yapılan görüşmelerin ardından bu iki oyuncuya tekrar kucak açtığı belirtildi. Çok olumlu havada geçen toplantıda Cenk, "Size eski Cenk olma sözü veriyorum. Bana güveninizi boşa çıkarmayacağım" derken, Kenan ise yanlış anlaşılmaktan dert yandı.
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=22966
Buzlar erimeye başlamış...

Ollivanders

Bende bunu yapıstıracaktım hakan abi :D Buyuksun :)

berusa55

Haftasonu Diyar maçında da kadroda olacaklar mı bakalım? İnşallah gerçekten samimi geçmiştir ve konu kapanmıştır!

55.hakan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 October 2010, 13:39:56
Bende bunu yapıstıracaktım hakan abi :D Buyuksun :)
Bir dahakine sen yaparsın özür dilerim  :D

edmontdante

Allahım ne olur yarabbim şu iç çekişmeler bitmiş olsun artık.La vallaha ağlayacağım ya

King Of The North

İnşallah çok çalışırlar da takıma olumlu yansır, rekabet ortamından karlı çıkan biz oluruz, seyir zevki yüksek maçlar izleriz.
Bu arada takım galip geldikçe sorunlar çözülmüş gibi duruyor hep, hep galip gelelim hep böyle görünsün.