Veda Marşı (Demo kayıt sayfa 6 da)

Başlatan AntZ, 12 August 2010, 08:30:56

« önceki - sonraki »

**KaR6**

valla yorum emek zaten mükemmel.. şurası da şöyle olsun diyemem bu emek karsısında, agzınıza yüreğinize sağlık.. başucu eseri olur, sabaha kadar dinlerim ama tribünde söylenebilir mi derseniz orasını bilemiyorum..

tekrar emeğinize sağlık abilerim..

babasamsunlu

ortadaki bölüm tribün için çok uygun..MÜJDAT ile başlayan..tribüne o kısmını ezberletip coşturabiliriz..

babasamsunlu

13 August 2010, 00:45:59 #77 Son düzenlenme: 13 August 2010, 00:54:54 babasamsunlu
beğenmeyen eleştirende olabilir ama ben sürekli başa alıp dinliyorum..çok hoşuma gitti ne yapayım..

Üzerinde daha profosyonelce çalışılsa illaki daha mükemmel olacaktır..Mesela Samsuni buradaki bazı sözlere müdahale edip bize daha değişik fikirler verebilirdi ama kendisi şezlong yazarlığını tercih ettiği için bu aralar kendisini pek göremiyoruz.. :)

Burdan siteyi ihmal eden,kendi keyfini sitenin önceliklerinden daha öenmli gören Samsuniye yazıklar olsun diyorum..En büyük başkan Maraton başkan....Samsuni anca yazlıkta otursun denize girsin yesin içsin eğlensin ..Ohh kekaa :)

AntZ

Akan abi izninle ses üzerinde biraz oynama yaptım, az sonra değiştirilmiş halini yüklüyorum  ;)

babasamsunlu

kardeşim ne izni..tüm hakkı halkımıza aittir :):)

Bu arada bi işe başlarken önce hayal etmek gerekir..Bu işi bizim bitirmemize sebeb olanda Murat kardeşimizdir..O hayal etti biz süsledik...Çok daha güzelide olur ama bu da güzel oldu be.. :)
Yüreğine sağlık kardeşim benim..

kalptenþimþek

Süper olmuş!Yürekten söylemişsin!helal olsun! >l< >l< >l< >l<

Sercan

Bence de çok güzel olmuş,abi elinize sağlık.Bu tür müziklerin stadımızda çalan hadise,demet akalın şarkılarının yerine çalması lazım,hatırlarsanız daha önce arkadaşlarımızın yaptığı Samsunspor Rap şarkısını da çalmadılar...

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 August 2010, 01:06:01
kardeşim ne izni..tüm hakkı halkımıza aittir :):)

Bu arada bi işe başlarken önce hayal etmek gerekir..Bu işi bizim bitirmemize sebeb olanda Murat kardeşimizdir..O hayal etti biz süsledik...Çok daha güzelide olur ama bu da güzel oldu be.. :)
Yüreğine sağlık kardeşim benim..

Herkes farkında aslında bu eksikliğin ama bir türlü biryerden başlayamıyorduk, hele bir başlayalım sonu gelir diye düşündüm  ;) Böyle sağlam bestekarlar işin ucundan tutunca da güzel birşey çıktı ortaya, hepimizin yüreğine sağlık abicim  ;)

Bu arada hala yüklüyor değiştirilmiş halini

babasamsunlu

eyvallah hocam..O Sizin güzel yüreğinizle bakmanızdan..Bi şey yapmadık Biz.. sadece bir marşa Samsunsporumuzu serpiştidik..Samsunspor işin içinde olunca herşey güzel oluyor zaten :)

babasamsunlu

Olsun akrdeşim bekleriz ..Heycanladık ya ne olacak..Bekleriz..
Ya bu Samsunsporluluk ne biçim bişey..Normalde böyle şeyleri hep yaparız..Yani bir beste üzerine farklı sözler yazarak farklı şeyler çıkartırız ama bu Samsunsporla ilgili bir şey yapınca insan bi ayrı gururlanıyor..İçecem şimdi yaaa :):)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 August 2010, 00:45:59
beğenmeyen eleştirende olabilir ama ben sürekli başa alıp dinliyorum..çok hoşuma gitti ne yapayım..

Üzerinde daha profosyonelce çalışılsa illaki daha mükemmel olacaktır..Mesela Samsuni buradaki bazı sözlere müdahale edip bize daha değişik fikirler verebilirdi ama kendisi şezlong yazarlığını tercih ettiği için bu aralar kendisini pek göremiyoruz.. :)

Burdan siteyi ihmal eden,kendi keyfini sitenin önceliklerinden daha öenmli gören Samsuniye yazıklar olsun diyorum..En büyük başkan Maraton başkan....Samsuni anca yazlıkta otursun denize girsin yesin içsin eğlensin ..Ohh kekaa :)

Ben de benden izinsiz söz yazan, güfte yapan, yorumlayan ve piyasaya sürenleri şiddetle, esefle ve bilumum acayip şeylerle kınıyor hatta telin ediyorum :) :)

Emeğiniize sağlık ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 13 August 2010, 01:19:25
Ben de benden izinsiz söz yazan, güfte yapan, yorumlayan ve piyasaya sürenleri şiddetle, esefle ve bilumum acayip şeylerle kınıyor hatta telin ediyorum :) :)

Emeğiniize sağlık ;)

sabahtan beri sitede yoksun bilader..telefon açıyoruz teller kapalı..Murat çoşmuş söz yazmış...bu saate kadar seni mi bekleyecez . :) :)

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 August 2010, 01:15:21
Olsun akrdeşim bekleriz ..Heycanladık ya ne olacak..Bekleriz..
Ya bu Samsunsporluluk ne biçim bişey..Normalde böyle şeyleri hep yaparız..Yani bir beste üzerine farklı sözler yazarak farklı şeyler çıkartırız ama bu Samsunsporla ilgili bir şey yapınca insan bi ayrı gururlanıyor..İçecem şimdi yaaa :):)

Dur içme şurda ramazanın bitmesine ne kaldı  :D
Süper lige çıkalım da o gurur hepimize yeter  ;)

Bir saattir imageshack a yükleyecek, bir türlü sonlandırmadı, ben de dailymotion a attım...

http://www.dailymotion.com/video/xef9nq_hazyrlanyn-cocuklar-evimize-donuyor_sport

alperen

babasamsunlu

Bu gece uyku haram bize :)
Eline sağlık Muratım çok şahane olmuş... ;) ;) ;) ;) ;) >l< >l< >l< >l< >l< >l<