Veda Marşı (Demo kayıt sayfa 6 da)

Başlatan AntZ, 12 August 2010, 08:30:56

« önceki - sonraki »

beşnumara

Mehmet abi ayık olun diyosa ayık olun şiiiii :) ama abi sen de gündüz piyasada yoktun oldu bitti tescillendi :D orjinaliteyi bozmayalım please :P
Murat abi gel mersinde sen az gel ben az gelim mersinde buluşalım :D

mehmet yılmaz

Beş numara, ben yerinde olsam ev kapı ve cep de dahil bütün numaralarımı değiştirirdim. Hürmet ettiğim bir abimiz geçen seni sordu, iyi çocuktur falan dediysem de biletini kesmiş senin. geçmiş olsun canım...  :-*

Marş sorun değil, para karşılığı İstanbuş Bş. Bld.Spor'a satarım gerekirse!  ;D :D

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 13 August 2010, 02:35:43
Mehmet abi ayık olun diyosa ayık olun şiiiii :) ama abi sen de gündüz piyasada yoktun oldu bitti tescillendi :D orjinaliteyi bozmayalım please :P
Murat abi gel mersinde sen az gel ben az gelim mersinde buluşalım :D

Usta geldi, ne orjinalitesi, bizim yaptığımız ustayı harekete geçirmek içindi  :)

Ayrıca o nasıl az gelmek, nasıl orta öyle, buraya 6 saat  :D

babasamsunlu

bu ne ya herkes  gider yapıyo ..şşşiii ayık olun Akyol reize sölerim bak :):)
hocam ben  6+5   4/4/2 felan fısatık anlamam..besteye uydurum sözleri :)

mehmet yılmaz

Eee... İşte o 11, 6+5, 4+4... Bunlara sanat diyorlar birader. Sen de benim gibi ömrünün bir yarısını Paris'te diğer yarısını Londra'da geçirseydin çakozlardın bu işlerden... Bu arada hadi ben tatildeyim, sen niye yatmıyorsun birader?  :P Yarın önrmli bir telefon görüşmen olacak bildiğim kadarıyla..

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 August 2010, 02:38:19
Usta geldi, ne orjinalitesi, bizim yaptığımız ustayı harekete geçirmek içindi  :)

Ayrıca o nasıl az gelmek, nasıl orta öyle, buraya 6 saat  :D
aramızdaki il orası abi onun için dedim ;D nasıl mantıklı ama değil mi :D

**KaR6**

mehmet abi, herhangi bir besteye göre değilde, tamamen 0 dan yazsan da beste de orjinal olsa daha mukemmel olur bence.. seni kısıtlamayalım rahat yaz, beste bulunur :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 13 August 2010, 02:45:32
Eee... İşte o 11, 6+5, 4+4... Bunlara sanat diyorlar birader. Sen de benim gibi ömrünün bir yarısını Paris'te diğer yarısını Londra'da geçirseydin çakozlardın bu işlerden... Bu arada hadi ben tatildeyim, sen niye yatmıyorsun birader?  :P Yarın önrmli bir telefon görüşmen olacak bildiğim kadarıyla..

hahahah..yarın izinliyim.eve temizlikçi kadın gelcek..evi toplayacz anlayacağın..Akşama elbistan yolları taştan bize..Telefon görüşmen şimdiden ayarlandı bile :):)

Ömür yarısı derken ben söz yzarı değilim ama hiç ders almadan bağlamayı kedim kendime kendi evimde öğrenmişem :) biz öyle avrupalar gidecek paraları göremedik..sitenin haracını hiç yiyemedik :):)
sinek vızıldasa onun vızıltısının sesini çıakrırız bağlamadan evelallah :):)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 August 2010, 02:49:13
mehmet abi, herhangi bir besteye göre değilde, tamamen 0 dan yazsan da beste de orjinal olsa daha mukemmel olur bence.. seni kısıtlamayalım rahat yaz, beste bulunur :)

zaten marş dediğin ya 11 ya da 7+7lik olur mustafacığım. söz yazmak benim için hiç sorun değil ama besteye hiç kafam basmıyor, müzikalitem berbat! :) orta sonda zayıf iki dersimden biri müzikti...  :P edebiyat her daim zirvelerdeydi tabii...

**KaR6**

tamam işte abi, sen müzik düşünme yaz sadece diyorum ben de, izmir narsına filan boşver yani, eminim yılların bestesi çıkar bi yerlerden.. müziği akan abiye bırakalım ki tam mükemmel olmasın marş nazara gekir sonra ;D ;D

babasamsunlu

hahahaha :) ula mustafa .. iyi ki babasamsunlu var..yoksa ne yapardı kime sardırırdın gece gece :)

Söz             :   Samsuni El Mehmet Yılmaz
Müzik           :   Babasamsunlu
Düzeenleme  :   Serdar Yıldırım
Klip             :   Murat el Antellibeş

AntZ

13 August 2010, 03:04:41 #116 Son düzenlenme: 13 August 2010, 03:06:37 Ant55
Alıntı yapılan: beşnumara - 13 August 2010, 02:47:07
aramızdaki il orası abi onun için dedim ;D nasıl mantıklı ama değil mi :D

Sana daha önce sıpa diyen olmuş muydu  :)

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 August 2010, 02:55:52
tamam işte abi, sen müzik düşünme yaz sadece diyorum ben de, izmir narsına filan boşver yani, eminim yılların bestesi çıkar bi yerlerden.. müziği akan abiye bırakalım ki tam mükemmel olmasın marş nazara gekir sonra ;D ;D

Mustafam şöyle Arjantin, Brezilya takımlarının marşlarını bir karıştıralım, belki 6S'ın çalmadığı birşeyler kalmıştır  :D

berusa55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 August 2010, 03:00:59
hahahaha :) ula mustafa .. iyi ki babasamsunlu var..yoksa ne yapardı kime sardırırdın gece gece :)

Denetleyen: berusa55

e olmuş daaa  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 August 2010, 03:00:59

birader, bu ekiple çalışacağımı kim söyledi bilmiyorum ki? benim sözlerimi bestelese bestelese beethowen bestelerdi, o da toprak oldu!  8) artık yeni bir rönesans mı bekleriz, yoksa Aydınlanma çağı mı, göreceğiz...  :P

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 August 2010, 03:06:11
Denetleyen: berusa55

e olmuş daaa  ;D

Senin işin ayrı, 8taş'ın Liverpool maçındaki tribünü hikaye, sadece Akan abiyle sana seslendirtip 2 kişiyle stadta desibel rekorları kıracağız.