Veda Marşı (Demo kayıt sayfa 6 da)

Başlatan AntZ, 12 August 2010, 08:30:56

« önceki - sonraki »

AntZ

12 August 2010, 08:30:56 Son düzenlenme: 13 August 2010, 02:47:24 Ant55
Bir marş yazmak farz oldu artık.

Üstünde oynanabilir, müzik olarakta dilimde bir melodi var ama malesef yazıya dökemiyorum  :)

Madem ki evimize dönüyoruz, adı da "Veda Marşı" olabilir. Ben kuyuya taşı atıyorum, geliştirmeyi de size bırakıyorum :)

Sensiz beş sene güneş kadar soğuk
Soğuk tribünlerde tutuşuyoruz
Güneş doğduğu kente yaklaştı
Hazırlanın çocuklar eve dönüyoruz

Müjdat, Mete, Muzaffer özlemiş bizi
Gözü yolda bekliyor Teoman abi
Nuri Hoca, Şirin Ana sabırsız haydi

Kırmızı - beyaz - kap kara sevdam
Kaldığımız yerden devam ediyoruz
Renklerini çok özledik, yeter artık, tamam

babasamsunlu

Sözler mükemmel olmuş..Besteyi bizim kuzenle beraber ben yapabilirim..Sen dilindeki besteyi söylersin bize biz düzenleme yaparız çalarız buraya ekleriz...

salihcakir

Alıntı yapılan: Ant55 - 12 August 2010, 08:30:56
Bir marş yazmak farz oldu artık.

Üstünde oynanabilir, müzik olarakta dilimde bir melodi var ama malesef yazıya dökemiyorum  :)

Madem ki evimize dönüyoruz, adı da "Veda Marşı" olabilir. Ben kuyuya taşı atıyorum, geliştirmeyi de size bırakıyorum :)

Sensiz beş sene güneş kadar soğuk
Güneş doğduğu kente yaklaştı

Kırmızı - beyaz - kap kara sevdam
Renklerini çok özledik, yeter artık, tamam

eline sağlık çok ufak rütuşlarla tam oturur diye düşünüyorum. ama bize melodi hakkında bir bilgi versen ona uygun bir şeyler ekleriz. valla her yazı ger söz her görsel daha da heyecanlandırıyor sezon için. hadi dönelim artık :)

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 August 2010, 08:42:38
Sözler mükemmel olmuş..Besteyi bizim kuzenle beraber ben yapabilirim..Sen dilindeki besteyi söylersin bize biz düzenleme yaparız çalarız buraya ekleriz...

Teşekkürler abicim, ama fazla uğraşamadım, sözler de geliştirilebilir...

Melodi de "güzel günler göreceğiz" parçasının;

güzel günler göreceğiz güneşli günler
motorları maviliklere süreceğiz

kısmındaki ritmde olabilir. Hatta benim aklımdan geçen o ama anladığım kadarıyla, besteden müzikten anlayan sizsiniz, müzik kısmı da size kalsın  :)

Alıntı yapılan: salihcakir - 12 August 2010, 08:43:29
eline sağlık çok ufak rütuşlarla tam oturur diye düşünüyorum. ama bize melodi hakkında bir bilgi versen ona uygun bir şeyler ekleriz. valla her yazı ger söz her görsel daha da heyecanlandırıyor sezon için. hadi dönelim artık :)

Teşekkürler, sizlerin de bu konudaki birikiminize güveniyorum. Dediğim gibi aklımdan geçen parçanın tamamı olmasa da "güzel günler göreceğiz güneşli günler" kısmındaki ritimdi ama müzik konusunda inanıyorum ki benden çok daha tecrübeli arkadaşlar vardır. Daha güzel şeyler de ortaya çıkabilir.

babasamsunlu

Tamam müzik kısmı bize ait ..sözlerde çok ufak oynamalar ritim açısıdan yapılır..Ben okurken zaten buna yakın bi ritimle okudum sözleri :)

Biz kayıt ederiz..Sana yollarız..Sen artık klip haline getirirsin resimlerle :)

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 August 2010, 08:49:23
Tamam müzik kısmı bize ait ..sözlerde çok ufak oynamalar ritim açısıdan yapılır..Ben okurken zaten buna yakın bi ritimle okudum sözleri :)

Biz kayıt ederiz..Sana yollarız..Sen artık klip haline getirirsin resimlerle :)

E klip hali kolay, iş o kısma kalsın. Sözleri de istediğiniz gibi değiştirmekte özgürsünüz  :)
Ayrıca isterseniz müzik kısmına geçmeden kısa bir süre bekleyip fikir alalım, söz için ilginç fikirler de çıkabilir.

babasamsunlu

Tabikide fikirler iyice biriksin biz uğraşırız bu işle hafta sonu.. ;) ;)

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 August 2010, 09:00:09
Tabikide fikirler iyice biriksin biz uğraşırız bu işle hafta sonu.. ;) ;)

Olayı biraz daha abartalım  :)

Lige 9 gün var, 2-3 gün öncesinden sonlandırıp. klibini de hazırlasak, maçtan 2-3 gün öncesinden aks tv ye verip sürekli yayınlatsak (o kısmı ben halledebilirim), yine facebook ve sitemizde klibi yayınlayıp herkese ezberletsek, ilk maçımızda da hep bir ağızdan söylense nasıl olur?  :)

Çok mu hayalperest oldum ne  :'(

germencisse

Alıntı yapılan: Ant55 - 12 August 2010, 09:03:49
Olayı biraz daha abartalım  :)

Lige 9 gün var, 2-3 gün öncesinden sonlandırıp. klibini de hazırlasak, maçtan 2-3 gün öncesinden aks tv ye verip sürekli yayınlatsak (o kısmı ben halledebilirim), yine facebook ve sitemizde klibi yayınlayıp herkese ezberletsek, ilk maçımızda da hep bir ağızdan söylense nasıl olur?  :)

Çok mu hayalperest oldum ne  :'(

Aslında dediğinde hiç bir şey yok abicim,asıl zor taraf senin ayarlama yapacağın kısım ama..bizim taraftarımızı bilirsin gençlerin haricindekiler seyirci..ezberleseler bile maçta söylerlermi.. :-\

Ama site ahaalisi üzerine düşen görevi sonuna kadar yapar onda bir şüphe yok..

babasamsunlu

12 August 2010, 09:24:56 #9 Son düzenlenme: 12 August 2010, 11:10:55 babasamsunlu
Sensiz geçti beş sene,güneş kadar soğuk
Güneş doğduğu kente,yaklaştı artık
Hazırlanın çocuklar,eve dönüyoruz

Kırmızı - beyaz - siyah  kap kara sevdam
Evimizi özledik, yeter artık, tamam

AntZ

Alıntı yapılan: germencisse - 12 August 2010, 09:10:19
Aslında dediğinde hiç bir şey yok abicim,asıl zor taraf senin ayarlama yapacağın kısım ama..bizim taraftarımızı bilirsin gençlerin haricindekiler seyirci..ezberleseler bile maçta söylerlermi.. :-\

Ama site ahaalisi üzerine düşen görevi sonuna kadar yapar onda bir şüphe yok..

Katıldığı kadarı yeter bize, "şimşekler" tezahüratında tüylerimiz diken diken oluyordu, o kadar kişi katılsa kafidir.  ;)

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 August 2010, 09:24:56
Evimizi özledik, yeter artık, tamam

Şimdi oldu, bu kısmın içinden çıkamamıştım ben de  :)

babasamsunlu

Sanırım işin marş kısmınıda hallettik..bir iki ufak dokunuşla herkesin iştirak edebileceği bir hal alacaktır.. ;) ;)

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 August 2010, 09:41:19
Sanırım işin marş kısmınıda hallettik..bir iki ufak dokunuşla herkesin iştirak edebileceği bir hal alacaktır.. ;) ;)

Söylediğin marş benim kafamdan geçenden çok daha güzel oldu abicim  ;) Şimdiden sabırsızlanmaya başladım  :)

Serkan

Akan abi yanlız stad'da  söyletmeyi düşünüyorsanız hepsini değilde sadece  bir dörtlüğü ezberletmek daha mantıklı, hepsini çok kişi ezberleyemez  =(

zamanla parça parça hepsi öğretilebilir ama bir anda hepsini söyleyemez bu tribün

hala Şampiyon diyince beyaz diyen adamlar var            =(

babasamsunlu

:):) haklısın Serkancım..Ama işin o kısmını Murat büyük ihtimalle halledecek.İnternette sık sık dolaştrırz ..bizim grup ezberlesin hele geri kalanda ezberetiriz.Marş olarak bi dinlesen sanırım sende en az benim kadar heycanlanırdın.. 8)