Veda Marşı (Demo kayıt sayfa 6 da)

Başlatan AntZ, 12 August 2010, 08:30:56

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 August 2010, 03:09:02
Senin işin ayrı, 8taş'ın Liverpool maçındaki tribünü hikaye, sadece Akan abiyle sana seslendirtip 2 kişiyle stadta desibel rekorları kıracağız.

:D :D

babasamsunlu

birader şu işbankasını bi arayayımda senin hesaplara bi el koysunlar..geçmiş döneme yönelik faizler işletsinler.. :):)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 August 2010, 03:17:18
birader şu işbankasını bi arayayımda senin hesaplara bi el koysunlar..geçmiş döneme yönelik faizler işletsinler.. :):)

o iş bankasının var ya aouoaouoaaaouoaouoaouououoaaoouuaou :) :) modern hırsızlar!

babasamsunlu

hocam oruç gitti ..topal oldu  :):) hahhaha :D :D

berusa55

İşi sağlama aldı o daha oruç başlamamışken  :D

mehmet yılmaz

Oruç başlamadı daha, ben bu bankacılarla gece mi görüşsem, yoksa oruç Rıdvan Dilmen'e dönecek! :) :)

Akyol

Hay maşallah müthiş yorumlamışsın Akan abi helal olsun  >l<  Ben ilk başta Edip Akbayram'ın "İnanın Çocuklar" şarkı melodisiyle beklerken İzmir'in Dağları çıktı ters köşe oldum ama güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık. Gitar falan şahane olmuş kuru tahtaya vurarak söylenmemiş olması ayrı bir tebrik konusu tabi :D  Kısacası güzel olmuş tribün için biraz lüks olsada dinledikçe açıyor insanı 8. dinleyişim gece uzun  :D

King1965

bende ınan cocuklar ıle :D okuyordum sureklı  ;D

maraton

şu an ilk kez dinledim..

duyabildiğim için ilk kez lanet ettim, müzik dinleme isteğim soldu,maça gitmek istemiyorum artık, spordan soğudum, hatta ve hatta izmiri yunandan temizleyip dolaylı olarak bu marşı akanın okumasına neden olan şanlı türk ordusunu da kınıyorum, kulaklarıma kızgın mil sokmak istedim,böyle çıkacaksak bırakın çıkmasın bu takım, arka fonda ithal sürülerin kesim sesi mi verilmiş klipte onu da pek çıkaramadım,bi de türkiyede işkence kanunlar ve uluslar arası sözleşmeler ile yasakken insan haklarını hiçe sayıp akanın eline mikrofon veren zihniyeti de esefle kınarım,bu şoku kaç günde atlatırım bilmiyorum ama lütfen linki verilen klibi duyma yetisine sahip hiçbir canlı yakınında dinlemeyin,çalarken camda duran üç güvercin toplu şekilde intihar etti!!! :P

babasamsunlu

hahahaha...

Süper lig yürüyüşümüz engellenemez :):):)

Yemek yemek dışında Hiç bir yeteneği olmayan,müziğin herhangi bir dalı hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmayanların yaptıkları eleştiriler bizler için vız gelir tırıs geçer :)

Ne demiştik..Amatörce sevdik amatörce söyledik..Bizden bethoven olamamızı bekleyen sayın Matador el salvadoreden bizde tam anlamıyla kulubün başına geçmesini , hemde bunu bir an önce yapmasını beklemekteyiz..

O ölen 3 güvercinin neden öldüğünü burda açıklatma bana sayın başkan..Akşama kızartma mı yapacan onları :):)

maraton

işte cahillik örneği.. onların yahnisi güzel olur bi kere kızartma kötü olur..
yemek yemek bir sanattır üstat..

sadece55

Abi güzel olmuş ağzına sağlık

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Erdinc - 13 August 2010, 13:39:31
Abi güzel olmuş ağzına sağlık

sağol kardeşim de...bunu bi başkanına anlatamadık..adam hala yahniden bahsediyor :):)

Mustee13

Müthiş olmuş...Yüreğinize sağlık... Marş olmuş resmen... :)

Samsunspor'un değerlerini taşıyan harika bir eser...

Burak

çok iyi olmuş gece aralıklar geldi gelecek derken baya bekledik ama çok iyi emeğinize sağlık. yalnız uygulamada ne kadar başarılı olabilir çekirdekçilerle bu iş olurmu diye sorularda geçmiyor değil aklımdan inşallah olur olursa çok güzel olur