Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

şimdi belediyeyi aradım nereye şikayet edeceğim diye çevre il müdürlüğü dediler

YaşarDoğu

Aradığında Belediyeyi arayın demezler umarım.

435 34 86 = ç.il.müdür.

babasamsunlu

Burak

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 July 2010, 12:11:43
Aradığında Belediyeyi arayın demezler umarım.

435 34 86 = ç.il.müdür.

birde belediyedeki kadın ne dese beğenirsin sadece siz değilsiniz beyefendi herkes rahatsız oluyo herkes memnunda sanki tek arıza çıkaran benim  >:(

YaşarDoğu

:)

Sana yorum yap diyen oldu mu deseydin?

kaptan 55

adamın biri bodrum'da yazlığını dev bir göztepe bayrağıyla donatmış,valla helal olsun adama.

lucarelli

Alıntı yapılan: Burak - 19 July 2010, 08:54:52
lan 3 akşamdır kafayı yiyeceğim yaa güm güm buna nasıl izin veriliyor anlamak mümkün değil benim evde çok yakın büyük otele f.s.mehmet caddesinde sanki bizim sokakta atılıyor bunu nereye şikayet etmek lazım benim bildiğim bunu izinsiz atmanın cezası var atmak içinde ruhsat almak gerekiyor diye biliyorum

Belediyeden veya emniyetten izin ile atılıyor. Eğer izin almamışlarsa normalde polisin müdehale etmesi lazım. İzin almışlarsa kimse bir şey yapamaz...

Bir de dediğin gibi atmaya ruhsatı olanlar atabiliyor

Serkan

Atmayı atsınlarda cumartesi günü atılanlar ne ses çıkardı öle evlerin camı sallandı .d

mimar55

kabacevizli55

1. Lig'de fikstür çekiliyor..

Bank Asya 1. Lig'de 2010-2011 sezonu fikstür çekimi 22 Temmuz Perşembe günü İstanbul'da yapılacak.

1. Lig'de fikstür çekiliyor..

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, federasyon yetkilileri ile Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek 18 kulübün temsilcilerinin katılacağı kura çekimi, Maslak Sheraton Oteli'nde saat 11.00'de başlayacak.

2010-2011 sezon planlamasına göre, Bank Asya 1. Lig'de yeni sezon 22 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmalarıyla bitecek. İkinci devresi 23 Ocak 2011'de başlayacak olan Bank Asya 1. Lig, 15 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek.

Tolga55

Merhaba arkadaşlar :). Ben Bafra'da oturuyorum. Samsunspor'unda maçlarına gelip destek vermek istiyorum. Daha önce sadece 1 kere maça geldim. Oda süper ligteki Samsunspor - Malatyaspor maçıydı. Erdoğan Hoca vardı taımın başında. Yanlış hatırlamıyorsam 2-1 yenilmiştik.

Bu sene ablam evlendi ve evlerini Uğur Mumcu cadddesinden almışlar. Ben dahaca gitmedim :). Burası sizin toplaşma yerinize veya stada yakınmı. Yani buralarda mı dernek veya nasıl yani ben hep gelip bağırmak istiyorum tribünde.

Jnr.Serkan

Ramazan dolayısıyla ilk  maç gece olcaktır.İddialı takımlardan biriyle yapalım.Şahsen boluyu yenmekten herkesin büyük zevk alacağından eminim.

KareAs55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 20 July 2010, 16:00:18
Bank Asya 1. Lig, 15 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek.

15 mayıs doğum günüm süper lige  çıkarsak partime davetlisiniz  :)

YaşarDoğu

@tolga55

Alınan evin oraya yakın Koçyiğit Ticaret var , önce orda pişmen lazım  :) :D  Apo abiden bikaç tribün dersi almak senin için iyi olacaktır.

Şaka biyana , maçlar başladıgında maçlarla ilgili organizasyonlarla ilgili bilgiler burada yer alır. ;)

eakgül55

;)  inş.. unutamayacağın bir doğum günü  olur