Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

Akan abi bu ne yaa öyle başlık mı olur abi kırmayacaz mı bu adamların camlarını pencerelerini Akan abi >:(

kabacevizli55

illa küfür ettirçekler inş ts avrupada kupada ligde g*t olursun da seni şampiyon oldun diye seven  ip...
milletin yerel gaztelerinde kendi reklamlarını adamız diye yapamazlar

erkutdem55

Arayıp görüştüm adam bana bağırdı,ben adama.İçim rahatladı.Anladığım kadarıyla çok arayan var,derdiniz ne sizin dedi.Bayağı da sinirlendirdim.Yardımcı antrenörünüz Şenol Güneş'in kardeşi diye savunma yaptı.Delirdi en sonunda,alma kardeşim gazeteyi dedi.İçimin yağları eridi.

red_white

aynen bende arıyorumm herkes arasın tepkisini koysun... sitece kınama açıklamasıda yapalım bence... facebookta Samsunspor sayfasında kınama açıklaması yaptılar

Akyol

Ben Samsun medyasını anlamakta güçlük çekiyorum! Bahsi geçen gazeteyi sahibinden dolayı hiç sevmem yazarları desen ayrı bir film... Bunları kaale almak bile onlar için bir gurur kaynağı oluyordur sanırım. O çok sevdikleri trabzonlarına k.yunca onun haberini nasıl yazacaklar merak ediyorum...

berusa55

Haberi kaldırmıslar tepkiden sonra  :D :D

Yukardaki mesjaımda linki tıkladıgınıza karşınıza gelen ilk spor haberi şuydu:

>:(

red_white

netten kaldırırlarda gazetenin kendisinde vardır muhtemelen kınamaya devam  >:(

kaptan 55

basının en çekindiği şey okuyucu tepkisidir bu yerel basın olunca etkisi bir kat daha artar.haber'in ilk icraatı değil bu bilmiyorlar ki bizler oldukça bu şehirde istedikleri gibi at oynatamayacaklar.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 July 2010, 14:23:08
Akan abi bu ne yaa öyle başlık mı olur abi kırmayacaz mı bu adamların camlarını pencerelerini Akan abi >:(

İndir kardeşim..Seni tutan mı var şimdi...
Ben kalbi ılık bi adamım kavga dövüşle işim olmaz .. 8) 8)

erkutdem55

Haberi komple kaldırmışlar.İyi ki aramışım.Eylemlerim sürecek.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gazetede o haber yoktu bugün.

eLLis

En son organizasyondaki kalabalık onları düşünmeye sevketmiştir. :D

Akyol

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 July 2010, 14:52:58
İndir kardeşim..Seni tutan mı var şimdi...
Ben kalbi ılık bi adamım kavga dövüşle işim olmaz .. 8) 8)
ahahahaha  :D   abi pardon unutmuşum sana kavga-dövüşte yasak 8) gömlek kırışıyordu özür ;D 8)

babasamsunlu

Hee yassah Alii.Ama Cumartesileri izinliyim ..Akıllı ol.. 8)

ahmetsefa55

Anıl ve Ali'de geldi
23 Temmuz 2010 / 13:17
Samsunspor'un çiçeği burnunda transferleri Ankaragücü'nden Anıl Taşdemir ve Tokatspor'dan Ali Kuleli, dün itibariyle takımın Gerede kampına dahil oldular
Öğle saatlerinde Esentepe Oteli'ne gelen ikili, kısa bir istirahatin ardından İskenderun Demir Çelikspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını izlemek için takımla birlikte otelin sahasına gettiler.

haberdekı fotografta anıl ve alı hayatlarını en kotu gununu yasıyolarmıs gıbı mutsuzlar samsunsporda oynamak bu kadar mutsuz edıyosa bunları hıc gelmesınler takımın havasını da bozmasınlar dangalaklar

babasamsunlu

haberdekı fotografta anıl ve alı hayatlarını en kotu gununu yasıyolarmıs gıbı mutsuzlar samsunsporda oynamak bu kadar mutsuz edıyosa bunları hıc gelmesınler takımın havasını da bozmasınlar dangalaklar