Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

İyi de Fatih'ciğim bunun için başlık mı açılır?? Yaz genel sohbete olsun bitsin... :(

CeLL-O

Başlığı görünce heyecanlandım birden :)

alperen

bende samsunsporda anladım :(

mimar55

ben başlığı görmedim allahtan :D :D :D :D

berusa55

Ajan

Sitede öğretmen olan varsa bir konuda yardım isteyeceğim geçen yılki sbs yerleştirmelerinin samsundaki okulların yüzdelik dilimi genel başarı sıralaması il başarı sırası il başarı yüzdesi verilerine ulaşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

berusa55

08 July 2010, 14:05:37 #6066 Son düzenlenme: 08 July 2010, 14:15:49 berusa55
Merak edenler için  :D

Sadece Samsunspor

noldu bugün başladımı antremanlar

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 July 2010, 17:49:51
gs'nin aldığı Loric Cana'nın babası zamanında Samsunspor'da oynamış dedi NTVSPOR, doğruluğu var mı ya, kimmiş o adam ?

:) Kimmiş la o? Bizim eski alemci futbolculardan birinin gayrıresmi çocuğu olabilir mi? :) :) Bize öyle bir bilgi gelmedi henüz...

mehmet yılmaz

şimdi buldum, evet, bizdeki ismiyle Agim... Agim Cana... biz yugoslav olarak biliyorduk ama Kosovalıymış. O zamanki Yugoslavyaya bağlıydı zaten. hatta 1989 kazasında otobüste yer alan isimlerden birisiydi Agim. Emin abi iyi tanır...

mehmet yılmaz

Agim Cana

Vay anasını yav... Agim'in oğlu süper futbolcu olmuş, GS'ye imza atıyor ama efsane kaptan Emin Kar'ın oğlu kar6 halı sahada bile hatır gönül için oynatılıyor :)  :P

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 08 July 2010, 18:02:29
Vay anasını yav... Agim'in oğlu süper futbolcu olmuş, GS'ye imza atıyor ama efsane kaptan Emin Kar'ın oğlu kar6 halı sahada bile hatır gönül için oynatılıyor :)  :P

Lorik babası kadar büyük futbolcu olamamış, babası daha büyük takımda oynamış.
Bizim Jordi'nin de bu kadar üstüne gitmeyin, sıkıysa göbekleri yarıştırsınlar  :)

Ertuğrul Sağlam

**KaR6**

allahtan korkun bee :D

ayrıca, babamdan muhtesem yorum; 4-5 yasındaydı oglu ne ara topcu olmus diyerek günün en önemli yorumunu yaptı ;D

sadece55

:) Bende avukat oldum baba deseydin :)