Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mimar55

dünya kupası şimdi başlıyor bu maçlarda sönük geçerse gerisini sen düşün...

celebi

evet ilk uzatmalar başladı heyecan şimdi başlıyor

celebi

sercan5592

Jnr.Serkan

DEĞİŞİM ZAMANI !.. (DEVRİM)
Antalyaspor Futbol takımını bünyesinde bulunduran A.Ş'nin 18 Temmuz'da kongresi olacak. 15 gün sonra yapılacak kongrede Antalyaspor adına devrim niteliğinde kararlar alınacak.

Antalyaspor A.Ş'nin 18 Temmuz Pazar günü saat 17:30'da yapılacak genel kurulu, hissedarların uygun görmesi halinde radikal kararlar alınabilecek.

Genel kurulda, şu anda 5-15 arasında yönetim kurulu sayısının 5-19'a çıkarılmasının yanı sıra Antalyaspor'un renk ve logo değişikliğinin görüşmeye açılması ve isim sponsorluğu için yönetime yetki verilmesi gibi önemli maddeler var.

Kırmızı-beyazlı kulübün 44 yıllık tarihinde ilk kez renk ve logosu ile isminin yanına sponsorluk alınması bu genel kurulda gündeme gelmiş olacak.

Üye sayısı
Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, isim sponsorluğu yetkisi ve yönetim kurulu üye sayısının 5-15'ten 5-19'a çıkarılması maddelerinin yönetim kurulunun talebi olduğunu söyledi.

Renkler ve logo
Akıncıoğlu, "Renk ve logo değişikliğinin görüşülmesi maddesini, bu konuda bir süredir öneri ve görüşler ortaya atıldığı için genel kurulun gündemine ekledi. Çünkü bir süredir Antalya'yı renk olarak turkuvazın veya narenciye bölgesi olması nedeniyle turuncunun simgelediği görüşleri ortaya atılıyordu. Bu yönde görüşleri olanların bu görüşlerini camiamız ile paylaşmalarını istedik" dedi.

Başkan Akıncıoğlu şöyle devam etti: "Antalyaspor'un kırmızı-beyaz olan rengi, kurulduğu 1966 yılında milli takımın renklerinde esinlenerek tercih edilmiş. Logodaki yivli minarede son zamanlarda Cami minaresi olduğu içi bu logonun bulunduğu forma, giysi veya diğer nesnelerin üzerine oturulamayacağı, WC'ye girilmeyeceği görüşleri ortaya atılıyor. Bu konuda önerisi olan varsa genel kurulda dile getirsin.

İsim sponsorluğu
Başkan Akıncıoğlu, 18 Temmuz'da ki genel kurulda güçlü bir yönetim kurulunun çıkacağını belirterek, "Yönetim kurulumuza yeni isimler dahil olacak. Genel kurulda isim sponsorluğu için yönetim kuruluna yetki verilmesini de isteyeceğiz. İsim sponsorluğu ticari bir mecra ve çok ciddi bir konu. Karşımıza çıkabilecek çok ciddi gelir fırsatlarını değerlendirmemiz için yönetim kurulumuza bu yetkinin verilmesi gerekiyor" diye konuştu.

-Gerçekten ilginç.Yarım asırlık bir klübün komple renklerinin ve ambleminin değişmesi taraftara saygısızlıktır.

Serkan

değiştirmezler ilgi çekmek destek toplamak için ;) onlardada vardır bir tü tü ka ka :p

AntZ

Alıntı
Transfer şakası taraftarı idman sahasına döktü

TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarlarından oluşan grup, şaka amacıyla takıma 3 yabancı futbolcu transfer edildiğini, internette sosyal paylaşım sitelerinde duyurdu. Bölgesel ağızdan esinlenilen sahte yabancı futbolcu isimlerini okuyan çok sayıda taraftar, idman sahasına gelince gerçeği öğrendi.

Bank Asya 1. Lig'e yükselen kırmızı-siyahlı TKİ Tavşanlı Linyitspor, yeni sezon hazırlıklarını Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde sürdürüyor.

Geçen hafta gazetecilere açıklamalarda bulunan kulüp yetkilileri, 9 yerli futbolcu transfer ettiklerini, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) tanıdığı hak doğrultusunda 3 yabancı futbolcu transferi için 25 futbolcunun kampta deneneceğini söylemişti.

Bunun üzerine Neşter adlı taraftar grubu üyeleri, sosyal paylaşım sitelerinde bu 25 futbolculardan bazılarının isimlerini verdiklerini iddia ederek, camiaya şaka yapmak istedi.

Sitelerde ilk paylaşılan bilgi, ''Ganalı Naomi Nerde Hana, Linyitspor'da'' başlığıyla yayınlandı. Birçok kişi sözde Ganalı futbolcuyla ilgili kulüpten bilgi almaya çalışırken, kimileri de internette kariyerini araştırdı.

Neşter üyeleri bu bilginin hemen ardından, takıma dahil olduğunu öne sürdükleri yeni yabancı futbolcu isimlerini bölge insanının kullandığı ağızdan esinlenip üreterek paylaştı.

Sahte futbolcuların uyruk, isim ve bölge ağzındaki karşılığı şöyle:
''Alman Otumagen (Oturmaya gelin), Senegalli De Ura (Ta orada), Nijeryalı Ge Bureye (Gel buraya), İsveçli Gelirössen (Gelir umarım), Ganalı Nerde Hana (Nerede, hani?), Fildişi Sahili'nden Aha Be (İşte böyle), İsrailli Gelmemyon (Gelmiyor musun?), Sırbistanlı Sası (Küf ve çürük gibi kokan), Japon Mataramasuko (Matarama su koy).''

Paylaşım sitelerinde yer verilen bilgileri okuyan bazı taraftarlar, takımın idman yaptığı sahaya gelerek, bir bölümü siyahi olan ve denenmek üzere getirilen sözde yeni yabancı futbolcuları görmek istedi. Durumu kulüp yetkililerine soran taraftarlar, bunun bir şaka olduğunu anlayınca sahadan ayrıldı.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100705/transfer_sakasi_taraftari_idman_sahasina_doktu.html

:D :D :D :D :D

merkez

05 July 2010, 22:33:57 #6037 Son düzenlenme: 05 July 2010, 23:14:47 merkez
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=42773

Üstteki linkte yer alan habere Arabistan'da yaşayan Samsunlu bir arkadaşımızın yorumu bu.Geçtiğimiz senelerde Almanyadan çıkan bomba aday gibi olur mu ? Olabilir...Ya peki gerçekten samimi ise,gerçekten bir şeyler yapma arzusu içinde ise ?

Konuyu araştırmacı gazetecimiz sevgili mehmet'e havale ediyorum...

Bu yazıya şahsım olarak da itibar etmediğimi konuyu açan kişi olarak belirtmekte yarar görüyorum zira tahsilli bir kalemden çıkmadığı her haliyle belli olan bu yazı kendi içinde çelişkilerle dolu.

Fakat,insan yine de ,koca göle maya çalan Hoca misali,'' Ya tutarsa'' demeden edemiyor...

İçinde bulunduğumuz psikolojik bozukluğun tezahürü olsa gerek...!

samsunsporiş adamı
sayın samsunspor camiası ve samsnlu hemşerilerim ben recep albayrak samsnluyum 13 senedir suudi arabistanda iş adamıyım. öncelikle kendimi tanıtayım 1978 samsnu dogumluyum ilk orta ve liseyi samsunda okudum ünvyi amerikada biitrdikten sonra 2001 senesinde iş hayatına atılmak üğzere suudi arabistana gittim. burda petrol santrelım var yaklaşık 22 ülkeye petrol ithal ediyoruz. şayet samsun halkı şerefli samsunspor başkanlıgına layik görürse seve seve bu görevi devalmaya ve samsunsporumuzu hedefe taşıyacak projelirimnz oldugunu ve yeterli miktarda çok rahatlıkla borçlarını kapatmaya yetecek gücümüüzn oldugunu beyan etmek istiyorum. degerli samsunspor yönetimi bu görevi bana vermeleri halinde samsunsporumzu tekrar süper lige taşıyacagımza söz veriyoruz ama öncelikle samsunsporumuzu bu durumdan kurtarmak lazım. futbol artık tamamen sanayi kuruluşu olmuş paraya dayalı bir endeks olmuş tüm samsunpsorlu y7öneticelrimzden bana ulaşmlarını istiyorum. bu şerefli görevi layıkılyla yerine getirmyi çok istiyor ve samsunsporumuz tekrar ayaga jkaldırma zamanı geldi diyorum ... saygılarımla recep albayrak. albayrak holding petrol şirketler gurubu başkanı... suudi arabistan /cidde

LisandroLopez

Sizce doğru mudur bu olay yoksa birisi makara peşinde olabilir mi ?

since1965

Samsunspor a başkan adayı olmak artık haberlerin altındaki yorum yerlerine kadar düştü.Samsunsporun son hali budur

CeLL-O

Umarım gerçeklik payı vardır. Şuan hayallere dalmış durumdayım...

YaşarDoğu

Başkan adayı olacaksın , yerel gazetenin internet sayfasında bi haberin altına yorum yapacaksın, yok daha neler.

Geçen senede kadın avcısı çıkmıştı bir tane ...   İtibar etmemek gerek , fason oldugu belli.Böyle başkan mı olur , yarın bigünde transfer için futbolcu fan cluplarına mesaj atar bu :)))  

Serkan

Yukardaki metin USA'da eğitim görmüş birinin elinden çıkmış gibi durmuyor

mehmet yılmaz

Ben de hiç muteber bulmadım açıkçası ama yine de Denge Gazetesi'inden ip numarasını sorgulatırız. Sanırım birisi makara peşinde, eğer öyleyse, yani bizimle dalga geçiyorsa Allah belasını versini, bizi bu hallere düşürenlerin de tabii... 

alperen

adam yazı yazmayı bilmiyo be ne başkanlığı >:(