Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Mekan neresi olacak? 19 Mayıs'ın spor salonu dışarıdan kiralanabiliyor mu mesela?

babasamsunlu

Atakum Endüstri Meslek lisesinin var sanırım.. dışardan kiralanabiliyor bildiğim kadarıyla ama nedir ne değildir tam olarak bilgim yok..

kuzey55

:D bi basketbol kaldı girmediğiniz sizden korkulur

mehmet yılmaz

Ohoo... Biz de her türlü spor var. yazın manyak bir voleybol maçı a yapmıştık da boyuna, posuna aldandığımın Uzun'u içine vermişti :)  8)

sen izin alabilecek misin peki Akancığım? :)

babasamsunlu

:):)

Bu basket maçları gündüz saatlerine yakın saatlerinde olacağından,izin alma gibi bir problem yaşamayacağımı ümid ediyorum   :P :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsuni - 13 May 2010, 17:05:44

sen izin alabilecek misin peki Akancığım? :)

Alıntı**KaR6** * Bu Mesajı Beğendi...   

:D ;D :P

**KaR6**

Burak

dsi de oynuyorduk biz ama tanıdık vardı varmı dsi de tanıdığı olan :)

babasamsunlu

:):):) ne yapalım siteyle çok geç tanıştık.. artık yapacak bir şey yok..
Apo abi ne demiş.. " ne evlenecem ..yarın öbür gün deplasmana gidecem..bide ondan izin mi alacam..bize göre değil evlilik işleri"

:) apo abi hep idolümdü ama yapacak bir şey yok..dinlemedim onu  :( :( :( :( :(

sadece55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 May 2010, 17:31:11
:):):) ne yapalım siteyle çok geç tanıştık.. artık yapacak bir şey yok..
Apo abi ne demiş.. " ne evlenecem ..yarın öbür gün deplasmana gidecem..bide ondan izin mi alacam..bize göre değil evlilik işleri"

:) apo abi hep idolümdü ama yapacak bir şey yok..dinlemedim onu  :( :( :( :( :(

abi yenge duymasın görmesin...sayfayı açık filan bırakırsın evde yanarsın vallahi:)

mehmet yılmaz

Hayır, tanıdığımız iyi bir avukat da yok ki yardımcı olalım  :P

erkutdem55

Akan basket oynarsa haksız rekabet olur.Rakip 1 kişi fazla oynamalı,nasıl rebound alcaz!!fikri olan var mı??

Basket maçına ben de varım.

Akan'ın izin alma ihtimali bence hiç yok.Tek umudu benim. Anladın sen onu :)

babasamsunlu

:):):)  Yok be Erkut..eskiden di o işler..80 kiloyken..şimdi 120 kiloyuz..bırak sıçramayı top bile süremeyiz artık..çok sevdiğimiz için biraz heycanlandık o kadar ..diğer konuya gelince.. yapacak bi şey yok erkutcum..sana duacıyız :):)

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 May 2010, 19:00:20
:):):)  Yok be Erkut..eskiden di o işler..80 kiloyken..şimdi 120 kiloyuz..bırak sıçramayı top bile süremeyiz artık..çok sevdiğimiz için biraz heycanlandık o kadar ..diğer konuya gelince.. yapacak bi şey yok erkutcum..sana duacıyız :):)

Sıçramana gerek yok ki zaten problem orda :))Hallederiz diğer meseleyi  kardeşim benim ;)

Serkan

Genç Fenerbahçeliler
  SAMSUN.

Böyle bir atkıyı yaptırıcak cesareti nerden buluyorlar nasıl boyunlarına takıp sanki ağa paşa edasıyla çiftlikte salına salına yürüyorlar .. :@ deliricem yaaaaaa