Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

14 May 2010, 00:03:08 #5460 Son düzenlenme: 14 May 2010, 00:05:01 dukeburak

şaha kalkmış at heykeli muğla yatağan otogarından

anadolu da sürekli görüyordum samsun dışındaki arkadaşlar için ekleyeyim dedim samsundakiler görmüştür zaten

bizde de var kırmızı bir anadol inşallah tekrar çalıştırsak (3-4 senedir yatıyor 82'den beri babamda:) böyle birşey yaptırtacağım babama

Atakumlu

yarın saat 16.30 da 3.lige terfi maclarından  (trabzon) besikduzuspor - kilimli belediyespor (Zonguldak) macı varmıs , bugun bi kuaforde besikduzu nun hocası konusurken kulak misafiri oldum hocanın dedigi eski SAMSUNSPOR futbol sube sorumlusu Engin Uzun un besikduzu takımını cok iyi karsıladıgını sehirde yardım ettigini soyledi...

Bu haftaki macta kapalı tribune gelen besikduzu'lu futbolcuları gordugumuzde kendi kendimize bunları iceri kim alıyor diye sormustuk cevabıda hocanın dedigi gibi Engin Uzun mus megersem sadece akıllarda soru isareti kalmasın diye yazdım bunları...

brigand

efes pilsen yöneticisi 10 numara acıklama yapmıs. yaparlarsa böle birşey kapatırız kulübü diye. adam kendi kurmus takımını bugünlere getirmiş Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmiş yıllarca. şampiyonluklar kazanmış, birçok oyuncu yetiştirmiş, gençlere birçok ilde yatırımda bulunmus.kalkıyosun bir yasa cıkarıyosun koca kulübü magdur ediyorsun. bundan önce birton şey var düzeltilecek, bıraksınlar bu ayakları artık, yeter da!

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 14 May 2010, 00:22:11
yarın saat 16.30 da 3.lige terfi maclarından  (trabzon) besikduzuspor - kilimli belediyespor (Zonguldak) macı varmıs , bugun bi kuaforde besikduzu nun hocası konusurken kulak misafiri oldum hocanın dedigi eski SAMSUNSPOR futbol sube sorumlusu Engin Uzun un besikduzu takımını cok iyi karsıladıgını sehirde yardım ettigini soyledi...

Bu haftaki macta kapalı tribune gelen besikduzu'lu futbolcuları gordugumuzde kendi kendimize bunları iceri kim alıyor diye sormustuk cevabıda hocanın dedigi gibi Engin Uzun mus megersem sadece akıllarda soru isareti kalmasın diye yazdım bunları...

Kulüpte çalışan Özgür Cineli görmeliydin.Kapalı tekteydim son maçta.İlkönce oraya girdiler , hopp noluyor dedik çıktılar.Özgür cinle bi yalamadıgğı kaldı takımı.Engin Uzun dışardan biri ,Özgüre ne oluyor.Ne olacak ts kulüp binasının içindeylen mabed diyorsa biz ne yapalım. >:(

Dartagnan

14 May 2010, 01:47:57 #5464 Son düzenlenme: 14 May 2010, 01:55:11 Dartagnan
Alıntı yapılan: samsuni - 13 May 2010, 17:05:44
Ohoo... Biz de her türlü spor var. yazın manyak bir voleybol maçı a yapmıştık da boyuna, posuna aldandığımın Uzun'u içine vermişti :)  8)

sen izin alabilecek misin peki Akancığım? :)

abi elimde cok resim var o maca iliskin hele senin bir tane var hatırlarsın o resmi:D:D

bu arada ben olsam uzunu karsı takıma verırım.Aman kocaelı gıbı olmayın daaa:D

mehmet yılmaz

Uzun'u karşı takıma vermek bile önemli bir insan hakkı ihlali olur. o kadar vicdansız değilim...

Uzun'un spor yapması -ki zaten yapabildiği de pek söylenemez- yasaklansın diyen 2 milyon kişi bulabilirim diyenler grubu...  :P

babasamsunlu

ya bu uzun ne yaptı size bu kadar arkadaşlar..Uzun ince bir yolda gidip duruyorsunuz :):)
bi anlatın hele :):)

mehmet yılmaz

Yazın bir voleybol maçı yaptık. Haluk Abi, ben ve güya boyu uzun diye Uzun'u aldık. tam 4 set boyunca bütün topları ona diktik ve yanılmıyorsam sadece bir tane smaç vurarabildi :) 5. sette uyandık artık ama kıpl payı yenildik yine de... Bu arada karşı takımda Engin abi gelene gidene çakıyor, bizim Uzun hadi smaç vuramadın bari blok yap değil im? I-ıh.. Halısahadaki yenilgilerini yan yana dizsek zaten buradan Çin'e yol olur  :P :P

İlla da göreceğim dersen herhangi bir spor müsabakasında kendi takımınsa alabilirsin arkadaşı...  :o

babasamsunlu

:):):) yok almayalım kalsın :):)

Uzun sen git at kendini bi yerlerden :)

**KaR6**

maçın gizli kahramanından hiç bahsetmiyosunuz? haluk abim gelsin de muthiş smacımı anlatsın ;D

mehmet yılmaz

14 May 2010, 14:44:00 #5470 Son düzenlenme: 14 May 2010, 14:47:53 samsuni
az önce altay-konya maç özetini seyrettim, konya 4-1 yenildi. kalede kim var bilin :) tabii ki sepet eray... yine yumurtladı acayip acayip goller...  :D

babasamsunlu

:):):) Eray bize geldiğinde Ümit milliydi.. Şimdi ümitsiz kaleci :):):)

YaşarDoğu

Hakemde Samsundan Mürvet Sezer :D

beşnumara

bu eray ne zaman kaleye geçse 4 yiyor arkadaş nasıl bir iştir anlamadım yaaa ;D

beşnumara

ümit milli kadro belirlenmiş bu sefer turgutu çağırmamışlar