Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

??? :o :( :-X :'(

HÜSEYİN AKSOY KİMDİR?
1963'te Trabzon Sürmene'de doğdu.1984 Yılında  Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.1985 yılında Mülki İdare Amirliği görevine başladı. (73.dönem). Sırasıyla şu görevlerde bulundu.

Trabzon Kaymakam Adayı                                             1985-1988
Vakfıkebir, Alucra ve Arsin Kaymakam Vekillikleri           1986-1987
(ISPARTA) Aksu Kaymakamı ( İlçenin İlk Kaymakamı)    1988-1991
(RİZE) Hemşin Kaymakamı ( İlçenin İlk Kaymakamı )     1991-1993
(MALATYA) Yeşilyurt Kaymakamı                                    1993-1995
İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi                                  1995-1996
İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi                            1996-2001
Başbakanlık Müsteşarlığı
İnsan Hakları Koordinatör Üst Kurulu Sekreteryası       1997-2000
İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri                                   2000-2001
Muğla Valisi                                                                   2001-2006
Mersin Valisi                                                                  2006-2010

Burak

galiba bu vali alkollü yemek muhabbetine muğla'dan alınmıştı şarapla yapılan pilavlı bir yemek vermişti sanırım sonra da bir bakan o yemekten yemiş sonradan alkollü olduğunu öğrenmiş vs.vs. inkar ettiler ama asıl sebep  bu diyorlardı mersinli arkadaşlarım validen çok memnunlardı fakat ben muğla da pek bişeyini görmedim muğlaspor'a yardım da ettiğini duymadım hatta rıdvan dilmen bile muğlaspor'un her sene bir iki deplasman masrafını çeker.ama tabi arada büyük fark var samsunspor bir marka muğlaspor da öyle birşey yoktu sebep bu olabilir hatta bazı  vitrinlerde (muğlaspor tarihinin en büyük maçı muğlaspor-fb maçının vcdsi bulunur) gibi yazılar vardı:D 

usare

Sadece Samsunspor

13 May 2010, 09:41:17 #5433 Son düzenlenme: 13 May 2010, 11:36:38 Ant55
bi trabzonlu vali eksikti samsunda >:(

usare

Bence valilere böyle bakmamak lazım. Çünkü onlar atandıkları şehirleri özümsedikleri zaman başarılı olabiliyorlar. Bir şehirde yukarıya doğru bir değişim yapabildiklerinde terfi alıyorlar. Bence MİY e gösterdiği ilginin yarısını bize gösterse yeter..

Sercan

13 May 2010, 11:18:37 #5435 Son düzenlenme: 13 May 2010, 11:20:18 55sercan55
Samsun'a ve Samsunspor'a faydası olsun da gerisi önemli değil...

gkhn

Ben giden validen kötü olamayacağı kanısındayım Samsunspor konusunda.Yani ümitliyim bakıp görecez..

kuzey55

önyargılı olmak istemiyorum.mersine stad sözü vermişti.bellki spora destek olan birisi.inşallah Samsunsporumuz konusunda duyarlı olur..sayın Güzelioğluna da emeklerinden dolayı teşekkrüler.

Burak

Alıntı yapılan: brigand55 - 13 May 2010, 01:54:24
beyni sulanmış , cahil adamlar yönetiyor bizi. burak bu arada karıştı buralar savaş var 2 gündür Muğla' da

HE YA duydum biz 1.sınıftaykende olmuştu tabi sen o zamanlar yoktun :D 2004-2005- te okula jandarma falan girmişti baya olaylar olmuştu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 13 May 2010, 14:37:16
İyi de abi Avrupa'da temsil ederken bir yandan da reklamını yapıyor. Efes Pilsen birası dünyada kaç ülkeye ihraç ediliyor. Avrupa'da üst klasman bira grubunda sayılıyor. O kadar yatırım yapıyorlar, reklam yapmak hakları diye düşünüyorum. Adam neden adını değiştirsin.

O zaman meseleyi sadece spor romantizmi ile değerlendirmeyeceksiniz. Yani, basketbola sevdalı olunduğu için değil ticareten de getirisi olduğu için yapıyor bu işi. Yoksa 1993'te Aris'e kaybedilen finalle başlayan ve bütün basketnol terimlrini bize ezberleten, Larry Richardsla Naumoskiyle sevdalandığımız, Tamer Oyguç gibi bir baltayı bile sevebildiğimiz, Mirsad'ın ilk Avrupa maçında Yunanistan'da adeta şov yapmasını unutamadığımız, her Yunan maçında deplasmanda her türlü pislikle yıldırmaya çalıştıkları Efes Pilsen'i ben de sizin kadar seviyorum, o ayrı mesele ama bu durum şuna benziyor. Sigara zararlı birşey, babam içiyor diyelim ve ben de babamı çok sevdiğim için sigarayı mı savunayım? Alkol kullanımının özendirilmesi ve bunun küçük yaştaki çocukların da etki sahasına girmesi doğru birşey değil... Bu arada GSGM, Efes Pilsen ismiyle devam etmesini istiyoruz, mevcut yasa buna engel teşkil ediyor ama bz apanmasını kesinlikle istemiyoruz diye açıklama yapmış... Keşke Efes Pilsen de Pınar gibi , Tofaş gibi bir şehir takımına sponsor olsa idi de o çok savunduğumuz sponsorlu takımlardan birisi durumundan sıyrılabilse idi.

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 13 May 2010, 16:26:09
O zaman meseleyi sadece spor romantizmi ile değerlendirmeyeceksiniz. Yani, basketbola sevdalı olunduğu için değil ticareten de getirisi olduğu için yapıyor bu işi. Yoksa 1993'te Aris'e kaybedilen finalle başlayan ve bütün basketnol terimlrini bize ezberleten, Larry Richardsla Naumoskiyle sevdalandığımız, Tamer Oyguç gibi bir baltayı bile sevebildiğimiz, Mirsad'ın ilk Avrupa maçında Yunanistan'da adeta şov yapmasını unutamadığımız, her Yunan maçında deplasmanda her türlü pislikle yıldırmaya çalıştıkları Efes Pilsen'i ben de sizin kadar seviyorum, o ayrı mesele ama bu durum şuna benziyor. Sigara zararlı birşey, babam içiyor diyelim ve ben de babamı çok sevdiğim için sigarayı mı savunayım? Alkol kullanımının özendirilmesi ve bunun küçük yaştaki çocukların da etki sahasına girmesi doğru birşey değil... Bu arada GSGM, Efes Pilsen ismiyle devam etmesini istiyoruz, mevcut yasa buna engel teşkil ediyor ama bz apanmasını kesinlikle istemiyoruz diye açıklama yapmış... Keşke Efes Pilsen de Pınar gibi , Tofaş gibi bir şehir takımına sponsor olsa idi de o çok savunduğumuz sponsorlu takımlardan birisi durumundan sıyrılabilse idi.

abi söylediğin haklı yanları var ama benim anlamadığım alkol kullanımı efes pilsenin türkiye içinde basket takımıyla nasıl özendirdiği efes pilsen in taraftarı kaç tane ki abi.ben hiç duymadım veya aklımdan geçirmedim efes maçı izlerken olsa da bi soğuk bira içsem diye tabii öncelikli amaç reklam spor için yapmıyorlar ve özellikle avrupa ve dünya pazarına odaklı.adamlar marlboro kovboyu gibi reklam yapsa anlarım.ayrıca devlet çifte standart uyguluyor iddia ya karşı çıkmayan hatta karı bölmemek için tekel konumunda tutan devlet alkollü içecek satıcılarının spor klüplerine sponsor olmasına neden engel oluyor çünkü devletin bu işten maddi karı yok? esasen de ben olsam takımı kapatmak yerine takımın isminde ufak bir oynama yaparım efes pilsen yerine efes pılsen yapar i yi atarım. okunuşu da nasılsa aynı olur türkiye de çok örneği var türk kelimesinin kullanıldığı firmalarda turkcell,haberturk, 

babasamsunlu

evet hocam haklı yanların var ama bende arkadaşa katılıyorum..efes maçlarını izlerken hiç canım bira çekmedi benim şimdiye kadar..yada bunun bir reklam olarak kullanıldığı...bide bu öyle yada böyle haksız rekabete yol açar...bende alkolü çok savunmuyorum ama sonuçta ticaret..gıda satanlar istedikleri gibi sponsor olabilecekken akol satanalr hiç bir şekilde sponsorluk yapamayacaklar..

mehmet yılmaz

Burada canınızın çekmesi değil, esasında zararlı bir maddenin sevimli hale getirilmesi var...

Neyse ya, boşverin onu da, bir ara bir de basket oynayalım daa.. Ayarlayın birşeyler, salon falan... Gerçi benim el sakat ama değişmez, olduğu kadar artık... Engin abi oynar. Maratonu da kaleci yaparız  :P :P

Burak

ben oynarım ama futboldaki gibi arka planda kalmam baskette:D

babasamsunlu

biri basket maçımı dedi ...

1-babasamsunlu  :):)