Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 May 2010, 15:50:48
ümit milli kadro belirlenmiş bu sefer turgutu çağırmamışlar

Ahh niye çağırmamışlar ki?

beşnumara

verim alamadılar anlaşılan.samsunsporda oynadığı gibi oynaması zor zaten..gideceği takımda da samsunspordaki kadar kafası rahat olamaz futbolunu rahat oynayamaz ama samsunsporun değerini bilmiyorlar işte

YaşarDoğu

La diyorum G.Birliğindeki Burhan Eşen in fotosuna bak , boyuna bak , oyun stiline bak tıpkısının aynısının  yandan yemişi.en fazla o kadar olur.

sersa

Alıntı yapılan: samsuni - 14 May 2010, 14:44:00
az önce altay-konya maç özetini seyrettim, konya 4-1 yenildi. kalede kim var bilin :) tabii ki sepet eray... yine yumurtladı acayip acayip goller...  :D
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh desem ayıp olmaz da ;D

Burak

basket maçı ne oldu yokmu organizasyon?

Kadir ÇELEBİ

KOS-KOS'a kombine jesti
[ 14.05.2010 ]

Samsun Barosu avukatlarından Gürhan Gündüz ve Gökhan Umut Öztürk, Samsunspor taraftar gruplarından KOS-KOS'a, yeni sezon öncesinde kombine ve atkı jesti yaptı. Gündüz ve Öztürk, 2010-2011 sezonu için KOS-KOS grubuna 100 adet kombine bilet ile 100 adet atkı sözü verdi. Bu davranış karşısında son derece mutlu olduklarını belirten KOS-KOS taraftar grubu tribün lideri Rıfat Bayraktar, "Değerli büyüklerimize bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda yine takımımızı büyük bir coşkuyla destekleyeceğiz. " dedi. KOS-KOS'lar, ligin son haftasında oynanan Orduspor maçında açtıkları pankartla Av. Gürhan Gündüz ve Av. Gökhan Umut Öztürk'e teşekkür etmeyi unutmamışlardı.

Haber Gazetesinden Alıntıdır..

Böyle bir gurubumuz varmıydı bizim ?

Serkan

100 kişi yokki kos - kos'lar

Şirinlere verseniz 100 kombineyi daha hayırlı olmazmıydı ?

Burak

var var kapalıda bulunuyorlar belki yakında Vipten seyrederler maçı:D Amip gibiyiz maşallah kos kos ta 100 kişi varmı yaa fazlasını yarı fiyattan satarlar artık

mehmet yılmaz

100 kapalı kombinesi 200 lirdan, 20.000 lira yapar. vereceklerini sanmıyorum. bir de yeni bir grup kurarken insan şu sorulara cevap arar;

1- bize ihtiyaç var mı?
2- ne gibi bir farklılık getireceğiz?
3- grup sayısının artması doğru birşey mi?
4- özgün bir kimliğimiz, getirimiz olacak mı?

Dartagnan

Iyı halt ettınız helal olsun sızeee...Bız tek ses dıyoruz sız bırden cok olsun dıyorsunuz...Yuh beee

brigand

komik ya ne diyim.. burda millet neyin peşinde neleri çözmenin peşinde..bide diğer alem var.  :o

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 14 May 2010, 20:36:15
100 kapalı kombinesi 200 lirdan, 20.000 lira yapar. vereceklerini sanmıyorum. bir de yeni bir grup kurarken insan şu sorulara cevap arar;

1- bize ihtiyaç var mı?
2- ne gibi bir farklılık getireceğiz?
3- grup sayısının artması doğru birşey mi?
4- özgün bir kimliğimiz, getirimiz olacak mı?

Abi bedava kombine sözü almışlarya daha ne farklılık olsun. Baştan bütün gruplardan farklı olduklarını gösterdiler.

Dk 1 gol 1, hiç yoktan önce birşeyler vereceksin ki karşılık isteyeceksin. Şirinler, SBÇ ve senelerdir takımın peşinden koşan gruplar böyle destekler alsa herhalde sadece onlar tribünlere sığmaz. Bedava kombinesini biletini verdikten sonra ben bütün Samsun'u toplarım tribüne  >:(

Yapıyorsunuz bari bu takımın peşinden senelerdir koşanlara yapın.

YaşarDoğu

Ben canlı şahitleri olarak kendi aralarında tutarsızlık içersindeler.Ayrıca bir elin parmaklarını geçmediler son maçta.Avukat gündüz de reklam yapacak başka yer bulamamış mı?

kerem55

Avukat gündüz de reklam yapacak başka yer bulamamış mı?

berusa55

Artık şafak mafak yooook. Bu Pazartesi öğlende Samsun'umdayım dostlar 8) 8)