TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

**KaR6**

merkez

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 March 2010, 01:46:08
fatih abi dayanamamış :D

:) kusura bakma Mert,gerçekten dayanamadım...

Dartagnan

Alıntı yapılan: merkez - 30 March 2010, 01:48:05
:) kusura bakma Mert,gerçekten dayanamadım...

abi eline saglik.Bunlar hic bir seyin farkinda degil.

merkez

30 March 2010, 01:55:01 #108 Son düzenlenme: 30 March 2010, 09:39:12 merkez
 Samsunda doğmuş,Samsunda büyümüş,Samsunda okumuş ve bundan sonraki hayatını da muhtemelen Samsunda geçirecek bir güruh hangi akılla hangi mantıkla yaşadığı kente bu kadar haince bu kadar gaddarca bu kadar canice saldırabilir ?

İnanmak çok güç...

Bunlara inat Samsunu da Samsunspru da daha çok seviyorum.

Bunlara inat bi oğlum daha olsun adını Samsun koyacam...

Mustee13

34_55

adama 90 'da böyle koyarlar acı acı kayseride ayağına sağlık makakula...55

kaptan 55

30 March 2010, 08:45:13 #111 Son düzenlenme: 30 March 2010, 09:11:27 kaptan 55
al bunu alamazmısın(alırsınız,alır) ts sen nasıl delikanlısın?

bm net oldu SAMSUN'da .öt :o

King Of The North

Yazık olacaktı o güzelim ağaçlara, şerefsizlerin pis emelleri yüzünden günaha girecektik bir ton, zaten gerirlmişiz bir de bu lavukların ortamı geren hareketleri yüzünden iyice nefret duyar olduk.

AntZ

30 March 2010, 15:21:44 #113 Son düzenlenme: 30 March 2010, 18:16:45 samsuni
tebrikler kardeşim güzel yazmışsın.

Tekrar ölenlere Allah'tan rahmet, Samsun'un Samsunspor'lu olduğu, onlara heryerin Trabzon olmadığı gerçeğiyle karşı karşıya kalan TS lilere de geçmiş olsun diyorum.

Sizin gibi iki yüzlü taraftar geçinen reziller yüzünden o rahmetlilerin kemikleri sızlıyor.

Trabzon uyuma, BMN sizi rezil ediyor...

Mustee13

Bence de, böyle bir şey yapılması gerekiyorsa, yolu yordamı budur...

babasamsunlu

Ben onlarla hiç bir ortak bişey istemiyorum..Onu bile suistimal ederler..Adamlarda her gittikleri yerde hakim olmaya çalışma duygusu var..Onlarla ilgili her konuda faşistin önde gideniyim...

King Of The North

bize her yer trabzon masalını samsunda kimseye dinletememelerindendir agresiflikleri, demek ki her yer trabzon değilmiş, bize bu masallar sökmez..

Dartagnan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 March 2010, 15:50:00
Ben onlarla hiç bir ortak bişey istemiyorum..Onu bile suistimal ederler..Adamlarda her gittikleri yerde hakim olmaya çalışma duygusu var..Onlarla ilgili her konuda faşistin önde gideniyim...

AntZ

Suat Kılıç'ın açıklaması bir öneri değil aslında bir yalanlamadır. Bizim düşüncelerimizi doğrular nitelikte ve Samsunspor taraftarının bilgisi, katılımı ve desteği olmadığını vurgulamaktadır. Oldukça yerinde ve akıllı bir açıklama olduğunu düşünüyorum.

Akyol

Alıntı yapılan: Ant55 - 30 March 2010, 15:57:59
Suat Kılıç'ın açıklaması bir öneri değil aslında bir yalanlamadır. Bizim düşüncelerimizi doğrular nitelikte ve Samsunspor taraftarının bilgisi, katılımı ve desteği olmadığını vurgulamaktadır. Oldukça yerinde ve akıllı bir açıklama olduğunu düşünüyorum.
+1965