Bank Asya 1. lig 28. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Altay

Başlatan AntZ, 21 March 2010, 17:19:14

« önceki - sonraki »

Dartagnan

iyi de bize tamam ceza verildi kabul.Bu deplasman tribunun de acılacagı anlamına mı gelıyor.Ben bu yasıma geldım. ev sahıbı ekıbıne bu ceza verıldıgı zaman deplasman taraftarının iceri girdigini   gormedım

Kais

he bana yanımda bir abi var o söyledi.anlattım olamıcanı ama öle diyor.ben inandım bir an İFF olunca olurmu olur dedim.

Nuri Asan

Kalar içerde maç kazanmakta zorlanıyoruz,taraftar baskı kuruyor demişti.
Al sana seyircisiz maç,baskı yok,söven yok,eden yok.
Yalnız başınıza oynayacaksınız.Şimdi çıkın kazanın maçı,kazanında bir oh çekelim.

Altay ve Antep karşılaşmalarından en az 2 puan almalı,erciye5'i yenmeliyiz.yoksa kabus geri dönecek.Son maça bırakmadan bir kerede ligi 15.bitirmeden şu lig bitsin.orduyu son maçta düşürelim

Serkan

Böle bir şeyim imkanı yok...
Alıntı yapılan: Dartagnan - 26 March 2010, 21:13:33
iyi de bize tamam ceza verildi kabul.Bu deplasman tribunun de acılacagı anlamına mı gelıyor.Ben bu yasıma geldım. ev sahıbı ekıbıne bu ceza verıldıgı zaman deplasman taraftarının iceri girdigini   gormedım

ali ihsan

LisandroLopez

Yenmekten başka çaremiz kalmadı artık Alın şu maçı sokmayın strese bizleri..
İyi futbolun sonucu artık skora yansımalı,Altay'ı mağlup etmeliyiz...

furkan5534

Tarihte bukadar şerefsz adi bi federasyon var mı ya... yazmaya bile gerek duymuyorum geresini zaten herkez biliyor say say bitmez.seyırsızız maca rakıp traftar gırdıgını duymadım öle bısı yapsalar yuhh denır gheralde ama ıns yaparlarda bizim taraftarlar gırsın oraya :D görsunler dogdukları evi  :D

lucarelli

Bu maçı alıp "İzmir Futbol Federasyonuna" sahada cevap vermeyiliz. 

lucarelli

Alıntı yapılan: Kais - 26 March 2010, 20:46:15
altaylılar girebilecekmiş ama biz cezalıymışız.buda ne şimdi?yazık göz göre göre bir takım bu kadar kolay harcanmaz.

Böyle bir şey varsa stadın tamamı deplasman seyircisine ayrılır.... İzmirden gelse gelse 1 otobüs gelir herhalde, kalan yerlerde samsundaki altaylılar doldururdu :)

55Bafra55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 26 March 2010, 22:20:34
Altay , Özgener için koyacaz sana   :o

Tövbe estağfirullah,hayatında küfür etmeyen ben... >:(

gozgoz yýlmaz

altayına değil alayına koymak farz oldu artık....  >:( >:( >:( yeter be, bir de oy birliğiyle almışlar kararı....

**KaR6**

adamı zorla fenerle aynı fikirde yapıyolar.. bugun cıktı adamlar, tahkimde blok oylar ar, emir geliyo ona göre oy veriyolar dedi, butun kararlar oybirliğiyle alınıyomus, bi yerden emir geldi demek ki, acaba kaçıncı mahmuttan?

özkan

bilmem napsak ki acaba.. %45 ile düşüremiyorlar bizi;acaba ne yapsak şehirdeki bşlinçsiz kalabalık %70-75 falan oy verse bizi düşürebilirler mi  ??? ??? ???

Akp Başta=SAMSUNSPOR DIŞ KAPIDA  2+2=4

LisandroLopez

Tff'nin oyunlarından sadece bir tanesi bu saha kapama olayı..
Daha neler oynanıyor üzerimize neler..
Onlara inat çıkıp Altay'ı yenmezseniz size yazıklar olsun futbolcu arkadaşlar!

Ertuğrul Sağlam

Aziz Yıldırım dün federasyonu itin......sokmuş çıkarmı bunları sadece 21 gün hak mahrumiyeti aldı diye yapıyor.
Bizim yönetim ise bu haksızlığa sadece üzüntülerini belirterek cevap veriyor. (Ağlamayana meme yok sayın Tomaç).....