Bank Asya 1. lig 28. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Altay

Başlatan AntZ, 21 March 2010, 17:19:14

« önceki - sonraki »

celebi

playmaker55

hakki biyiklarin ne is yarar etek yollim mi sana burdan....kari gibi susuyirsun

afrikada mi yasiyorsun aglamayan meme yok

SametYılmaz55

ya seve seve ya döve döve alacağız bu maçı bu saatten sonra.şikeci federasyona inat çıkıp Altayı darma duman edeceksin görecekler bir kez daha büyüklüğümüzü....

Kodalak

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 25 March 2010, 22:45:46
Adamı tribünden attılar para cezası,bu tamamen bizim başkanın(?) ve yöneticilerin basiretsizliğinden oluyor.Kurban olduğum İ.UYANIK olacaktı da stadı kapatacaklardı böyle

usare

Herkes pazar günü 14:30'da stadda olmalı. Jop da yesek, gaz da sıksalar takımımızı desteklemeliyiz. Canlı yayın da var. Sık sık dışarıdaki taraftardan bahsedeceklerdir. Bizim yönetim de bi güzellik yapsa abimin dediği gibi, dev ekranı geçtim, küçük tv lerden de olsa maçı takip edebileceğimiz bi organizasyon yapsa. İnşallah. Söylediğime kendim inanıyormuyum, hayır. Ama inşallah düşünürler.

lucarelli

Alıntı yapılan: samsuni - 26 March 2010, 00:21:54
yöneticilerin aklı az calışsa da şu konuda, stat önüne dev ekran kurduup maçı oradan izlettirseler taraftara. canlı yayın var zaten. boylece iyi bir dış destek sağlanabilir ama nerde....  ::) :-\

Bu inanılmaz derecede mükemmel bir şey olurdu. Seyircisiz gibi bile olmazdı maç. Ama bu iş süper lige çıkmak isteyen, takımına sahip çıkmış bir yönetimin, valinin, belediye başkanının yapacağı bir iş. İnanmış yöneticilerin yapabileceği bir iş

celebi

kaptan 55

şimdi söz futbolcularda,alın şu maçı kurdukları tezgah ellerinde patlasın.

King Of The North

Serkan

Sercan

Bize Giresun maçındaki olaydan 1.maç ceza veren federasyon,Diyarbakırspor'a 4536 maç seyircisiz oynama cezası vermeliydi ??? ??? Adamlar hem bölücülük propagandası yapıyor,hemde sahaya giriyorlar ama federasyon diyarbakırı ligte tutmak için elinden geleni yapıyor.

Ollivanders

Bu federasyon sınıfta kaldı resmen . Siyasi guclerin boyundurugu altındaki bir federasyona kim guven duyabilir? Git gide susmaya alısıyoruz. Alıstırılıyoruz.

celebi

Kodalak

Tribün_ali