Bank Asya 1. lig 28. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Altay

Başlatan AntZ, 21 March 2010, 17:19:14

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Samsunsporun federasyona adam sokması lazım.Bağırmayla olacak işler değil bunlar.Az stratejik düşünmesi lazım.Bugünü değil ilerki yılları hesaplayarak federasyonda kulis yapacak ve ağırlığımızı artıracak adamlara ihtiyaç var.Türkiyedeki futbolun hak adaletten uzak olduğu aşikarsa bu oyunu kuralına göre bizde uygulamalıyız.Bağırıp ceza alıp otururuz yoksa.

Ajan

yenmemiz farz oldu artık rize yendi ulan  federasyon bu maçı kaybedersek 7 sülaleni al git bu ülkeden

Nuri Asan

Alıntı yapılan: furkan5534 - 26 March 2010, 23:16:18
Tarihte bukadar şerefsz adi bi federasyon var mı ya...

düştüğümüz seneki federasyon.
hatta federasyonu kendi elimizle seçip,kendi elimizle takımı düşürmüştük.
Kendi elimz derken yanlış anlaşılmasın,adnan ölmez yönetimi.

onur 55

beyler yarın kalede ahmet sahın,sag bek adem sol bek sezer sezgın,stoperler can ozgur ve pavlık,on lıberolar omur ve turgay,onlerınde oktay ve murat ılerdede turgutla adem olursa bu mac bızım,ama dahı hocamız macera ararsa ısımız cok zorlasır,zaten bu alabılecegımız macıda alamazsak dahı hocamız ne yapacagını ıyı bılır sanırım

sadece55

Savaş oynuyamıcakmış umarım adem gezici bu şansı iyi değerlendirir.

kaptan 55

bu maçı masada bitiren fedarasyon yarın tetikçi göndermeyide unutmamıştır.
MAÇIN SKORU:
SAMSUNSPOR:1
fedarasyonaltay:2

erkutdem55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 28 March 2010, 01:09:21
bu maçı masada bitiren fedarasyon yarın tetikçi göndermeyide unutmamıştır.
MAÇIN SKORU:
SAMSUNSPOR:1
fedarasyonaltay:2

Ben de farklı düşünmüyorum maalesef,hakemin gerekeni yapacağı kanaatindeyim

bluegreen55

Ben kazanacağımıza inanıyorum geçen maçta yaşanabilecek bütün şanssızlıklar yaşanmış artık tekrar etmesi çölde kutup ayısı meselesine döner her türlü federasyon oyununa rağmen kazanacağız.Takır takır oynuyor bizim çocuklar bide gol atabilseler rahat alcaz.Federasyon i.likleri inşallah takımımızı kamçılar...   3-1

mehmet yılmaz

iyi oynayacaksın ve tıpkı boludaki gibi hakemi de yeneceksin icabında... artık futbolcuların mazereti kalmadı bence, sevindirdiklerinde alkışladık ama işler karıştı, mazeret yok, galibiyet var!!!!

Sadece Samsunspor

buraya yazamıyorum ama lütfen şu maçı s.k. s.k. kazanında cümlealem tvde görsün samsunu

samsunmania

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 28 March 2010, 01:50:40
buraya yazamıyorum ama lütfen şu maçı s.k. s.k. kazanında cümlealem tvde görsün samsunu

Görecek zaten. Şov var yarın.

erkutdem55

Hava da o kadar güzelki TFF'ye olan sinirim kabardı sabah sabah.Bu güzel havada 12000den aşağı olmazdı seyirci offff :(

erkutdem55

Taraftar istemese de kardeşçe...
Samsunspor muhteşem taraftarına rağmen istediği sonuçları alamayan bir ekip.Genç ve tecrübesiz kadrosuyla ligin bence en sürprizci takımı.Taraftarlar izmir takımlarına karşı cephe almış durumda.Cezalı oyuncularda bu hafta takıma dönüyor.Özellikle gençler Turgut ve Oktay'ı izlemenizi öneririm.Yine de rakip Altay.En etkili forvetlere sahip takımlardan biri.Karşılıklı birer golle beraberlik olacağını düşünüyorum.

Tarafsız birinin iddaa tahmini,bana İzmirle ilgili olan kısım çok ilginç geldi.

b.cekmecelizirzoplar

28 March 2010, 11:18:26 #178 Son düzenlenme: 28 March 2010, 12:23:49 samsuni
Dostum federasyon süper ligden düşürdün sıra bu ligemi geldi samsun bu ligdedemi battı size ne yaptı bu taraftar gıresunlularamı tecavuz ettı ne yaptı söyle 5 kere üsüste koydu diye zorunuzunamı gitti allah hepinizin belasını versin

GurbetciFanatik

Arkadaslar olayin detaylini o kadar bilmiyorum.
Bizim taraftar neyapti giresunda ?
Sahamiz kapatildi .