Bank Asya 1. lig 28. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Altay

Başlatan AntZ, 21 March 2010, 17:19:14

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Yönetim elinde sopayla girecek idmana bak nasıl yenerler o zaman

Ajan

yönetim itiraz etmiş sanırsam neticesini bekleyelim  eğer lehimize bir karar çıkmazsa bütün samsunsporlular x grupunda y grubuna kadar birlik olalım gidelim tffnin önüne siyah çelenk ile bir tepsi kına bırakalım basın açıklaması yapıp kamoyu oluşturalım maç günü gene herkes tek yürek stadın çevresinde sonuna kadar desteğimizi verelim.

Çok şey istemişim şöyle okuyunca baktım da keşke böyle birşey yapabilsek.Keşke ağırlığımız koyabilsek keşke bu şikeci ve şaibeli lige karşı her türlü şartlarda direnebilsek keşke

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 26 March 2010, 13:29:00
Yönetim elinde sopayla girecek idmana bak nasıl yenerler o zaman

ali eskıden cok gırıyoduk ama sımdı devır degıstı be kardesım

kale5501

yok böyle bişey ya bu fedarasyon iyice sapıttı bu kadarda olmaz buca maçı aynı sanerya altay maçı başka bunlar kafayı takmış bize yok etkili bir yönetici

europe_55

Kais

altaylılar girebilecekmiş ama biz cezalıymışız.buda ne şimdi?yazık göz göre göre bir takım bu kadar kolay harcanmaz.

Dartagnan

yok artık yuh dıyorum  cıddı mısın sen yaaa?

Sercan

Alıntı yapılan: Kais - 26 March 2010, 20:46:15
altaylılar girebilecekmiş ama biz cezalıymışız.buda ne şimdi?yazık göz göre göre bir takım bu kadar kolay harcanmaz.

Bizim deplasman tribünü kaç kişi sığar mıyız ?

Ollivanders

oyle birsey olacagını dusunmuyorum . Adı uzerinde Seyircisiz mac !

Kais

aynen devam deplasman yerine.zaten zannetmiyorum fazla altaylı geleceğini.herkez bizim gibi cefakar ve vefakar değilki.

Dartagnan

Kais

Dartagnan

Kais

kavak_55

fedarasyon ******* binkere cinler periler çarpsın seni emi çoooooooooooooooook ucuz ve çoooooooooooooook basit bir fedarasyon başka birşey beklenmez.madem izmir takımlarını illa çıkarmak istiyorsunuz anladık ama neden hep bizim maçlarda diğer takımlara yenilirken bişey yok gücünüz demekki bize yetiyor demekki bizde hak arayacak adam yok neyin cezasını veriyonuz nerelere bu kadar kin bağladınızda bizden çıkartıyonuz söyleyin bilelim hani siz adaletliydiniz hani bütün takımlar sizin için birdi diyarbakır yaşananları bir kez daha izleyin fedarasyon ama görmek istemediklerinizi görmezden gelirsiniz gene bu sizin anlayışınız bütün herşeye rağmen hakemide federasyonuda altayıda yenmek bizim futbolcuların elinde yürekleriyle oynarlarasa başarırlar.