Bank Asya 1. lig 28. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Altay

Başlatan AntZ, 21 March 2010, 17:19:14

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Haklı olabilirsin ne diyeyim Sonra taraftar yönetimi istemeyince,başarısız görünce suçlu oluyor..!
Bunlar Samsun'daki maçlarda bile taraftar grubumuza her türlü zorluğu çıkarıyorlar,1 bilete sadece 1 kişi girecek diyorlar,kendi taraftarlarını sürekli ezmesini biliyorlar,ama ne hakemlere,Ne federasyonlara çıtları çıkmıyor dut yemiş bülbül gibiler..
İşte Biz Bu yüzden istemiyoruz bu yönetimi !!

babasamsunlu

bu  ne yaa... en kritik maç..olamaz böyle bir şey..şimdi girdim siteye..felaket bir haber bence..diyarbakıra verilen cezayı açıklayabilmek için 2 hafta bekleyen fedarasyon bizimkini tak diye veriyor..la bu kadar mı sahipsiz bir takımız..

Aayrıca Samsuniye katılıyorum..artık cezalar çok ağır..Bundan sonra oynayacağımız maçlar çok kritik..Anlıyorum çok fazla tahrik vardı ama bundan sonra çok daha dikkat etmek gerekir..

HERŞEYİMİZ SAMSUNSPORUMUZ SÖZ KONUSU..kÜFÜR DE ETSELER SADECE DESTEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ KALMADI ARTIK..YOKSA TAKIM YANACAK..

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 25 March 2010, 23:03:45
HERŞEYİMİZ SAMSUNSPORUMUZ SÖZ KONUSU..kÜFÜR DE ETSELER SADECE DESTEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ KALMADI ARTIK..YOKSA TAKIM YANACAK..

Takım göz göre göre küme düşecek,başkan yarın çıkıp tff haklıdır taraftarın daha dikkat etmesi lazımdı,itiraz etmeyi düşünmüyoruz derse kimse şaşırmasın

germencisse

işte planları tam yapıyoruz olur olmadık zamanda açıklanıyor karar..işimiz cidden iş..en az 3 maç diyoruz ama ..her seferinde bir aksilik çıkıyor iyi oynadığımız halde skoru etkileyemiyoruz..

Ollivanders

savas  seyirci olmayınca belki daha rahat oynar  >:(

Dartagnan

gkhn

Bu maçı kazanmamız lazım ama nasıl olacak ???

beşnumara

kazanacağız arkadaşlar her şeye rağmen KA-ZA-NA-CA-ĞIZ

samsunmania

beşnumara

herkese inat stadın çevresinde 5 bin kişi bir olup destek  verirsek o zman görürler samsunspor taraftarlarını.

Dartagnan

Alıntı yapılan: beşnumara - 25 March 2010, 23:51:22
herkese inat stadın çevresinde 5 bin kişi bir olup destek  verirsek o zman görürler samsunspor taraftarlarını.

keske keske  ben her turlu organızasyona varım !!!!

LisandroLopez

Hep Birlikte Maratonun arkasında takıma toplanıp destek veremezmiyiz ?

beşnumara

büyük bir ihtimal kapalının önüne taraftarları almazlar güvenlik nedeniyle.her ne olursa olsun gruplar olsun diğer samsunsporlular olsun bu maçta stat dışında daha kalabalık olması gerekiyor olacaktır da ben inanıyorum

mehmet yılmaz

yöneticilerin aklı az calışsa da şu konuda, stat önüne dev ekran kurduup maçı oradan izlettirseler taraftara. canlı yayın var zaten. boylece iyi bir dış destek sağlanabilir ama nerde....  ::) :-\

Dartagnan

nerdeeeee abi nerdeeeee... Bunlar koreografi bile yaparken ^^zaten yapamayacaklar^^ bile dediler...