Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

FORZA ÞÝMÞEKLER

MÜCADELEYE DEVAM ARKADAŞLAR.CÜNEYT abi istanbulda görüşmeleri devam ediyor.

FORZA ÞÝMÞEKLER

SAMSUNSPOR KULUBÜ YÖNETİMİNE VE KAMUOYUNA                                 
     SAMSUNSPOR'da görev aldığınız günden beri yaptığınız çalışmalarınız ve özellikle şehir ile samsunun
bütünleşmesi adına yaptıklarınız fiyasko ile sonuıçlanmıştır.
     Kongre tarihini belirlemede bile kendi imkanlarınızla değilde sağdan solda gelecek taleplere göre karar vermeniz ise ne kadar yetersiz olduğunuz anlamına gelmektedir.
     Adaylığımız süresince Kulüp içerisinde taraftarlar hakkında söylemleriniz tarafımızdan bilinmekle beraber ciddiye alınmadığınızıda belirtmek isteriz.
     Şunu unutmayınki SAMSUNSPOR asla sahipsiz değildir.
     Adaylığımızı tekrardan yenileyerek kongre günü yapacağınız her türlü müdahaleyi göze alarak takımı sahiplenme adına hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı belirtmek isteriz.
                                                                              FORZA ŞİMŞEKLER TARAFTA GURUBU
                                                                                                Cüneyt AVAR

55Melek55

harbisamsunsporlu5517

FORZA ÞÝMÞEKLER

beyler böyle ciddi bir konuda daha düzeyli olalım lütfen.cep elde gezme ile olmuyor bu işler.

Pergani 55

Samsunspor için en hayırlısını nasip eyle Yüce ALLAH'ım

kavak_55

bende yüreklerinden dolayo forza şimşekleri kutlıyorum. proje gerekiyor tabiki ama şu anda bunu yapanların projesinin olduğunu zannetmiyorum sadece biraz tercübe sahibiler bazı konularda paralarıda yok sadece kamuoyu ve şehrin ileri gelenleri destekese iş adamlarından destekleyenler zaten destekliyolar böyle bir projenin destekleneceğini zannediyorum. neden olmasın yöneten ler doğuştan mı öğrendiler bu işi cüneyt abi sonuna kadar destekliyorum seni  düşünmen bile yeter bence gerisi kolay belki biraz abartılı gelecek bazılarına ama hiç abartı yok bu takımın sahibi belirli kişiler değil taraftardır ismail uyanık başarılı olduysa taraftar içinden geldiği içindir.azmetmek lazım yaparım demek yola çıkmak bitirmek anlamına gelmez ama yapılacak işi kolaylaştırmak demektir. cüneyit abi bilmiyorum gerçi televizyona spor 55 e çıkıp fikirlerinizi paylaşsanız sesinizi daha geniş kitleye duyurmuş olursunuz  yüreğinizden dolayı tekrar kutluyorum. ben bir memurum ama elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım  sonuna kadar destekliyorum saygılar selamlar.

ata55

Alıntı yapılan: FORZA ŞİMŞEKLER - 27 December 2009, 17:25:32
beyler böyle ciddi bir konuda daha düzeyli olalım lütfen.cep elde gezme ile olmuyor bu işler.

Evet, boyle ciddi bir olayda daha ciddi olmak lazim, konu Samsunspor baskanligi, cuneyt avarami kalmis bu is. asil siz ciddi olun. yeter artik. buradaki insanla saygisizlik olmasin diye birsey demiyor olabilirler ama kimsein umurunda degil bu adaylik rezillikten baska birsey degil. hakki topac devam etse daha iyi. insan bi aynaya bakar, davul bile dengi dengine. SAMSUNSPOR Baskanligindan soz ediyoruz sinif baskanligindan degil.  >:( >:( >:( >:( yeter be.

Efsane Meskenler

ata55 sen ne ayaksın bilader bende forza şimşekler'denim bende acık konusim cuneyt abının veya baska trıbun liderlerinin veya emekcılerının bu takıma baskan olacagın aımkan vermıyorum ama hıc degılse bıseler yapmaya calısıyolar ayrıca senın dedıgını bu takım cuneyt avar'amı kalcak gıbı cumleleri sen degıl sehrın onde gelenlerının soylemesını ıstıyoruz tabı soyledıklerı zaman bu takıma yardım etmelerinede bi dahakı yazılarını dogru yaz

ata55

Alıntı yapılan: Efsane Meskenler - 27 December 2009, 20:29:55
ata55 sen ne ayaksın bilader bende forza şimşekler'denim bende acık konusim cuneyt abının veya baska trıbun liderlerinin veya emekcılerının bu takıma baskan olacagın aımkan vermıyorum ama hıc degılse bıseler yapmaya calısıyolar ayrıca senın dedıgını bu takım cuneyt avar'amı kalcak gıbı cumleleri sen degıl sehrın onde gelenlerının soylemesını ıstıyoruz tabı soyledıklerı zaman bu takıma yardım etmelerinede bi dahakı yazılarını dogru yaz

ben sag ayakliyim, sen ne ayaksin? cumlelerimi dogru yaziyorum zaten. dogru oldugunu sende biliyorsun. biseyler yapmaya calisiyor dedigin adam ekmek dalgasina istnbula calismaya gitmis. aaypimi? degil. ama soz konusu oaln sey SAMSUNSPOR baskanligi. sizin derneginizde bile dogrudurust baskanlik yapamayan biri SAMSUNSPOR'umuzu ite kopege rezil eder. kımse kusura bakmasin, bu komediye dur demek her SAMSUNSPORlunun borcudur.

kavak_55

bir şeye dur diyeceksek önce şu trabzon sevdalısı medya mıza dur diyelim futbol şehri trabzonmuş. osursak adamlar patlayacaklar futbol şehiymiş gülecem gülemiyomda çatacaksanız trabzona çat ata kardeş samsunspor sevdasıyla yanıp kavrulan kişilere olumsuz laflar söyleyipte şevklerini kırmaya hakkın yok hakkı tomaç saçlarını nerde ağarttı sorsana kendisine anasının karnındamı öğrenmiş samsunspora başkanlık yapanlar başkanlığı bir sorsana başkan olanlara yada kaç trilyonla başkan olmuşlar ne kadar harcamışlar sorsana , kaç para temlik koydurmuşlar ne kadar alacakları var başakanlarımızın bi sorarnısın bi zahmet.neden bırakmıyolar bir sorarmısın neyse sorulacak çok şey var.sorabilsek ama soramıyoruz çünkü o koltuğu bırakmazlar,çünkü sorulara cevap vermezler hep taraftarı suçlarlar sen bende birbirimizle didinir dururuz kardeşim selamlar saygılar.

çýlgýnlar1984

ata55 her cumlende bırılerıne sert cıkıyosun bıraz sevıyelı olsan adamlar dsuncelerını koymus burda paylasmıs senın tersleyerek konusma hakkın olamaz burda kımseyı inş emegınızın karsılıgını alırsın FORZASIMSEKLER

harbisamsunsporlu5517

28 December 2009, 13:45:10 #148 Son düzenlenme: 28 December 2009, 13:45:40 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: ata55 - 27 December 2009, 22:13:46
ben sag ayakliyim, sen ne ayaksin? cumlelerimi dogru yaziyorum zaten. dogru oldugunu sende biliyorsun. biseyler yapmaya calisiyor dedigin adam ekmek dalgasina istnbula calismaya gitmis. aaypimi? degil. ama soz konusu oaln sey SAMSUNSPOR baskanligi. sizin derneginizde bile dogrudurust baskanlik yapamayan biri SAMSUNSPOR'umuzu ite kopege rezil eder. kımse kusura bakmasin, bu komediye dur demek her SAMSUNSPORlunun borcudur.
bu lafları git şehrin büyüklerine söyle burada gelip kimsenin kalbini kırmaya hakkın yok haddini bil asıl komediyi sen ve senin gibi düşünenler yapıyor bırakın bu dar görüşlülüğü

barbar55

öncelikle herkese merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum. ancak yeni yazmaya başladım.konudaki mesajların hepsini okudum. ama bencede bu konudaki ciddiyet cünayt avar adlı kişinin altından kalkacağı bir düzeyde değil. arkadaşların bir çoğu olsun bu tip yürekli açıklama en azından bu işe koyulma gibi düşüncelerin olduğu yorumlar yapmışlar. o halde herkes çıksın ben talibim desin. ortada fol yok yumurta. yani sonuç yok. neden çünkü ne forza şimşeklerin ne cüneyt avaraın yapacağı bir iş değil bu mesele. yani kim cüneyt avarı ciddiye alacak. kimse ciddiye almayacak. ve sonrasındada iş olmayacağı için forza şimşeklerden bir kınama mesajı daha yayınlamış cüneyt avar. bir müddet sonra bir kınama mesajı daha mı olacak. bırakın bu işleri ata55 i tanımam etmem ama ne kardeşim bu sınıf başkanılığımı