Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: estalpi - 18 October 2009, 17:53:56
evet artık ciddi ciddi konuşulmalı bu durum.... TARAFTAR GURUPLARIIII BİRLEŞSİN TEK SES TEK YÜREK OLALIMMMMM.... TEK AMAÇ VAR ODA SAMSUNSPORSA BU TEK AMAÇ DOĞRULTUSUNDA TEK VE BÜYÜK BİR GURUP OLARAK YENİDEN DOĞALIMMMMM.... MARATON TÜRBÜNÜNDE DÜŞÜNSENİZE O SESİ KALABALIĞI TEZAHÜRATI..... KAMUOYU OLUŞTURMAMIZ LAZIMMMMM.... STADIN 7 AYRI YERİNDE 7 TARAFTAR GURUBU VAR KİMİN NE DEDİĞİ BELLİ DEĞİL NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİLLLL....SİZCE BİRLEŞME ZAMANI GELMEDİMİ ARKADAŞLAR.....
HAYDİ YAVVVVV DESTEK VERİNNNN.....

zamanı geldi ama birleşelim diyince olmuyor ve artık iş içten geçti belki ligin 2 yarısından sonra bir birleşme yaşanabilir şimdilik çok zor görünüyor ama imkansız değil

KocumVolkan

acil birleşme lazım.. taraftar gruplarıda olmazsa bu takım düşer evdeki maçları birleşirsek alırız

Ollivanders

taraftar gruplarının birlesmesi bana gore ütopyadır.

berusa55

18 October 2009, 18:18:28 #618 Son düzenlenme: 18 October 2009, 18:22:29 berusa55
Buca 3 Samsunspor'umuz 0

Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi Karadeniz Grubu: Samsunspor'umuz 0 Tokatspor 1

U17 Ligi Play-off müsabakası: Kadıköyspor 5 Samsunspor 0

Bu kulübe bir şeyler olduğu açık! Her kulvarda dağılıyoruz!!

mehmet yılmaz

Turgut ve Mehmet Batdal

İzmir'e dün takımla birlikte geldik. Uçuş öncesi İsa Turan ve Turhan Özyazanlar ile epey bir konuşma fırsatımız oldu. Açıkçası maç sonunda hocanın istifası beklenmedik bir gelişme oldu benim için. Çünkü konuşmamızdan uzun soluklu bir ömür biçtiğini düşünmüştüm. Beklenmedik bir gelişme oldu ama sohbet nedeniyle... Yoksa Samsunspor'un hal ve gidişatı böylesi bir ayrılığı işaret ediyordu. çünkü takımın puan olarak yer aldığı noktanın yanında deplasmanlardaki silik futbol ortada idi.

Buca'da yine 120-130 kadar Samsunspor taraftarı bize ayrılan bölümde idik. Takımın bu performansına rağmen İstanbul'dan gelen Grup İstanbul55 üyeleriyle birlikte maç öncesi görüşmelerimizde pek umutlu olmamakla birlikte "böyle bir takımın peşinden binlerce km yol niçin tepilir?" sorusuna da cevap aradık. Sanırım bizimki skorlardan bağımsız kara bir sevda...

Oyunun tamamını anlatmaya gerek yok zira başlık açıklıyor herşeyi. İki tane futbolcu düşünün; fizikleri yaşları, mevkileri aynı... Birisi Samsunspor'un -kimilerine göre en büyük yıldız adayı- diğeri ise Bucaspor'un altyapısından çıkmış bir genç... Birisi 90 dakika boyunca ölgün bir halde sahada geziniyor, takımın en uzunu olmasına rağmen korner kullanma fantezilerine devam ediyor. Diğeri ise iki gol atıp maça damgasını vuruyor. Hoca Nasreddin misali, Turgut yıldızsa, Mehmet Batdal ne oluyor acaba diye sormadan edemedik. Biz Samsunsporluyuz, yıllarca gerçekten iyi futbolcuları seyrettik; o yüzden kimse bize şu yıldız bu uzay mekiği diye yutturmaya kalkmasın. Bu takımın yıldızı falan yok. En beğendiğimiz isimlerden Murat Yıldırım bile en fazla Mehmet Nas ayarında bir oyuncu! Takımın tek kötü ismi Turgut değildi elbette, maalesef bu sefer neredeyse topyekün döküldüler. Kaleci Serkan'ın yedikleri rezaletti ama buna rağmen bilhassa ilk devrede kurtadığı çok net toplar da vardı. Kalesinden hücum hattına kadar sapır sapır dökülen bir takım vardı Buca'da. Böylesi bir ortamda ev sahibinin çok da kasmadan kazanması zor olmadı.

Gol atmaya yönelik hiç bir planı olmayan, top yapamayan, ileriye öyle ya da böyle top taşıyabilecek nadir adamlarından birisi olan Volkan'ı kişisel sebeplerle yedek soyunduran, sevenlerini hemen her platformda mahcup eden bir takım var son dönemde. Sorunları çözmek taraftarın işi değil, destekse bugün Süper Lig takımları bile deplasmanda taraftarsız oynuyorlar. Allah bizi Giresun maçındaki galibiyetsizlikten korusun! Herkes sorumluluk alanının hakkını vermek zorunda; lafla peynir gemisi yürümüyor.

Masal çağını aştık biz...

AntZ

18 October 2009, 18:29:22 #620 Son düzenlenme: 18 October 2009, 18:31:20 Ant55
Arkadaşlar hocanın istifa haberini nerden okudunuz, ben göremedim. Kaynak belirtirseniz sevinirim.

Sevgili Mert; takıma ve oyuna rağmen senin de Ali İhsan abinin anlatımı da çok iyiydi. Tebrikler...

Ollivanders

@ant55

denge gazetesina bakarsan gorursun ustad.Sok istifa olarak basliyor zaten  >:(

Ollivanders

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 October 2009, 18:24:48
Arkadaşlar maç anlatmak gerçekten zor bir iş, bi hatam olduysa affola. İnanın sahada Samsunspor adına hiçbir şey yoktu, sık sık saha dısını anlatmak durumunda kaldım. Son 10 dakikanın nasıl geçtiğini Allah bilir ! Birazdan mac yazısını sizlere yollicam !

yok kardeşim ne hatası cok iyiydiniz .

berusa55

Maçı oldukça iyi aktardın bizlere Mert kardeşim. Hiç sırıtmadın gerçekten. Ağzına sağlık.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 October 2009, 18:24:48
Arkadaşlar maç anlatmak gerçekten zor bir iş, bi hatam olduysa affola. İnanın sahada Samsunspor adına hiçbir şey yoktu, sık sık saha dısını anlatmak durumunda kaldım. Son 10 dakikanın nasıl geçtiğini Allah bilir ! Birazdan mac yazısını sizlere yollicam !

asıl sen bu maçın son 10 dakkasını adlatabilecek kadar sabırlı olduğun için biz sana teşekkür ederiz..ne kusuru...

samsunmania

18 October 2009, 19:00:11 #625 Son düzenlenme: 18 October 2009, 19:02:54 samsunmania55
Maçtan biraz evvel geldim ama sinirden ellerim titrediğim için ancak yazabiliyorum.
Kaleci Sekan'ın hediyesi gollerle mağlup olduk hikayesiyle kimse kendini kandırmasın. Adamların 4 net poisyonunu da kurtardı. Yaptığı amatörce hatalar bizi oyundan düşürdü bu doğru fakat takımda inanın ki ruh namına hiç bir şey yok. Buca bizi güle oynaya yendi. Hocanın akılalmaz oyuncu seçimi ve bu futbolcuların performansının da iğrenç olması nedeniyle ikinci yarıda burhan ve volkanın girişiyle 15 dakika kıpırdandık o kadar.
Tribündeki taraftara yazık. İstanbul'dan, Samsun'dan gelen arkadaşlarım ve tabii ki İzmir'de yaşayan biz Samsunsporlular kahrolduk. Bu adamlar bizim kimliğimizle, bünyemizle oynuyorlar. Rezil rüsva ediyorlar elaleme bizi. Tribünde olmayan arkadaşlarım o kadar mı diye sorabilir. Vallahi o kadar billahi o kadar.
Bu dünyada adalet var. İnşallah elinize ayağınıza dolanır bizim ahımız. İnşallah Samsunspor'u bu hale getiren her kim varsa cezasını çeker. Cümle kurmakta bile zorlanıyorum şu an. Bizi bitirdiniz, kül ettiniz, sizler de bitersiniz inşallah.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 18 October 2009, 19:00:11
Maçtan biraz evvel geldim ama sinirden ellerim titrediğim için ancak yazabiliyorum.
Kaleci Sekan'ın hediyesi gollerle mağlup olduk hikayesiyle kimse kendini kandırmasın. Adamların 4 net poisyonunu da kurtardı. Yaptığı amatörce hatalar bizi oyundan düşürdü bu doğru fakat takımda inanın ki ruh namına hiç bir şey yok. Buca bizi güle oynaya yendi. Hocanın akılalmaz oyuncu seçimi ve bu futbolcuların performansının da iğrenç olması nedeniyle ikinci yarıda burhan ve volkanın girişiyle 15 dakika kıpırdandık o kadar.
Tribündeki taraftara yazık. İstanbul'dan, Samsun'dan gelen arkadaşlarım ve tabii ki İzmir'de yaşayan biz Samsunsporlular kahrolduk. Bu adamlar bizim kimliğimizle, bünyemizle oynuyorlar. Rezil rüsva ediyorlar elaleme bizi. Tribünde olmayan arkadaşlarım o kadar mı diye sorabilir. Vallahi o kadar billahi o kadar.
Bu dünyada adalet var. İnşallah elinize ayağınıza dolanır bizim ahımız. İnşallah Samsunspor'u bu hale getiren her kim varsa cezasını çeker. Bizi bitirdiniz, kül ettiniz, sizler de bitersiniz inşallah.

orduda mersin maçında gördüydük dostum aynı senin bu ruh halinle bi hafta salak gibi dolaşmıştım...seni anlıyorum  :'( >:(

sBc-1984

melihözkan

BAKALIM GAZETELER TURGUT KAÇ YILDIZ VERCEKK .BEN BOYLE BI TOPCU  DICEM OLMIYCAK AMA OLMIUSS ISTEEE  GORMEDIMM YURUYO SAHADA

mehmet yılmaz

Bugün İzmir'de sürpriz bir şekilde Melih Özkan'ı gördük; insan hem şasırıyor hem de mutlu oluyor ama maalesef galibiyet sevinci yaşayamadık :(