Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Oflu - 19 October 2009, 14:17:46
Yenilcez demistim ben...

yohh yavvv nasılda bildun... >:( >:( >:(  o dediğini hepimzi tahmin ediyorduk ama  dilimizvarmaz bizim samsunsporumuz yenilcek demeye...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2009, 15:23:31
haftanın büyük sürprizini bildin Oflu tebrikler. oraya buraya diyeceğine kupona yazsaydın iddia'da.  >:(

Aynen...
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Nuri Asan

Tribün_ali

Nuri asan bana özel msj atmışsın akılı ol sen kimsinde bana trabzonlu diyorsun beni tanıamdın hala

edmontdante

Maçla ilgili bir kaç fikrim var.

Birincisi kaleci Serkan.Öyle 2 hata yaptı ki golleri rakibe hediye etti.Ama bunlar kaleci hataları değildi.İlk golde yan topa çıkarken ayağı takıldı,2.golde ise atış kullanırken top kısa düştü.Bunlar kalecilik hataları değil.Özellikle 0-0 ve 1-0 ken  çok önemli pozisyonlar çıkardı.Karşı karşıya 2 tane var ki bu pozisyonlarda çok çabuk olduğunu gçsterdi.Bunun dışında  Yılmaz'ın köşeye giden serbest atışını ve Mehmet Battal'ın cezasahası önünde Kenan'a attığı bacakarasından sonra yaptığı vuruşu da iyi çıkardı.Ayrıca gözü kara bir  kaleci.İlk izlenim için bence Okan'dan eksiği yok gibi geldi.

İkincisi Buca  taraftarı.Tek bir kötü kelime etmeden tezahurat yaptılar.Küfrü bırakın  tezahuratlarda bile kötü söz kullanmadılar.Tribüne girdiğimizde "Hoşgeldin Samsun" diye bağırdılar.Ufak bir gerginlik oldu o da gayet haklıydı.Bizim tribüne giren Göztepeli yüzünden yaşandı.Centilmenlikleri dışında  2 grup halinde  ancak ortak hareket etmeyi bilen,kendine özgü şovları olan kalabalık mevcutlu 2 grup  muhteşemdi.Tabiki  bunda takımın şampiyonlukla buraya gelmesi ve sonrasında da başarılı olması bunda önemli etkendir.Güç kaybettiklerin de yada sonuçlar kötüye gittiğinde bu mevcudu yakalayacaklarını sanmıyorum ancak organizasyon ,centilmenlik ve özgünlükte çok iyiler.

Bizim takıma gelince en ufak yorum yapmaya gerek yok.Kaleye gitmeden maçı bitiren,rakibin bir şey yapmasına gerek kalmadan maçı veriyoruz.

Gelelim ortama.Uçak seyahati yapıyorlar,kakarakikiri,muhabbetleri yerinde,havaalanına girer girmez  portakal suları söyleniyor  suyun 2.TL ye satıldığı kafede hava 1500,kulaklıklar kulakta ritm tutuyorlar,saha güzel,hava güzel ama beylerimizin top oynamaya niyetleri yok.Yazıklar olsun size.İnsanın doğasında vardır kazanmak arzusu ama sizde neredeeeee.Yazık  çok yazık.Bu futbol bu kadar mı zor.İnsan  kaleye 2 şut atıp,iyi 2 tane pas atınca mutlu olur bu oyunda,attığı golü gece yattığında gözünde canlandırır,adamı nasıl geçtiğini görür gece yattığında.Ne diyeyim Allahım herkesin niyetine göre verir nasıl olsa bir gün

babasamsunlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 19 October 2009, 20:51:33

Gelelim ortama.Uçak seyahati yapıyorlar,kakarakikiri,muhabbetleri yerinde,havaalanına girer girmez  portakal suları söyleniyor  suyun 2.TL ye satıldığı kafede hava 1500,kulaklıklar kulakta ritm tutuyorlar,saha güzel,hava güzel ama beylerimizin top oynamaya niyetleri yok.Yazıklar olsun size.İnsanın doğasında vardır kazanmak arzusu ama sizde neredeeeee.Yazık  çok yazık.Bu futbol bu kadar mı zor.İnsan  kaleye 2 şut atıp,iyi 2 tane pas atınca mutlu olur bu oyunda,attığı golü gece yattığında gözünde canlandırır,adamı nasıl geçtiğini görür gece yattığında.Ne diyeyim Allahım herkesin niyetine göre verir nasıl olsa bir gün

şimdi bunları okuduktan sonra hala daha bu turgutu sercanı diğerlerini veya bizim iyi dediklerimizi bile savunmak olurmu....nerde kaldı karakter nerde kaldı şeref gurur haysiyet..

ha pardon...o zaten sizlerde olmamıştı sayın futbolcu bozuntuları...pardon!!!!!!

AdanaDemirSpor

dışarda ne zaman maç kazanacaksın bea Samsun. ::)

BEŞİKTEN_MEZARA

hocanın istifa etmesi tam isabet çok sevindim

BEŞİKTEN_MEZARA

ulan bu adamı nerden getirdiler zaten ben anlamıyorum futbol defans oynatmakla korkaklıkla oynan bir oyun değil cesaret oyunu futbol yürek oyunu futbol ama bizim futbolcuların (murat yıldırım hariç) ne yürekleri var ne cesaretleri buda nerden kaynaklanıyor futbolcudan değil istifa eden teknik direktörden di bence gitti allahım sana şükürler olsun....

Yaman55

AdanaDemirSpor

SSBiz Gençlik

Ne kadar saçma sapan goller yemişiz yaaa. Özetleri seyrettim az önce... Bu kadar basit gol yenmez yaaa >:(

edmontdante

Evet goller çok basitti pozisyon yokken gol yedik.

SSBiz Gençlik

6 harflinin kaçırdığı pozisyonu göstermedi teve...