Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

berusa55

19 October 2009, 00:30:07 #645 Son düzenlenme: 19 October 2009, 00:31:40 berusa55
Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2009, 00:29:33
Maçta takımımız adına bi olumlu hareket vardı unuttum bahsetmeyi. 2-0 mağlupken, Serkan Eyüboğlu'nun taca cıkan topa kulübeden hızla koşup, oyunu hızlandırmaya takımı gazlamaya çalışmasıydı.

Ne de olsa harbi Samsun'lu... Bazıları gibi değil di mi Mert ;)

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 19 October 2009, 00:29:51
ne olacak bu SAMSUNSPORUMUZUN hali berusa abi

Ne olacağını inan kestiremiyouz kardeşim. Ama illaki bu hep böyle gitmeyecek. Dur bakalım  :-X

Nuri Asan

oh be 45 oldu
benim mesai bitti eve gidim daha Fifa oynuyacam.Samsunsporum Uefa ya gidicek 3 maçım.

herkeze iyi akşamlar

Kaya

NEFRETİMİZİ BİLE HAKETMİYORSUNUZ.........

seckin55

seckin55

yazık bee..uçakla gidip geliyosunuz deplasmanlara.her deplasman sonu hüsran..insan olanda biraz utanma olur..biri çıkıp demıyormu aranızda bu sefer alacaz kazanmalıyız dıyee.size ınanan ınsanlara yazık..sizin peşinize koşanlara yazık..yuzsuz herifler...bi bucaya yenılmemıştık tarihimizde onu da başardınız..teşekkurler

SametYılmaz55

Toplayacan 10 tane deliyi verecen eline silahı yzy den başlayacaklar topaçtan devam edecek en son bu topçu müsveddelerini vuracaklar deli oldukları için cezada alamayacaklar anca böyle kurtuluruz :)kafayı yedirttiniz lan bize şerefsizler >:( >:(

SametYılmaz55

Emin olun ki yedi sülalenizin kulakları çınlıyordur şu an ******* herifler

vanlioglu

hayatım boyunca tanıdığım en yüce renksin, en şanlı armasın seninle güldüm seninle ağladım hala da ölesin ve bu ölene kadar devam edecek ama yeter çektirdiğin bu acı yeter...

babasamsunlu

arma acı çektimiyor dostum şerefsizler çektiriyor...armamız şanıyla ilelebet dalgalnacak inşallah..

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2009, 01:16:27
şimdi maç pazartesiye bunlara 2 gün izin verirler. zaten pazartesi sabahı erkenden samsuna gelmek varken ucakla, ne gereği varsa istanbul aktarmalı geliyor takım. muhtemelen yarısından fazlası gelmez samsuna izin yaparlar !

Çok paramız var ya direk gelmektense aktarmalı geliyoruz !

birde paramız yok diye ağlar i.....ler >:( >:( >:(

King Of The North

köy takımlarından 3 yiyoruz yazıklar olsun.

kaptan 55

bunlarda ne şeref,ne onur nede haysiyet kalmış >:(

55sirinler55

yönetim gitmeden, takim düzelmez....her sene artik küme düsmemeye oynarizzz...hakki tomac def olup gitsin....yeter artik takimi sömürdügü

futbolcularda bir yandan hakkli....bana calistigim yer para vermezse, bende istekli calismam...oyuncular kac aydir parasini alamiyorlar....

yönetim gitmesi gerek, ve zengin olan biri gelmesi lazim, hem borclari silecek hemde futbolculara paralarini verecek olan biri

kaptan 55

19 October 2009, 13:17:44 #658 Son düzenlenme: 19 October 2009, 14:05:23 kaptan 55

Bucaspor: Cenk xx, Yılmaz xx, Muhammet xx (Dk 76 Zafer xx), Mehmet Battal xxx (Dk. 88 Erman Özcan ?), Yunus xx (Dk. 61 Berkay xx), Kenan xx, Veli xx, Erman Güracar xxx, Ramazan xxx, Serkan xxx, Bekir xxx

Samsunspor: Serkan x, İlhan xx, Adem xx, Kenan xx, Hakan Hacıbektaşoğlu x (Dk. 40 Vural xx), Yücel xx (Dk.54 Volkan x), Murat xx, Can x, Sefa x (Dk. 54 Burhan x), Turgut x, Hakan Akman x

Goller: Dk. 20 Mehmet, Dk. 45 1 Muhammet, Dk. 78 Mehmet (Bucaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 41 Erman (Bucaspor), Dk. 66 İlhan, Dk. 70 Turgut, Dk. 83 Vural (Samsunspor)

Oflu