Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

**55

yönetim istifa mı olmayan yönetim nasıl istifa etsin bu cumartesi kongre yaparlar kendi yazdıkları kağıdı verirler kongre sunucusuna 1-2 saat kan kusup kızılcık suyu içdim muhabbeti döner yok taşın altına el sokdum muhabbetleri döner böyle devam eder takımın başına samsunlu bi hoca gelir 1-2 hafta kazanır herşey unutulur sonra topçular gazeteye çıkar işde para alamıyoruz bilmemne devre arası gelir turgut GS de haberleri çıkar böyle sürüp gider inşallah korkduğumuz başımıza gelmez ALLAH ım SEN SAMSUNSPORUMUZA TARAFTARI GİBİ CEFAKAR VEFAKAR futbolcular ve yönetim nasip et

çarşambalı-55

Canım yanıyor bunlarında canını yakmak istiyorum >:(

sBc-1984

Ollivanders

ohhhh boyle guzelll :) ama zehir oldu :( buca nın stadı da kucuk ama etkili . Yasardogu gibi.

Fecr_55

en güzel de polarlar cikmis..resimler icin de ayrica tesekkürler..

celebi

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 18 October 2009, 23:02:33
..................................

Sana gel demiştim Mr.De Souza. Kaçırdın muhabbeti ;D ;D

Kaya

Çok güzel görüntüler bunlar orda olmak vardı bir dahakine artık... emeği geçen herkese teşekkürler bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz..

Ertuğrul Sağlam

Bu cefakar taraftarı üzen Hoca'nında , Futbolcu'nunda Yönetim'inde taaaaaa......................................Yeter ulan Allahsız ve Ruhsuz Köpekler..........................

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 October 2009, 23:14:12
Bu cefakar taraftarı üzen Hoca'nında , Futbolcu'nunda Yönetim'inde taaaaaa............NoKtA..........................Yeter ulan Allahsız ve Ruhsuz Köpekler............NoKtA..............

Nuri Asan

berusa55

Nuri Asan

AntZ

Nuri Asan