Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

KareAs55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 18 October 2009, 07:27:53
saat 07-30 :) Samsunspor askı kaldırdı benı yaatakdan :) arkadaslar ruyamda macı 0-3 gordum ınsallah öle olur  :)

Tebrikler 3-0 oldu :'( :'(

Gaziosmanpaşalı3455

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: estalpi - 18 October 2009, 16:49:30
ne hallere düştükkkkk yaaaaaaaaa......şuan bütün takımlar samsunspr maçları için 3 puanı hanesine yazıp düşermiyim kalırmıyım hesabı yapıyor..... Samsun Valisini göreve davet ediyoruz..... artık samsunspora el koyma vakti geldiiiiiiiiiiiii..... vali samsun valisiyse takımda şehrin takımıysa vali HESAP SORSUNNNNNNNNNN.......
valıye grk yok bıze bırakıp sıktır olup gıtsınler zaten para verdıklerı yok parasız bız daha ıyı yönetırız

Ollivanders

aynı tas aynı hamam ... her acıdan batmısız zaten ben sezon basından lige havlu attıgımızı soylemiştim. Deplasmana gitmeyelim  daha etikili oluruz cunku iceri deki maclara karsı daha diri oluruz ancak boyle yenebiliriz icerdeki macları. Herseyi herkesi silmek lazım bu takımdan. Hakkım benim siz kongreleri erteleyin hep. Tamam allah topunuzun belasını versin serefsz i.neler

Akyol

yarın gelecek takım sabahtan saatini öğrenelim

estalpi

haftaya maçta sürekli protestooooooooooo.......... topçular türbüne çağrılmasın...gol olursa bağrılmasınnnnnn...... gerekirse ilkyarıyı sırtımız dönük seyredelim..... ve en güzel protestooooo aramızda kağıt para toplayalımmmmmm en küçükkkk para kaç lira ise o paranınkağıdını toplayalımmmmmmmm..... takımı türbüne çağırıpppppp hepsinin yüzüne toplanan o paraları fırlatalımmmmmmm..... bakın manası çok büyükkkkkk bunun...... ilkdefa dünya spor tarihinde gerçekleşecek bir tepki ortaya koyalımmmm nedersiniz.......

germencisse

bu hoca ile bu savunma ile bu düzen ile bir cacık olmaz..her seferinde hüsran...yeter artık biz samsunsporluyuz tek aşkımız tek işimiz bu neden bu topçular oynamıyo..diyecek bir söz yok biz her sevdiğimizde tokat yiyoruz..

Yaman55

Alıntı yapılan: estalpi - 18 October 2009, 16:54:48
haftaya maçta sürekli protestooooooooooo.......... topçular türbüne çağrılmasın...gol olursa bağrılmasınnnnnn...... gerekirse ilkyarıyı sırtımız dönük seyredelim..... ve en güzel protestooooo aramızda kağıt para toplayalımmmmmm en küçükkkk para kaç lira ise o paranınkağıdını toplayalımmmmmmmm..... takımı türbüne çağırıpppppp hepsinin yüzüne toplanan o paraları fırlatalımmmmmmm..... bakın manası çok büyükkkkkk bunun...... ilkdefa dünya spor tarihinde gerçekleşecek bir tepki ortaya koyalımmmm nedersiniz.......

süper düşünce

estalpi

en güzel protestooooo aramızda kağıt para toplayalımmmmmm en küçükkkk para kaç lira ise o paranınkağıdını toplayalımmmmmmmm..... takımı türbüne çağırıpppppp hepsinin yüzüne toplanan o paraları fırlatalımmmmmmm..... bakın manası çok büyükkkkkk bunun...... ilkdefa dünya spor tarihinde gerçekleşecek bir tepki ortaya koyalımmmm nedersiniz.......

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: estalpi - 18 October 2009, 16:54:48
İLK ÖNCE Bİ TOPLUCA KARŞILAYALIM BU REZİLLİĞİN HESABINI SICAĞI SICAĞINA SAMSUN TOPRAKLARINA BASMADAN SORALIM

Gaziosmanpaşalı3455

Ollivanders

ben artık samsunda tepkinin olacagına da inanmıyorum ne yalan soyleyeyim bizi acaip bir sekilde sindirmişler ve sindirmeye de devam ediyorlar. Degerlerimizi kaybetmişiz.Tukenmek diye bunda denir :-[ :-[

Gaziosmanpaşalı3455

AJANSSPORDAN MAÇ SONUNU BEKLİYORUM İNŞALLAH İSTİFA HABERİ GELİR.

estalpi

evet arkadaşlar bu hafta tarihe geçeceğiz kimsenin yapmadığı uygulamadığı bir protestooooo..... dünya spor tarihinde bir ilk.... varmısınız 1 dolar yaklaşık 1,5 lira bu hafta yüzlerce 1 dolar toplayalımmmm topçuları türbüne çağıralımmmmm  
toplanan paralarıııııı HEPSİNİN SURATINA FIRLATALIMMMMMM.... DAMGA VURALIM LİGE MAÇ CANLI YAYINLANACAK,DÜŞÜNSENİZEEEEE..... O ANI..... TARAFTAR GURUPLARINDAN DESTEK BEKLİYORUMMMMM.....